The hills

2010-10-31 @ 18:15:45



Gonatt på er, nu ska jag in och se The Hills
och sedan ligga framför teven hela kvällen.

 Pusss på er!

Ensam mamma söker

2010-10-31 @ 17:45:42



Någon mer än jag som ska se på "Ensam mamma söker" ikväll kl 20.00 på 3:an?
Jag brukar faktiskt se på detta varje år när det går,
 rätt löjligt hur man kan bli kär i alla samtidigt och sedan kunna göra nått val?
 En stooor del är nog väldigt uppgjort, tror jag. Haha. Ja, vad har ni för er ikväll? :)

Bloggtorka, jag vet!

2010-10-31 @ 17:13:06

Hallå bloggen :) nu var det allt ett tag sedan jag skrev, och ska jag vara ärlig.. Jag har absolut inte orkar vara inne på datorn har knappt tagit med mig datan till skolan de senaste dagarna! Har haft en grym helg med min pojkvän, vi var på marknad och sedan åkte vi iväg och shoppade ;) I fredags i skolan hade vi maskerad, kul att så många på skolan var utklädda :) Har inte mycket att skriva så jag kör med bilder ist, här kommer dom:

Jag var cowgirl och ida var "ett" party haha


Matilda och jag i matsalen



Ida och Lollo

"Hello I'm a cowgirl and I like GRÖT!"



Partyyy

Matilda skulle slå Kristin hååårt med borsten

Innan jag klippte mig i onsdags så såg håret ut såhär

Nu ser det ut såhär, avklippt och kort.. Men var tvungen det var så sjuukt slitet.

En tidig morgon grimage (eller hur grimage nu stavas)

Jocke såg ut som en läskig docka :(

Innan jag skulle möta pojkvännen


Köpte den här klänningen (alltså den med vitt i dom andra två är gamla)

Busig och mysig helg med hjärtat mitt, åker till honom på onsdag igen och stannar till lovets slut!

Typ första bilden på honom där han ler, kollar in i kamerad och vill vara med på ett kort :)

GLAD!

2010-10-27 @ 13:36:00
NU blev jag glad :) gick till min lärare och frågade om vi fick skita i den lektionen eftersom han skulle sitta på sitt kontor och jag e klar med allt, då ere onödigt att va i skolan, så han tog närvaron så får vi gå hem :D slutar alltså kvart över två, och då ska jag möta mamma, antingen åker vi hem och sen tillbaka o klipper mig eller så ska vi käka inne i stan :D MAAAT!!! JAAAA! Gud vad glad jag blev :) Just det, idag kvart över fem ska jag klippa mig :) Ska toppa mig och ta bort det risiga så jag får lent hår igen och slipper mina trasiga toppar som blir toviga jämt och ständigt :) HURRA!! Haha var jättelänge sedan jag klippte mig. Min dag slutar inte i kaos, i spya, i gråt.. Nej, min dag slutar med en glad, mätt och nyklippt Linnéa som kommer att vara trevlig och kommer kunna hålla sig vaken till kvällen :) BRA!

Kanske blir det sushi? ;) Vem vet!

Jaja, ska som sagt klippa mig sedan och sen hem och prata med min älskling och kolla på teven och försöka vila :) Pusss på er!

Lovet! Vart är du! Kom nu! Jag vill ha lov!

2010-10-27 @ 12:33:19
Okej, nu har jag lugnat mig liiiiite... Men jag vill bara hem och äta och sova. Vill bara dö just nu känner jag, allt annat är bättre än skolan.. Mm, har jag nämnt att jag e skoltrött? Va? Aja, ska bli sjukt gött med helg och lov, ska tillbringa stor del av tiden med personer jag tycker om och göra saker jag tycker är roligt, äta god mat och sova ut. Jag längtar! Önskar det kunde vara lov hela året om, eller hellre ett jobb så jag får ut nånting av det jag gör. Vad får jag ut av att gå till skolan? Trötthet, näringsbrist och huvudvärk.. Och en liten smula hat! Ja, jag hatar faktiskt detta! Känner mig ganska ensam även om jag inte är ensam.. Ingen fattar känns det som.. Ingen här iaf! Jag vill gråta.. Nej, jag vill hellre sova! Skit också! Nu blev jag sur igen.. Eller slutade jag ens att vara sur? Sak samma, orkar inte bry mig nu.. Jag bara går till skolan, gör inget vettigt och ändå får jag VG men fan... orkar inte. Aja.. Lov snart det ska bli sköööönt!!!!!

Jag behöver en fik, eller en rolig kväll!

Hoppas ni har en bra dag iaf, puss på er!

Näringsbrist, näringsbrist!!!

2010-10-27 @ 11:51:41
Fan! Fan! Fan!

Idag var det äcklig, stark mat IGEN!!! Det är ingen variation, det är alltid starkt, det är jämt korv och soppa!! Aldrig något nytt! Jag har klagat en massa gånger men ingen gör nått åt det! Dom låter oss svälta, alla hatar ju maten! Att dom inte ser hur många kilo mat alla elever slänger varje dag! Här ska jag gå i skolan, har käkat tre knäckebröd och är inte mätt, jag klarar inte stark mat iju med min magkatarr, jag ska klippa mig kvart över fem och måste ta bussen hem halv sju så är inte hemma förrän sju ikväll, jag har inga pengar.. Jag kommer garanterat att svimma eller spy... Min migrän lär ju bli extrem och jag kommer inte vara trevlig mot någon.. Ska det behöva vara såhär varje dag? Fuck skolfittan som aldrig gör någonting åt det, och ändå säger dom att dom ska förändra saker för elevens bästa, för elevens hälsa? Fan heller... Ingen skola har nånsin lyssnat på eleverna och gjort något för deras bästa.. Vi bor i världens fattigste kommun som lägger pengarna på en massa jävla politiker ist för att ge barnen mat så dom inte spyr i slutet av dagen.. Jag mår inte bra för fem öre, och allt är min sopiga vardags fel, ja, skolan är min vardag och såhär ska det fan inte få vara!!! Och nu är jag mer arg än vad jag varit tidigare på den här skolans crapiga sliskiga äckel djur mat... Vi är faktiskt inga djur, vi är människor, men snart dör vi av näringsbrist, ja, jag lider faktiskt av det! Fyfan... Ååååh, nu vill jag hem!! Ne, kan inte skriva mer, gör snart sönder datorn så arg jag är... FAAAAN!!!

jag kommer sluta såhär om jag fortsätter att gå till skolan. fyfan.. frågan är bara.. tycker kocken själv att maten är go? neee skulle inte tro det för du har nog inte ens smakat!!!!!!!

Stressad! :o

2010-10-27 @ 11:10:16

"Symtom på stress:

Det allra viktigaste att tänka på är att varje människa upplever stress på olika sätt, därför skiljer sig symtomen också åt. Det flesta som känner sig stressade brukar märka som första signal att de sover dåligt eller är ledsna. Men som sagt, det är individuellt.

