Kvällen med tjejerna

2011-06-20 @ 18:58:19
Hej :)

Igår klockan sex åkte jag in till stan, mötte Maria, Malin o Alex, vi gick upp till en ny Thai restaurang i stan o käkade där i några timmar, vid åttatiden var vi klara, och min buss till farmor skulle inte gå förrän 21.30 och deras skulle gå 22.20 och eftersom det var söndag så var allt i hela stan stängt och det var helt dött på folk. Vi beslöt oss för att gå en sväng o gick till bashusparken där det fanns en ny lekplats, vi lekte som dom barn vi är och det var faktiskt kul hahaha men sakerna var lite för små för oss... Sedan gick vi till donken eftersom Malin skulle ha glass och där roade vi oss med en ballong. Haha ja, vi roade till det rejält sådär inpå söndags kvällen!

Väl hemma hos farmor och farfar vid kvart i tio så prata jag med Jonas o kolla på film, sen kom jag på att jag skulle upp till jobbet kl 6 idag... Så då vare bara att sova, somnade inte förrän tolv för att Jonas inte var där o för att sängen var för hård. Vaknade av ingenting klockan tio i fem och insåg att jag kunde sova en timme till... Och jävlar vad trött jag varit idag, men dagen har gått jäkligt fort :) har precis käkat tacos o kollat jersey  shore ska nog gå in till min lya, sitter inne i mor o fars hur eftersom jag inte har internet i mitt rum, eller det "når" inte in till mitt rum......... Fail...

Här kommer några bilder från igår, tagna från Marias FB:

Malin och Maria

Jag

Den där stolen var läskig... Den snurrade och jag höll på att spy....

Kompisgunga ♥

jag, Maria och Alex

Alex hade jättekul med sin ballong och Maria var uttråkad

Nu drar jag....

2011-06-19 @ 17:33:19
Ska ut på nya äventyr med tjejerna!

Love u girls! Pusssss!





Tråkigt inlägg vää?

2011-06-19 @ 15:07:33
Hej hej kära bloggläsare :)
Idag åkte min fina hem, han lämnade mig hos farmor o farfar i stan, sitter här nu ska väl snart göra iordning mig :) ska ut med tjejerna senare, blir förmodligen käk nånstans här i stan på nått mysigt ställe :) Ska jobba imorn så sover här hos gamlingarna ;)
Fy vad skönt med ledighet nästa fredag, midsommar o hela köret, det gillas :)
Nu ska jag läsa bloggar, var ett tag sedan. puss puss!

Will you do everything for your love?

2011-06-15 @ 17:04:28
"2011 American Idol castoff Chris Medina - the guy who touched everyone's hearts and possibly made us shed a little tear with his heartbreaking love story about his girlfriend who currently suffers from brain injury due to a car accident."

För ett tag sedan så blev jag så ledsen när jag såg på youtube och American Idol 2011, då fick jag se där HÄR, det är så sorgligt, men så fint! Fan vad tragiskt att behöva se sin kärlek vara en helt vanlig tjej och sedan bli helt hjärndöd, på riktigt. Jag blir så rörd av hans historia.

Han har även gjort en sång om henne som är hur underbar som helst och som handlar om hans flickvän och hans känslor för henne. Jag börjar gråta när jag hör sången och ser den HÄR musikvideon. Den är så känslosam, så fin. Och om detta skulle hända mig, att den jag älskar skulle råka ut för en olycka och inte kunna leva ett normalt liv skulle jag bli så jävla ledsen, men precis som han säger "vad för slags tjej skulle jag vara om jag lämnade honom då han behöver mig som mest?" om man älskar någon på riktigt, då stannar man, no matter what. Och om man lovat, vad är då ett löfte om man inte håller det?

"What are words if you really don't mean them when you say them?"

Ne, låten berör verkligen. Kan inte sluta tänka på det, tänk om jag skulle råka ut för en sådan olycka? Då hoppas jag verkligen inte att min kärlek skulle lämna mig, för "vad för slags kille skulle han vara om han lämnade mig när jag behöver han som mest?"

Tänk på det här gott folk. Livet kanske inte blir som man tänker, olyckor sker dagligen i hela världen. Och hur skulle livet se ut för en om ingen ställde upp och verkligen älskade dig, för den du är?

"Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close"

Saknar min jonne boy

2011-06-14 @ 17:45:56
Jag saknar den här killen hur mycket som helst just nu..





Jag älskar dig, min fina

Rubriken suger, ha?