Andra symtom kan vara att man känner en trötthet som inte går att vila bort, man känner sig rastlös och har svårt att koppla av och varva ner. Man kan även känna sig irriterad, olustig, orolig, rädd, ledsen eller få ångest när man blir stressad.
Stress brukar också vara förknippat med sämre minne och att man får svårt att koncentrera sig. Är det riktigt allvarligt kan man även få hjärtklappning, högt blodtryck eller känna att det är svårt att andas. Många stressade människor får problem med magen, så som magkatarr eller förstoppning.
Ett annat vanligt symptom som dessutom är lätt att se förbi är huvudvärk och stelhet och smärta i kroppen. Lätt att tro att dessa åkommor beror på andra saker än stress."

Jag läste precis detta på Dessies blogg... Jag är nog stressad.. Har alltid huvudvärk, är stel i axlarna, är jämt trött oavsett hur mycket eller lite jag sover. Jag blir lätt irriterad och vill ibland låsa in mig på mitt rum och vara själv utan att vara med min familj. Jag vaknar många gånger per natt, jag har svårt för att koppla av och bara kunna lägga mig och vila. Jag vill jämt hitta på något, vill röra på mig, är jämt hungrig och jag har haft magkatarr precis.. Alla symtom finns där.. Jag är nog en aning stressad. Vad gör jag åt det? Jag stressar liksom inte så att jag har bråttom till något.. Utan jag är bara stressad och har ångest över skolan. Jag är sjukt skoltrött och vill samtidigt prestera så bra som möjligt, jag vill lyckas, men får ångest när jag vet att jag inte klarar det, att jag inte orkar. Jag skiter i det när jag inte orkar, fast jag vill inte skita i det och det gör mig stressad! Tur är att jag har mina vänner, familjen och pojkvännen som hjälper mig att lugna ner mig och hejar på mig, dom liksom tror på mig att jag kommer lyckas bra. Jag tror att jag kommer lyckas, men kanske inte så bra som jag vill. Jag vet att jag kan om jag vill.. Men orken finns inte. Finns ingen glädje. Det finns ingenting i skolan som jag direkt BRINNER för och det gör mig ledsen.. Men men, tur är att man har nära och kära som får en att må bra. Tack för det :)

Kenza & Tyras show

2010-10-26 @ 17:47:19


Sitter just nu och kolla på Kenza & Tyras show!
Riktigt roligt ska jag säga er :) Haha dom är faktiskt roliga dom där två tjejerna.
Jag kollar via http://kenzas.se/, där kan ni kolla om ni nu vill göra det :)

Behöver hjälp liksom

2010-10-26 @ 16:41:50

Jag blev förälskad i dom här skorna direkt när jag såg dom... Nu har ett par kängor tagit dom här skornas plats.. Men jag vet ändå inte... Har beslutsångest, klackar eller nya kängor till nyår? BÄÄÄÄH!

Midcut boot
Någon som har råd om hur jag borde göra när jag har sån skobeslutsångest? :D

BLÅBÄR!

2010-10-26 @ 16:16:36


Kände att jag ville äta lite blåbär och hallon :)

Med mjölk och socker :)


Sen blev jag plötsligt sugen på att blanda allt i mixern.. Så då gjorde jag det!

Det var verkligen mumma!!! Syns det?


Nu har jag precis duschat och sitter och pratar med min pojkvän :)
Ska nog käka senare och så ska jag kolla paradise och världens kanske sämsta pojkvän ever och prata ännu mer med gosiga underbara pojk :) Pusss på er!

Drar och wörkar out sedan hemåt!

2010-10-26 @ 11:33:34
MPR lektionen var inställd, och vi har tre timmars rast och sedan en sista lektion med en vikarie... Och jag brukar ändå gå efter halva den lektionen när min närvaro e checkad.. Så nu drar jag och tränar och sedan åker jag hem :) Ska nog måla och städa lite. Ta en skön promenad ute i solen och det kalla vädret. Ha en fin dag!

Pusss på er!


Köpa?

2010-10-26 @ 09:13:47

Funderar på att köpa någon av de här tre paren, vad tycks? :)

Midcut boot

Från DIN SKO för 499:-
Mod. 102, ICU
Från EUROSKO för 599:-
Midcut boot
Från DIN SKO för 499:-


Vilken sko tycker ni jag ska köpa? Vill ha någon av dom här.

Jag är sååå trött!

2010-10-26 @ 08:58:13

Godmorgon på er :) Allt väl?

Cyklade ut till bussen imorse, svinkallt och kolsvart! Usch vad jag hatar morgonen :( Har datakunskap nu vilket jag hatar mest utav allt! Finns nog inget jag hatar mer... Ähm jo, mediekommunikation eftersom det är med samma lärare. Blä!

Idag slutar jag tio i tre och efter skolan ska jag gymma och sedan hemåt och duscha och kanske städa?
Jag längtar efter min pojkvän varje dag jag inte är med honom.. Och jag längtar efter att få göra någonting. Typ festa eller gå ut och shoppa eller hitta på nått annat. Det var längesedan eftersom jag har varit pank ett tag då lönen tagit slut... Fast iof.. Jag har några tusen på ett sparkonto men det vill jag inte använda eftersom jag sparar till en solsemester och körkort.... Bajs! Jag behöver kläder, jag behöver make up, jag behöver skor, jag behöver få shoppa obegränsat som jag kunde innan skolan började... Huhu.. Jag behöver en fika! NU!

Jag är trött!
Jag vill sova!
Jag vill hem!
Jag orkar inte skolan!
Jag vill gymma!
Jag vill äta nått gott!
Jag vill pussa på min pojk!
Jag vill va med mina tjejkompisar!
Jag vill fortfarande sova!
Livet är skit när man är i skolan!
Jag fryser också!

Okej hörrni, såg ni paradise igår då? Vad tyckte ni om nykomlingarna? Snygga? Fula? Äckliga? Fräscha?
Idag börjar nya sässongen av "Världens kanske sämsta pojkvän...EVER!" På tv400 det måste vi ju titta på :)



Jag längtar till fredag!!! Då börjar lovet och jag får vara med min älskling :D

Ha en bra dag idag hörrni, puss på er!

Ska börja måla nu igen

2010-10-25 @ 17:00:34

...Fresh Air...

Ne nu hörrni ska jag dra mig, ska in och måla mina lådor! Ha en bra kväll. Puss på er!

Got up in the club
Posted in the back
Feeling so good
Looking so bad

Rocking this skirt
Rocking this club
Got my middle finger up
I don't really give a f***

Rocking these diamonds
I'm rocking this chain
Make sure you get a picture
I'm rocking my fame

Stadig frukost

2010-10-25 @ 16:57:01

Min dag börjades med en riktigt bra och ovanlig frukost för mig del. Nybakat bröd med ost och marmelad och skogsbär ProViva! Kan det bli bättre? Jag som hatar frukost! Haha.

Älskar ProVivan jag köpte för min mage, den är go och jag blev pigg av den. Nått jag kommer fortsätta med faktiskt.

Bildbomb

2010-10-25 @ 16:51:27
Här skare bli bilder!


Käka en apelsin en dag. Det va gött!

Städa mitt rum (som jag iof gör varannan dag) och ville ta en bild!

Onsdags

Va självservering hemma hos Lina så jag gjorde min egna mat.


Det snöade i skolan :)

När jag kom hem var all snö borta.. Nästa morgon fick jag knappt upp dörren så mkt snö som det hade kommit.

Jag lever för dig

I fredags när min pojkvän kom hit :)

Jonas

Vi gjorde våfflor :)

Dom blev sjuuukt goa!

Ett litet hjärta :)

Idag är jag en riktig slappis, ett par tighta jeans, en mjukiströja och en uppsatt bullfrisyr hehe.

Min dröm-lägenhet

2010-10-25 @ 14:18:17
Detta hade inte varit fel när jag ska skaffa egen lägenhet för första gången:

Ett nice badrum

Ett nice sovrum

Ett nice vardagsrum

Ett nice samlingsrum


Ett nice kök

och såklart en nice hall



Yeah.... Dream on Linnéa.....

God måndag

2010-10-25 @ 13:03:13
Hej hej bloggiiiiee :)
Idag vaknade jag klockan åtta och tog tjugo i tio bussen till skolan :) Igår så åkte min älskling hem med fyra tåget, då åkte jag och mamma till gymmet och tränade sönder, fasen vad skönt det var! När jag kom hem så städa jag mitt rum, idag när jag kommer hem är det dags att måla, har ju målat luckorna över diskbänken och mina garderobsdörrar vita innan var dom ljusgröna, nu har jag bara sju lådor kvar att måla som jag inte ens börjat med, så jag ska börja måla dom, får nog måla tre gånger eftersom färgen lyser igenom lätt. Sen ska jag bara köpa handtag till alla luckor och lådor så blir mitt rum komplett ;) Funderar på att slipa ner min tros, bh, bikini och strumpbyrå och sedan typ lägga på nån mörk träfärg eller bara lacka om den :) Det kommer bli fint!
Jag har ännu inte hunnit sitta hemma vid den stora datan och då inte hunnit lägga in bilder :)
Till helgen blir det stormarknad i Vänersborg och sedan Torpköpcentrum med älsklingen :) Och sedan är det loooov :) Ska nog bowla med mamma och moa på tisdagen på lovet, sen ska jag vara hos min pojkvän ;) vi ska se til att träna ihop :) Och vet ni? Denna veckan ska jag träna på så gott jag kan :)
Ha en bra dag hörrni, pussss på er!

Myspys

2010-10-23 @ 19:28:43
Nu ska vi mysa! Pussss :)

Älskar min Jonis

23 oktober 2010

2010-10-23 @ 19:00:16
Hej på er! Är med min pojkvän! :)

Igår kom han till stan kl sex och jag mötte honom vid tåget, han hade klippt sig kort och jättefint men kände knappt igen honom hehe. Vi missade halv sju bussen hem... Den körde inte ner till centralen så där stod vi som två dumma förfrusna jäklar, haha vi gick till bussstation ist, nästa buss gick inte förrän halv nio (y) så vi vänta i två timmar, käka lite donken food och pussades ;) Fick en present också :) Två lådor doftljus (hallon och äpple) och ett jättegulligt kort där han hade skrivit hur mycket han älskar mig :) Sååå gulligt! 

Idag har vi bara vilat, kollat på parlamentet och sex and the city. Vi har gjort en massa våfflor (blev grymt gott) och så har vi kollat på teven och käkat middag. Ikväll händer nog inget speciellt. Bara en massa mys :) Skrivier ifrån min laptop, har inga bilder tyvärr. Men det kommer, lovar er ;)



Sov gott, eller festa hårt, vilket som denna underbara lördag :) Ha en fortsatt bra kväll iaf, 
pusss på er! :)

Göttt

2010-10-22 @ 11:57:44


Gud vad gott!

Blev min blogg precis en matblogg? haha.
Jag tycker om att käka när det är gott!
Kalla mig kräsen eller bortskämd.
Bryr mig inte.
Är jämt sugen på nått surt eller sött.
Det är det jag älskar next efter min man!

Du tar "aldrig" grönsaker till maten...

2010-10-22 @ 11:43:07








Alla klagar på mig när jag inte tar sallad till maten eller att jag "aldrig" får i mig grönsaker, vilket jag visst får, jag äter sallad när jag gör den själv eller när jag äter gurka eller annat. Men nått som jag äter varje dag ganska mycket är frukt och bär! Jag älskar det, men självklart älskar jag inte all frukt. Jag älskar att göra smoothie och hitta på mina egna drinkar och fixa utan recept eftersom det blir bäst och inte går att faila på. Jag älskar banan, clementin, apelsin, jordgubbar, blåbär, hallon, citron osv. Jag tycker om frukt och bär, men inte speciellt mkt grönsaker! Jag får i mig min näring och det jag behöver varje dag genom frukten. Även om jag är trött hela tiden oså, men min längtan efter lunch varje dag har jag tappat sen jag började på denna skolan. Vi får ingen ordentlig mat så jag får leva på frukter eller yogurt eftersom jag hatar mackor och skolans käk! Så är det med den saken!

BlodApelsin

2010-10-22 @ 11:27:46


Guuud vad sugen jag blev på blodapelsin nu!

Men vet ni vad? ;)

Jag har fan med mig två bananer och två clementiner idag, haha det är ju också gott!

Farmor sedan

2010-10-22 @ 11:06:55


Lina, jag..

och min lillasyster Moa ska va hos farmor sen ;)

Min pojkvän kommer inte förrän kl sex på centralen så ska ner o möta honom sen, men orkar inte vänta i stan o frysa i fyra h så åker upp te farmor en stund :)

Vilka?

2010-10-22 @ 10:12:07

Fredagsmys

2010-10-22 @ 09:34:15
Hej allihop, jag orkade inte och hann inte blogga igår, och igår snöade det ju, jag tog kort på det, sen försvann det. Imorse när jag gick ut hade det snöat ännu mer än igår och lagt sig! vi fick skotta och plogbilen körde ute och grejer. När jag kom till stan och gick ut ur bussen var det rena isgatan ute :O höll på att halka i nerförsbacken, hehe. Har tagit bilder idag på snön hemma. Vet inte om jag kommer blogga ikväll, min pojkvän kommer hit oså :) Ska bli jättemysigt, jag längtar som bara fan!



Igår när jag kom hem så satte jag igång att städa min veranda, jag plockade unnan alla mina skor och la upp dom på vinden, jag sopade, flyttade bordet osv, ställde in cykeln, blev hur mycket plats som helst och rent :) Sedan dammsugade jag mitt rum, och städa lite, duschade och kollade på teven, efter nio somnade jag, haha var så himla trött.