2011-06-14 @ 17:20:42
Hej på er! :)

Nu vart det ett tag sedan jag skrev här ;) I fredags, då bjöd jag över mina tjejkompisar på grillning o go mat och efterrätt och massa snack och bus :) Jättemysig kväll hade vi, tyvärr valde vi att hoppa studsmatta på kvällen och blev ihjälbitna av knott :( haha

I lördags då åkte jag in till stan klockan sex, sedan upp till Daniels mamma och där höll Lina och Daniel på att duka och fixa inför kvällen, det skulle bli grillat kött och fest! Allt eftersom så kom det folk, vi blev nog totalt 15 pers trorja. Kvällen var rolig, men det blev la lite tråkigt för vissa där inpå morgonen.... Talar inte mer om det.
Sov iaf i Daniels lägenhet i drygt 6 timmar sedan gick jag till bussen och mådde ganska bra för att vara bakis :) Var dock hur jäkla trött som helst, somnade ju inte förrän efter sex på morgonen och igår skulle jag börja jobba.

Så igår gick jag upp kvart i sex?! Mm, skitjobbigt. Gick till jobbet, jobba hårt som fan, fick ont i ryggen och knäna och gick dit idag igen har ännu mer ont i ryggen och träningsvärk i baksidalår och vader eftersom jag sitter på huk hela dagarna och påtar i de där förbasskade rabatterna, dessutom så regnade det imorse..

Är inte lika trött idag som igår iaf, fast även om jag var hur trött som helst igår så lyckades jag springa 4km på 20min, jag känner mig ganska stolt, eftersom jag sprang en halv mil på 38min, börjar gå bra nu ;)

Aja, idag fick jag reda på att nästa fredag är det midsommar och då är jag tydligen ledig från jobbet?!!! Förlorar typ 800spänn på att vara ledig den dagen? Och varför kan vi inte jobba och tjäna mer? Igår kom iaf Amanda och Ida och hälsade på mig på jobbet, och idag kom Moa och mamma o hälsade på lite snabbt ;)

Denna helgen kommer iaf min fina pojkvän hit! :) Saknar honom sjukt mycket nu, har inte träffats på fan en vecka och 2 dagar nu, ska bli helt underbart när jag får se honom igen :)

Här har ni lite bilder från tjejkvällen hos mig i fredags:



Alex och Maria

Haha alex

Jag och Nathalie

Malin ligger o smsar med nån snubbe bland knotten?

Alexandra

Alex och Maria

Alexandra, Maria och Malin

Haha tuttarna föll ur....

Nathalie, Maria och Alex

Jag

Alex, Maria och Nathalie

Maria ;)

Jeg

Jag och Nathalie

Alex :)

Alex och Maria

Alex, Maria, Sune och jag

Jag fick en tårta av Maria o Alex ;)

Jag o Nathalie, mitt upp i det smarriga

Maria och Malin

Jag bara väntar o väntar

2011-06-10 @ 15:13:54
I väntan på mina damer....







...Ibland är livet för roligt när man är ensam....

Here I am

2011-06-10 @ 13:17:02
Hej hej hörrni. Hur är det med er?

Vet inte om det där med bloggpaus var en särskilt bra idé? Eller? ;) Fast det kanske det var, känner inte tvånget att skriva varje dag nu iaf, det kommer när det kommer.

Igår var jag på student, min kusin Lina tog studenten så var där o sedan var det kalas hos farmor :)

Här kommer en massa bilder från dagarna som gått:

Bellas treårskalas hos Johanna och Patrik i söndags











Igår, nyfärgat hår och gyllenbrun hy ;)





Mammi o jag käka sushi igår innan utsläppet

Liiiina



Kusin Victor och Lina

Daniel och Lina

Tågade ner till torget, till bilarna o lastbilarna

Lina :)







Nere på torget

Torget

Jag och Lina







Lillasyster Moa







haha







Idag kommer mina tjejer, Nathalie, Maria, Malin och Alexandra hit för grillning och efterrätt och massa roligt :) saknar dom! Ska bli mysigt :)

Nämen jag är här igen ;)

2011-06-07 @ 15:46:09
Hej hej :) haha det där med bloggpaus håller jag fast vid, men jag kommer blogga lite ändå ;) så helt blir ni inte av med mig hörrni :)
Idag har jag varit i skolan, sedan så slutade jag klockan ett, då mötte jag Lina och sedan gick jag och tränade hårt som satan, sedan drack jag min måltidaersättning o åt min banan eftersom jag ska på handledar kurs kl sex, kommer ju inte att vara hemma förrän vid tio typ! Sitter nu hemma hos Lina och kollar på vad hon har köpt o vad hon ska ha på sig på sin student :) snackar lite om helgen och vad som händer oså :)
här har ni lite... eller väääldigt gamla bilder på mig och Lina:
Nattsudd sommaren 2008
Nattsudd sommaren 2009
Lina sommaren 2008
Jag, sommaren 2010 på jobbet
Jag och Lina 2007 typ? likadana tröjor ;)
Förra sommaren ;)

Bloggpaus!!!!!!

2011-06-06 @ 21:11:27

Hörrni, jag älskar att blogga och visa vad jag gör o köper och skriva lite om mitt liv oså... Men det är också jobbigt, man blir lätt stressad, känner stress över att skriva dagligen även om man har annat för sig. Känner stress över att ta kort, underhålla, lära, diskutera osv.