Var sjukt kallt ute idag -11 grader :(

Min pojkvän kommer sen och kan värma mig :) i helgen ska vi inte göra nått planerat, bara vila, kolla igenom någon box och mysa :) gå ut och gå i snövädret om det är sol :)

Ha en bra dag allihop, pusss på er!

Min älskling kommer hit imorn! :)

2010-10-21 @ 10:57:06


Jag saknar min älskling. Men imorn äntligen så kommer han hit!

Jag älskar min underbara Jonas Lindberg

Stackars grabb! Skandal

2010-10-21 @ 10:51:07
Asså jag är ett litet Paulina fan men nu tycker jag bara så jävla synd om Hugo och jävla Paulina... Så behandlar man ju inte sin pojkvän... Stackars kille!! Lider med dig!


Läs bloggarna om ni inte gjort det http://paow.se/  och http://hugorosas.se/ och så lyssna på telefonsamtalet mellan Jocke och Paow på http://www.jockibois.se/.. Stackare säger jag bara!

Det snöar!

2010-10-21 @ 10:18:46
Hej bloggen :)

Har sovit hos Lina inatt. Mysigt, glömde bort att jag sov där haha så när jag vaknade blev jag lite rädd. Har haft idrott men mår illa och har ont i huvudet. Vet ni vad!!! Imorn kommer min pojkvän till mig, det var över tre veckor sedan han var hos mig :)

DET SNÖAR HÄR I UDDEVALLA :) Alla är helt i extas men aa dom lär få se snö i ett halvår till nu så dom kan lugna sig tycker jag!

Det är oktober och snöar.. Men visst är det mysigt när man får gå på marknader, fixa julpynt, fixa gran, mysa med varm choklad, mysa med pojken, köpa julklappar, få julklappar.. Det är så mysigt med vinter, men efter nyår kan snön dra!

Jag och Jonas har sagt att vi ska på liseberg på jul, då man kan åka skridskor och så har dom mys belysning och grejer. Ni ska få bild från idag på snön sen när jag kan lägga in bilden. Pusss på er!

Hos Lina

2010-10-20 @ 20:18:14



Sitter hemma hos Lina nu. Ser på Bonde söker fru och undrar varför min pojkvän inte hör av sig men anar att han inte fick någon mobil när han lämnade in sin på lagning.. Hade varit surt om vi inte kan nå varann nu när vi ska träffas på fredag och allt. Saknar min Jonas!

Fick en jättesöt bild på honom förut, han har klippt sig idag :)

Nu ska vi se på bönderna här!
Sedan blire lite Tylösand!
Pusss på er!

Frisör

2010-10-20 @ 14:02:00


Nästa vecka ska jag klippa mig, det behövs!! Mitt hår är en rishög och trassel... Ska bara toppa mig och kanske klippa upp lite mer, eftersom jag inte vill ha kort hår igen nu när jag sparat i ett år :) sen kommer jag nog köpa hårfärg och färga det eller om jag slingar håret. får se :)

Min hårfärg i somras

2010-10-20 @ 13:34:34
Hitta precis några bilder från i somras, vad tycker ni om min ljusbruna hårfärg med ljusa slingor i? :)


Fashion is a passion

2010-10-20 @ 13:00:57

Hjälp mig välja. Skriv en siffra.

2010-10-20 @ 12:32:34




Snälla ni kan ni hjälpa mig, vilken av dessa klänningar tycker ni jag borde köpa inför nyår?

Jag vill jättegärna att ni kommenterar och säger vad ni tycker jag borde ha på mig.

Gör det, tack på förhand!

Maria är med i skolan idag

2010-10-20 @ 09:55:31



Hej hej bloggläsare.
Sitter här med Maria!
Hon ska skugga i min klass idag. Hon kom klockan halv nio och skulle möta en lärare och gå med honom i skolan, men vi fixade så att jag fick visa henne runt och det har jag minnsan gjort, hela skolan, tog två timmar för oss haha. Vi har varit i radiostudion och snackat med världens bästa lärare och varit med några treor när dom spelade in.

Hon ska skugga i min klass som jag sa då. Slutar tjugo i fyra idag, och börjar nu fem över tio. Efter skolan ska jag åka med Lina hem och sova där inatt. Det var sjukt länge sedan jag var med henne och ens var hos henne och sov där. Vi ska se på teven och mysa. Ikväll är det ju Kungarna av Tylösand som jag inte vill missa.

Just det, igår tjugo i sju så åkte jag, mamma och Susanne ner till Sportlife för ett zumbapass, men instruktören var sjuk så vi fick förberada oss för ett BodyJam pass, det var inte lika kul som zumba med det funka la. Blir träning imorn igen och kanske på fredag :)

Nu har jag inte mycket att skriva, börjar snart. Puss på er!

Lektion

2010-10-19 @ 13:33:05

Nyårslängtan!!

2010-10-19 @ 11:38:27


Någon mer än jag som längtar till nyår?
Jag är jävligt festsugen just nu. Vill klä upp mig, i glitter och höga klackar. Jag vill dricka, va full, dansa, sjunga.. Ja, allting! Ska beställa ett par skor ;)

Dessa ska jag köpa för 449:- Det ni!!

Halloweenkläder?

2010-10-19 @ 08:55:04
Nästa fredag, alltså den 29/10 så är det maskerad på skolan, alla lärare och elever ska klä ut sig, det var tydligen obligatoriskt.. Hur fan det nu kan vara det?! Men aa, i alla fall så vet jag inte vad man ska klä ut sig till isf? Jag har inga pengar, och inte heller någon dräkt.. Får la ta ett lakan och klippa två hål så blir jag ett spöke.. Men vafan.. Ångest... Vad ska man vara?


Pumpa?

Sexig tjej i skolan? Njaaa, tror inte det va!

Kyckling?

Häxa?

SAW?

Lady Gagas köttklänning?

Fan.. Halloween och utklädsel är ju rätt överskattat ändå.. Speciellt nnär ingen har råd till kläderna!

Härlig morgon......

2010-10-19 @ 08:35:34
Godmorgon! Nu sitter jag i skolan och ja, det har inte varit en lugn morgon!

Det började med att jag vaknat av att klockan ringde, på nått sätt trodde jag att jag hade liksom en hel dag på mig att göra iordning mig. Men sen fick jag börja stressa, jag käkade frukost fem i halv åtta när jag skulle cykla halv... Så det blev lite bråttom. Moa skulle cykla med mig ut i regnet, så vi satte oss på samma cykel hade fem-tio min på oss och vi hann knappt. Blev pisseblöt och är det fortfarande. Bajs!! Jag älskar morgonen då det regnar... NOOOT!

Nu ska jag ha Dan... Nej vilken bra start på morgonen?!

Min pojkvän är i Mölndal nu och gör terioprovet, och vid tre ska han till KBA och göra uppkörningen. Jag håller tummarna för honom. Lycka till! Hoppas du klarar körkortet idag, hjärteknopp :)

Pusssshej!

Utomlandslängtan

2010-10-18 @ 19:48:03



Jag sitter och tänker på min drömresa, det skulle vara med mina närmsta vänner och min kärlek. Vi skulle åka till nått jäkligt varmt och fint ställe, kanske Kreta eller Thailand. Vi skulle bo på ett minst fyrstjärnigt hotell i en vecka eller mer om det hade funnits pengar. Vi skulle käkat go frukost, goa middagar, druckit goa, svalkande drinkar, badat i havet och poolen. Vi skulle gått långa promenader längsmed stranden, vi skulle gått ut på kvällarna, käkat, festat eller bara sitta vid solnedgången. Jag och min pojkvän skulle varit överromantiska och hållt i hand hela dagarna, kollat solnedgången, gått upp på rummet, klätt upp oss för en ute kväll. När man är utomlands lever man lyx i nån vecka eller två, man får sängen bäddad när man kommer hem ifrån en dag ute i solen. Man får lyxmat på restaurangen på hotellet. Man blir brun, man känner värmen, man utforskar en helt ny stad, man får ha på sig lite snyggare kläder, dricka fina drinkar. Ja, jag vill åka utomlands just nu! Inget snack om saken. Jag vill bara kunna få ha det såhär härligt som i min dröm!

Jag var i Kroatien förra året, det var min första utlandsresa med familjen. Vi var där i över åtta dagar, och eftersom vi åkte buss ner (tog 36h) så har jag även stannat i Danmark, Tyskland, Österrike, Slovenien, Ingemansland och Kroatien. När vi var i Kroatien skulle vi åkt över till Italien men vi ville hellre ligga i solen hela dagarna så det blev aldrig så. Den resan var rolig, jag och min lillasyster hade ett hotellrum ihop, vi fick sängarna bäddade varje morgon, vi hade utsikt mot havet och poolen och hotellets fina restaurang. Vi bodde uppe på ett berg så vi fick åka rulltrappa i berget för att komma ner till poolen och havet. Sedan hade vi en gångväg längsmed hotellet, där var liksom "staden" fanns typ 100 glassbarer. Det var otroligt fint.

Jag vill åka nu, förbannat dyrt ere ju dock. Jonas var säger du, ska vi ta en sista minuten och sticka iväg? Kärlekssemester, eller så bjuder vi med våra vänner. Gud så mysigt det skulle vart! Jag längtar tills jag sparat ihop tillräckligt med pengar för att säkert kunna dra iväg på en oförglömlig resaa!

Gör inte ni?

Alla vill väl kunna göra det dom drömmer om!

Träning

2010-10-18 @ 18:29:02



Imorn blir det träning! Ska bli såå skönt! Har faktiskt börjat komma igång nu tycker jag! Imorn tjugo i sju på gymmet är det zumba igen. Det är jättesvårt och jag har ingen taktkänsla eller feeling alls när jag dansar. Jag är stel som en kratta, blir svettig som en flodhest, men man får då fan muskler och träningsvärk ska jag tala om för er! Tycker alla dom som aldrig testat borde göra det, det är dessutom skitkul att klanta sig, att bjuda på sig själv, att kolla in alla andra som klantar sig och är lika stela och få en gemenskap på det sättet, skratta med varann liksom. Ska köra hårt som fan, vill inte se ut såhär längre, vill inte vara trött heller, jag vill faktiskt känna den där extrema träningsvärken jag hade i fredags, det var skönt, jag kände vart jag hade musklerna, jag kände mig lite "hårdare" liksom, tränad om man säger så. Det är gött tycker jag. Jag blir även väldigt motiverad när jag ser tjockisar eftersom jag verkligen inte vill se ut så och FÖRSTÅR inte hur man kan låta det gå så långt när alla i hela världen vet att fet mat = fet body. Blir motiverad av att läsa dessa bloggar om träning, näringsrik och nyttig mat osv. Blir dock lite smått äcklad av alla dessa bloggare som tar sprutor, vill bli smalare fast dom redan har anorexi kropp, bli arg på såna som har så grymt dålig självkänsla, fast som ändå har orken att vara så grymt kaxiga. Nä, glad och motiverad blir man när någon tränar helsosamt, äter nyttigt och ger goda råd. Det tackar jag för, det får mig att inte ge upp och låta fettet gå överstyr! Tack tack :)

Veckan som gått!

2010-10-18 @ 18:11:10

Hej igen! Jag måste bara säga en grej.. Jag fryser!

 

Aa, i alla fall, jag kom hem för nån timme sedan, duschat och städat lite, nu har jag lagt in bilderna från mobilen till datorn, en veckas bilder ungefär, kan som sagt var inte lägga över bilder till min skoldator som jag använder mer än den här datorn, men här kommer iaf veckans bilder:


Jag städade och hittade mitt löshår jag köpte förra julen..
 Undra varför jag köpte det? Har använt det tre gånger,
det är ju fruktansvärt obehagligt, haha. Skulle testa till mitt ljusa hår,
men det passa inte, eller?

Provade även löshåret på det här sättet, haha.. Mörkhårig.

Förra fredagen



Badade tunna förra fredagen, det var jättemysigt!
Vi drack cider, pussades och hade det gött i
det varme badet ute i den kalla luften till skön musik.

Fick även hem mitt skolfoto i veckan, jag blev inte nöjd, som jag inte har blivit nått år?
Men vänner och familj tyckte det blev bra, så jaa, jag låter det vara ;)

I onsdags hade jag fläthår i toffs och mjukis, helt okej ;)



En riktigt glad Linnéa i torsdags stod och
tänkte ut vad hon skulle ha på sig till Jonas.

I fredags

I fredags efter skolan skulle jag vänta på tåget i en timme, var jättehungrig och träffade mamma, hon köpte sushi till mig som jag satt ute och käka. Det är min nya favorit. Testade det första gängen i uppsala hos Jullan och Therese, men då avskydde jag det eftersom det var rå lax som jag hatar!! Men sen för några veckor sedan när jag skulle lämna av Jonas i Göteborg och möta Gabby blev jag sugen på att testa det igen, så vi stack iväg och käka det och det fanns ju fler valmöjligheter än lax, räkan och inside-out är lätt det goaste! Mums!

Ska strax käka här nu, är jävligt hungrig, fryser fortfarande. Så nu drar jag, ursäkta om det blev lite väääl mkt bilder på mig själv, men jag är sån, jag fotar allt och inget, det blir bara fula bilder, oså tar jag på mig själv, och vissa är användbara, men bara vissa :) Nu ska jag dra mig, glöm inte Paradise hotel ikväll gött folk! Pusss på er!

Designar

2010-10-18 @ 13:39:26

Just nu sitter jag...

..Och designar trafikskyltar... Hur roligt får det lov att bli egentligen?