Jag har nu bestämt mig för att ta en bloggpaus, till sommarens slut åtminstone. Jag är faktiskt ganska seriös just i detta nu. Ni har ju märkt själva att jag varit borta en hel vecka och verkligen inte brytt mig om att blogga. Jag la upp hur lite bilder som helst från Jonas student, vilket inte är särskilt likt mig? Ne, men på sommaren måste man få ta sig en paus. Jag kommer jobba fyra veckor, på helgerna kommer jag vara med Jonas, tjejerna, och familjen. Jag kommer shoppa, festa, småresa, bada, vara ute, bojkotta datorn!

Jag hoppas verkligen att ni förstår och att ni kommer tillbaka i Augusti någon gång och fortsätter läsa :)
Jag kan ju inte heller lova att jag dissar bloggen helt och hållet. Det kan hända att det kommer ett litet blogginlägg då och då :)

Tack ialla fall mina fina läsare! :D Ha en sjukt bra sommar!!!!! Hej då på en stund, I LOVE YOU :)

She's back!!! :)

2011-06-06 @ 20:58:52

Hej hej gott folk! Nu är jag tillbaka!!!

Har haft fullt upp verkligen! I tisdags kväll förra veckan åkte jag hem till min pojkvän, på onsdagen så tog han studenten så vi var i kungsbacka o kollade när han gick ut, och medans han o hans klass åkte lastbilsflak genom stan fikade jag och Jonas storasyster Carro inne i stan. Sen bar det av hemåt för goe maten o tårterna och Jonas blev lite fuller. Sen åkte han på studentfest på Ullevi och jag och Jonas lillasyster Linda (som är lika gammal som mig) vi åkte till pizzerian för att träffa hennes kompisar Lina och Angelica. Sedan tog vi fyra mopparna in till Åsa o köpte götta. Sen åkte jag och Linda hem o satt inne i Jonas stuga o kolla Rambo till klockan va tolv, sen satt jag upp o kolla på teven själv, sedan vad klockan fyra på natten, då hörde jag att alla golfbollar utanför Jonas dörr välte, sen knacka jonas på, då var han redigt full och jag öppna då sa han "duuu... det ligger bollar här ju!" hahaha så trööög!
På torsdagen var han lite bakis, men jag mådde toppen, var bara fett trött! Vi cyklade lite, köpte lite godis och ba tog det lugnt.
I fredags så åkte vi till Kungsbacka och shoppade, jag köpte en rosa långklänning, toffsar och trosor, Jonas han köpte en tröja, ett linne och wax. Till kvällen så hade hans storasyrra Taklagsfest som vi var på, åt, drack, chilla i solen o hade det gött. Sedan så mötte vi Pk, Sebbe och Erika för vi skulle till Göteborg vid nio på streetrace...... Men Pontus den jäveln förde oss ut i ingenstans, i Angered närmare bestämt! Vi var vilse! I hela tre timmar åkte vi runt där! Sen tröttna vi och åkte hem, var nog inte hemma förrän tolv då.
På lördagen så hade jag och Jonas lite tråkigt, vi försökte hitta på något men det gick inte. Jonas byggde tillslut på huset och jag solade. Fast till kvällen så åkte vi hem till Linus där Putte och Erik var o grillade. Sedan åkte vi till pizzerian o jag käka medans dom andra drack. Sedan bar det iväg på utomhusfest hos Genetorp där dom började elda staket och grejer. Efter att jag och Jonas hade dratt hade tydligen någon ringt brandkåren (som låg intill) på skoj eller nått? haha
Igår då så sov vi ut ganska länge jag och min pojk. Vi gick upp runt elva eller nått, halv tolv kanske? Käka lite och va ute i värmen oså, sen fick vi ett cpryck o bara gick till stranden som ligger intill Jonnes hus, vi skulle känna på vattnet men det slutade med att vi båda doppade oss och gick tillbaka, var hur skönt som helst :) Till eftermiddagen åkte vi till Horred på kalas hos Jonas bror för hans dotter fyller 3. Fikade där oså, sedan bar det hem för att kolla  på Jersey Shore 3 och BB-finalen! :)
Idag åkte jag hem, känns som jag aldrig gjort annat idag, bara setat på två bussar o två tåg, fy fan!! Är nu hemma iaf och tänkte lägga in lite bilder :)


Till min man ♥

Mammi o Jonis kramas lite ;)

Linda o Jonas


Min älskling

Carro


Sötaste :)



"Sista öööleeeen"



Jag har tagit 425 bilder på Jonas student, jag har lagt upp mycket mindre än hälften här. Jag orkar verkligen inte. Det tar hundra år och vänta när det laddas upp även om jag hade velat visa er allt! Ni får lita på att både han och jag och resten av hans familj hade det mycket trevligt :)

Pussshej!