Hallå bloggen

2010-10-18 @ 12:58:07
Heeej allihopa :) Har varit hos min pojkvän i helgen och inte haft datorn med mig! Sov hos boyen inatt också, åkte direkt till skolan idag och hämtade datorn på mammas jobb :) i helgen har jag och Jonas sett på hela sässong 1 av solsidan, varit på ettårs kalas och käkat massa tårta. Jag har storstädat och Jonas har jobbat lite. Jag tycker vi haft det jättemysigt :)

Efter skolan ska jag åka med mamma hem, ska duscha och greja i mitt rum :) Jag gillar som sagt var att greja i mitt rum, städa, ha tända ljus, fixa och dona. Sånt är mysigt och kul :)

Nu har jag världens värsta lektion.. Mediekommunikation med läraren Daaaan.... Blääää man vill bara spy när man ser honom, ingen gillar han. Vi vill inte ha honom, och det värsta en lärare kan göra är att TRO att ALLA gillar honom och prata prata prata om sig själv och dra idiot skämt... ?

Aja, nu har jag hejat och sagt att jag lever. Ha en fortsatt fin dag :)

P.S. Han luktar svett också!!!!!!! Han gick precis förbi mig...

Ooooh nooo!!

2010-10-15 @ 11:53:20


OMG! Nu har jag matteprov! Neeeej!! Det kommer gå dåligt, men önska mig lycka till i alla fall!

Min klocka är borta

2010-10-15 @ 11:29:29
Hejsan bloggen :) igår hade jag inte med mig datorn till skolan och jag orkade inte blogga när jag kom hem heller hehe. Ville bara slappa, ta en dusch, packa väskan osv. Idag har jag haft engelska och lunch, snart har vi mentorstid i tjugo min och efter det är det matteprov. Sen blire lite svenska! :)

Efter skolan ska jag åka hem till min pojkvän och stannar tills på måndag. Det ska bli så skönt. Slippa skolan, sova ut, mysa med killen och bara ha det gött! Jag älskar att vara med honom, det är det bästa som finns :)

Hoppas jag hittar min klocka också, den har varit borta sen förra söndagen... Jag minns att jag hade den lördag kväll och tog av mig den när vi skulle sova, men sen minns jag inte mer. Jonas har letat överallt hemma hos sig, farmor har letat hemma hos sig eftersom jag sov där i söndags, till och med Lina har letat hemma hos farmor, jag har letat hemma och i mina väskor.. Vänt ut och in på rummet... Den är borta!! Och Jonas svor på att han inte har den hemma och bara skämtar med mig så jag ska leta ihjäl mig och sen se den hemma hos honom, och jag tror att han inte har den eftersom han har letat.. Men jag vet faktiskt inte vart den kan vara då ju?

Fick den av mamma i julklapp förra året, det är en svart regal klocka med diamanter.



Saknar den :(

Sex and the city

2010-10-13 @ 15:32:06
Hej hörrni, bara så ni vet! Jag önskar mig Sex and the city 2 i julklapp på dvd då! Såg den på bio, och jag har serierna och den första filmen. Älskar det! Ge mig den i julklapp :)

Peppad till träning

2010-10-13 @ 14:19:13

Snart blire till att idrotta, röra lite på kroppen, styrketräna! Jag är peppad! :-D

Matte

2010-10-13 @ 12:46:16
Jag är dålig på matte. Det är inte kul. Jag suger på det. Är trött!

Dagens skolmat, en stoor suck!

2010-10-13 @ 10:57:46


+

  

    

= Dagens mat i skolan, DRAGONFISK med ris... Det låter inte det minsta gott faktiskt. Blääääääää för skolmaten på Sinclair!

Längtar till fredag, då är det Potatisbullar och lingonsylt som jag älskar, jag ska åka till min pojkvän och sova där tills på måndag. Fredagar är alltid den bästa dagen på hela veckan, och hela helgerna då såklart, hehe.


Mums vad gott detta är! Längtar efter detta! :)

Bilden asså

2010-10-13 @ 09:54:29


My god! Hitta denna bilden på en tjejs blogg, haha, what? En kille som fått fyra barn samtidigt typ med fyra olika kvinnor. Hahahahaha va fult xD

Ting som kan orsaka finnar.

2010-10-13 @ 09:49:42

Mat - Just ost och choklad är dåligt för hyn, även feta maträtter hjälper till att producera finnar.

Dator - Att sitta förmycket vid datorn kan göra att man får mer finnar.

Fingrar -  Om man ofta tar sig i ansiktet, petar eller stödjer armen mot kinden utsätts ansiktet för mycket bakterier vilket kan resultera i finnar. Ofta tänker man inte på vad man har på händerna, det kan vara fett från maten man just ätit, man kanske har gått runt i affärer och tagit på saker som andra människor tagit på och då är händerna fulla med massa olika bakterier.

Hårspray - Får du ofta finnar på pannan? Det kan bero på att du använder hårspray främst på luggen.

Klämma - Kläm inte på dina finnar, det gör att bakterierna sprider sig ännu mer och då blir det en ond cirkel. Du kan även få ärr.

Mitt nyttiga nya jag!

2010-10-13 @ 09:37:40
Hallå hörrni :) Nu är jag i skolan, helt sjukt.. Jag börjar klockan tio och jag är jätte trött just nu!



Ny diet :)
Vill bara iväg och träna nån jävla gång hahaha, har faktiskt inte tränat på en hel vecka, jag har inte hunnit. Igår var det kalas också. Efter skolan köpte jag blommor till mamma och en liten present till min Jonas. Även om jag slutar sent idag ska jag ta tag i träningen och sticka iväg och gymma lite. Jag måste det, ska göra det imorn också faktiskt :) Måste måste måste, hela nästa vecka ska jag försöka med det också. haha, jag måste börja käka nyttigt också! Jag har ju blivit så himla onyttig eller så äter jag ingenting. Får bli ändringar nu :D Då kommer jag bli piggare också och må bättre, det är jag helt säker på :)

JAG BÖRJAR  MITT NYA LIV IDAG!

Lady gaga

2010-10-12 @ 14:23:37



Haha kollar lady gaga på lektionen nu ;) läraren ska typ visa hur man kan göra musikvideos och grejer ;)

Body

2010-10-12 @ 13:58:38


Ideal..
Ja, man får ju komplex.

Maten i skolan = skiit!

2010-10-12 @ 10:38:35
Hej på er!



Idag har jag haft prov i datorkunskap, haha så jäkla värdelöst alltså! Nu har vi svenska men jag fattar ingenting.. Orkar inte fatta nånting idag, är helt slut, så jävla trött! Vill bara hem till Jonas och sova med honom, sover som bäst då, när jag får ligga och hålla om honom och bara mysa och känna värmen från hans kropp!  

Sen ere käk, tacosoppa som är äckligt!!

Längtar hem, mamma fyller år idag så ska ha kalas ikväll, köpte två tårtor igår, jättegoa och jag e sugen på dom nu, då blir det iaf go mat hemma. Asså i skolan smakar maten precis som baken.. SVIIINIG! Vill ha go mat, typ potatisgratäng, fläskfile och vinsås! Så jävla gött! Och go dricka till det.. Bäst i världen, mat är fan viktigt, och det är lika viktigt att maten ska vara god som det är viktigt att man ska käka det varje dag. Är det äckligt får man näringsbrist och jag mår skit varje dag i skolan alltså... Kalla mig kräsen, kalla mig bortskämd, jag bryr mig inte. Jag VILL INTE ha äcklig mat bara, that's it!!



Så här skare va!


 
Äcklig skolmat!    Hatar att gå till skolan o veta att jag kommer vara hungrig resten av dagen.... Detta är något jag klagar på varje dag, men jag spydde faktiskt en dag av maten, det är sant!


Nu ere ju snart dags för käk då.. Puss på er!

Göttmos

2010-10-11 @ 12:19:02
God förmiddag bloggen :) Inatt sov jag hos farmor med Lina. Vaknade halv nio och tog bussen halv tio in till skolan. Har haft engelska och mat, snart ska jag ha matte och lite sånt. slutar tyvärr tjugo i fyra idag, jobbigt värre. då ska jag med mamma o handla käk sedan hemåt och packa upp väskan oså :) och ikväll, 19.30, ja gissa vad som börjar då!! PARADISE HOTEL :D Nice!

Någon som ska se det? Ja, eller nej?

förresten, bästa bloggen http://gossips.se/ för alla som älskar gossip väl? :)

Helgen i helhet

2010-10-10 @ 14:48:42

Hejsan :D

Nu har jag inte bloggat på ett tag. Men här ska ni få höra:

Fredag:
Jag kom till Jonas ungefär halv sex, han hämtade mig vid bussen vi åkte till honom och sen käkade jag hans goa hamburgare och sedan vid nio eller nått började vi bada ute i tunnan och drack lite cider och öl och bara myste och lyssna på musik! :) Vi somnade ganska tidigt om jag inte minns fel.

Lördag:
Vaknade upp breve min kära. Vi var uppe med tuppen. Käka frukost och spelade wii och kollade tv typ. Sedan gjorde Jonas spagetti och köttfärsås, skitgo var den :) Det var jättefint väder ute så vi cyklade till centrum och köpte julmust och en bytta med glass och satte oss ute i solen och käkade med sked direkt ur byttan hehe. Sen cyklade vi hemåt. Runt kvart i tio cykla vi till pizzerian och var med Linus och några mer av Jonisens vänner. Sen följde vi med till Linus o lämna en cykel och sedan vidare till Putte för att hämta öl. Sen drog vi på nån fest, jag kände typ igen fem personer där och det var ganska mycket folk, så ja, jag kände med andra ord typ ingen hahah. Vi var där ett tag, men vi drog efter en stund. Jag och Jonas cyklade hem i mörkret och sen la vi oss och kollade på P.S I LOVE YOU och käka godis och drack cider o ba myste. Sen somnade vi haha.

Idag:
Har bara hunnit käka frukost, duscha, spela wii med jonas och hans syster och dammsuga på rummet hehe. Snart ska vi beställa pizza. Ska bli jävligt gött med en vesuvio med kebabsås på!!! Jag åker härifrån vid sex tiden, ska sova i stan hos farmor med Lina, är i stan runt nio tiden typ, sen drar jag upp te farmor. Börjar sent imorn, så får sova lite på morgonen, va gött! :)

Nu har jag inte mkt mer att skriva. Puss på er!!

Gårdagen

2010-10-08 @ 11:22:31


Alexandra och Amanda igår

Jag igår

Var ju med Maria och alexandra och lite med amanda halva dagen på deras skola igår ;) Lunchade ihop

Möte nu

2010-10-08 @ 11:14:43
Nu ska jag och Ida hålla ett möte i skolan eftersom vi sitter i programrådet. Men vi har inte varit på ett enda möte ännu eftersom vi missat det men vi har fått ett prottokoll via mailen som vi ska köra på nu ;) Får se hur det blir med det :)

Jag längtar tills jag ska få bada tunna med mina gosiga pojkvän. Vill bara mysa sönder nu
 :)

Hej på er

2010-10-08 @ 09:39:05
Tjabba tjena hallå :D Igår åkte jag in till stan på morgonen, då ringde Ida och sa att det var översvämning på skolan så vi hade ingen skola! :) Så jag var med Alex och Maria i deras skola. Sen skulle jag sola, då hade dom tagit bort det billiga stället. Sedan skulle jag träna.. Då hade jag glömt låset så kunde inte göra nått av det :( huhu!

Idag är jag iaf i skolan, har två timmars rast nu :) När jag slutar ska jag och syrran ta tåget till Götet, sen ska jag vidare till min pojkvän :) Idag ska vi bada tunna och mysa :) Är ensamma hemma. kommer bli skitmysigt :)

Jag älskar min Jonas

Festis

2010-10-06 @ 17:02:10


Imorse skulle jag dricka festis.. Men det fanns inge sugrör, och vi hade inge hemma heller. Så jag fyllde på i glas. Och en sån här festis rymmer ett och ett halvt medelstort glas! Så nu vet ni det alla som har undrat det i hela era liv. Néa fixar allt, till och med en sån här svår fråga har fått svar!

P.S. Tack mig själv för att jag läste Amanda i min klass blogg nu, och tack Amanda för att jag fick reda på genom den att du är lika olycklig som jag! Det känns bra, haha. Då är jag iaf inte ensam. Hatar att vara ensam om någonting. Men vi båda saknar våra gamla flickvänner från högstadiet, och finner ingen ro i den nuvarande skolan. Båda känner att det är okej i skolan, men väl hemma är man nere och vill inte gå kvar. Men samtidigt finns det ingenting annat som skulle passa bättre att gå heller. Nu snackar jag gymnasium och linjer. Jag är skoltrött och är sjuk minst en gång i veckan för att jag inte orkar mer. Jag är helt slut. Jag mår inte bra. Och det är inte ens hard work liksom.. Men jag ska få hjälp nu till och få fart på hjärnan igen och känna mig glad i skolan. Det har dom lovat. Skolan suger. Som Amanda skrev "Gymnasiet kan dra"

Pusss på er!

Får la lägga upp en sån där outfit ni vet

2010-10-06 @ 16:43:12

Hej på er! Efter att vi kollat på film i skolan så skulle vi haft datakunskap men det hade vi aldrig! Så jag åkte hem tidigare och det var mycket skönt!

Dagens klädsel:
Stora jeans, mjukiströja och halsduk (Y) Kanon för en slapp dag.

Glad idag

2010-10-06 @ 13:18:51
Tjaaatjaaa :D Idag hade jag ställt kl på 10 men vaknade halv nio :( haha gick upp och tog det lugnt liksom. Typ käka och fixa mig :) Vid elva åkte jag med mamma te stan, sen gick jag te skolan :) har haft matte. Nu har jag svenska och sedan datakunskap sen slutar jag :) Jag är glad idag :D vet inte varför men jag bara är det sjunger hela tiden hehehe! har fått rihannas låt only girl på hjärnan xD snart ere fredag wiiiie gud vad jag längtar :D Nu måste jag dra. pusss på er!

Music is the best thing ever

2010-10-05 @ 18:43:10


En skön lirare bara!

Kärlek

2010-10-05 @ 18:29:05




Lite bus

En axel att luta sig emot.

Jag älskar dig. Din närhet gör mig lycklig.


För att du är du och ingen annan. My heart belongs to you.

A drop in the ocean

2010-10-05 @ 17:28:21



Min yoggi

Kanelbullens dag igår ju, man fick ju käka bullar då så jag passa på

Världens finaste morgon var det idag.
Dessvärre blev den inte så fin eftersom jag
 var tvungen att skynda mig till bussen och inte
 fick sitta framför soluppgången under
 en filt i famnen på min vackra pojkvän.

Har fått hem boxern "En annan del av köping"
och sässong 1 av "solsidan" och "parlamentet"
Fyfan va bra! Då har jag nått att göra ;)

Stora läppar (icke fejk)

Stora ögon med långa ögonfransar (icke fejk)

Ej photoshopad bild (ljuset är dock justerat i redigeringar)

Liten haka (icke fejk)

Vem fan orkar fejka allt med deras utseende? Jag tycker skönhet kommer inifrån på en del människor, om man känner personen o den ser lite halvrisig ut och är helt underbar så blir personen mkt sötare. Och vissa man bara ser, som jag, jag brukar kolla på folk i stan och så kanske det går förbi nån tjej som man inte känner och baaamm, hon är döläcker! Vissa är skitsnygga och det är dom som inte är fejk som är dom vackraste! Tänk på det, för andra tänker på det ;)

Blev helt plötsligt sjuk?

2010-10-05 @ 16:47:08

Shit det hände nått hemskt i skolan. Satt på svenskan o kollade påfilm, började må illa, ni vet den kräkkänslan då man blir yr o svettas o fryser! Efter ett tag fick jag huvudvärk och började skaka som fan, så jag fick be om att få gå därifrån. Jag gick fort upp o käka o det kändes inte bättre, ringde mamsen o sen gick jag till skolsyster, fick ta blodprov och få medicin mot magkattarr. Så nu käkar jag mer piller och hoppas det blir bra. Efter det åkte jag hem, på fredag ska jag tillbaka o kolla synen o prata om tabletterna.

Aja, här är nåra bilder från middagen hos mig i fredags:

Lina och jag


Tjejerna

Heeeeeej

2010-10-05 @ 10:01:17
Hej hej hallå ;) Idag ere tisdag och jag har inte pallat vara inne på datan nånting! Men nu är jag här! I fredags så hade jag tjejmiddag det var riktigt roligt :D klockan tre på natten prata jag i telefon med min fulla pojkvän o han ville så gärna att jag skulle komma till honom på lördagen. Så på lördag morgon åkte jag till honom, har haft en mysig helg, åkte direkt till skolan igår från han. Efter skolan dansa jag o mamma zumba ;) riktigt kul var det o idag har jag träningsvärk haha! Men idag blire träning iaf :) Här kommer några bilder från Marias blogg från tjejmiddagen, sen ska jag ladda upp bilder från kameran osv, men dom har jag inte lagt över :)


Alex

Jag och Nathalie

Maria och jag

Malin och Lina

Min fina dukning :) Lina hjälpte självklart till med maten :)


Nu ska jag ha svenska o se på film. Fler bilder kommer, promes. Puss på er!

Film i högstadiet-bästa skoltiden

2010-10-01 @ 10:13:54
Bilder från en film som jag och mina tjejer spelade in i slutet av nian. Det blev världens bästa film (som jag inte har!) våran lärare blev stolt, vi var glada, det var kul att spela in och vi fick klippa den själva o fixa musiken och ljudet själva. Vi hade askul! Och hela filmen är på engelska! Jag var en kille som var ihop med Nathalie som var min flickvän, fast jag vänstrade med Malin som jag hade blivit kär i o träffade i smyg. Alexandra spelade Nathalies kompis som hade sett mig kyssa Malin, och dagen efter berättade jag att jag ville göra slut och träffat en annan. Nathalie blev förkrossad och sprang iväg. Hon tog en vodka flaska ifrån ett fyllo på en bänk i en busskur (Alexandra) och sprang upp på ett högt berg (aspackad) och tänkte hoppa, men ångrade sig.. Och full som hon var halkade hon o ramlade ner och landade och dog. Måste bara säga att under inspelningen filmade jag uppe på detta berget när Nathalie skulle ramla ner och det pissregnade och det var halt. Jag skulle gå ner sakta från berget med kameran i handen och halkar, och glider med rumpan på den vassaste kanten på berget och skär upp röven! :O Nathalie låg på blöt mark i en jättefin klänning och brände sig på brännnesslor, Alexandra skrattade väldigt mycket.. Ja, lite för mycket, men vi ska inte gå in på det. haha KUL hade vi i alla fall! Jag saknar den tiden, vi hade alltid kul i skolan! Saknar mina vänner så enormt mycket!!!!


Alex är ett fyllo

Jag som kille

----------------------------------------------------------------------------


Alex och jag gjorde en mycket fin dans o en söt sång till i skolan i åttan

Malin, jag, Alex och Maria innan plojfotot i nian

Tjejkväll hemma hos Alex, var ute o gjorde galenskaper sent en höstkväll

Ferre hos Nathalie. Jag o Alex pussas lite

(Nathalie tar bilden) Jag, Alex, Maria och Malin. Ni är mina flickvänner.
Finaste högstadieminnena är ju minnena med er.
Ni gjorde skolan värd att gå till. Ni gjorde mina dagar underbara!

pank!

2010-10-01 @ 09:50:49
Har två timmars rast nu, inte speciellt kul när man inte har några pengar o inte kan ta sig någonstans härifrån. Så jag sitter fast i skolan i två timmar. sen har jag två lektioner sen slutar jag. Då ska jag möta Lina o åka hem, så ska vi fixa maten oså :) Sen kommer resten av crewet ;O Hehe.

Jag känner mig riktigt pank, o det är inte direkt kul.. bläääääää

Tjejmiddag idag! :)

2010-10-01 @ 08:34:59
Hejsan bloggen :) Igår var jag som sagt på ullared köpte massa grejer! Just nu sitter jag i skolan :D Ikväll blire tjejmiddag hos mig! Ska bli riktigt kul! Asså just nu saknar jag Jonis som aldrig förr! Saknar saknar saknar!

Nu ska jag ha lite engelska här va ;) Pusss på er!