Helli

2011-01-31 @ 21:14:46

Sitter och msnar som man kallar det ni vet ;)

Körde en hellikoptern för pojkvännen en stund!

Bildbomb!

2011-01-31 @ 21:12:52

Jo nu ere så att fröken Linnéa är dålig på att lägga in nya bilder haha... Hade typ hundra gamla bilder som jag inte lagt in på datan än.. Men här kommer några :) Hoppas ni blir nöjda!


Hittade en toa med Amanda och Ida.


Hos Jonas förra veckan.

Hos my boyfriend

Min Jonas

Jag väntade på Lina.. O jag e rätt så otålig...

Var nyttig en dag



Filmlektion

Amanda och Ida

Igår, söndag ute hela dagen med min älskling:


Min Jonas

Kärlek ♥




Åkte runt hela dagen på en varsinn spark på isen

Moa

Jonas och pappa

Varm choklad!


Pappa och Moa

Idag:


Dagens

Fått nya träningskläder från reebok nu :)

Blev äntligen klar med borschyren idag, såhär blev den:

Jättesugen på fiskbullar

2011-01-31 @ 13:01:32

Åååh vet ni :) Jag blev helt plötsligt jättesugen på fiskbullar i hummersås grillkrydda och potatismos :) så jag tog upp luren och ringde mamma, och japp, kvällens middag är färdigplanerad! Fan vad gott det ska bli ;) muuuums!!


Mumsfillibaba!

Något ni inte visste - minnen

2011-01-31 @ 10:54:10

Är att år 2003 så var min kusin (Julia) och hennes kompis (Rebecca) med i lilla melodifestivalen och vann i Sverige. Jag kommer ihåg att vi satt hemma och när dom vann så hoppade alla av glädje och min moster ringde oss och berättade att jag och min mamma skulle få följa med till finalen i Danmark, så jag och mamma åkte med min moster och julia och deras scengäng till danmark och såg dom tävla där, efteråt så var det en stor fest på ett hotell där alla programledare och barn artister var med, jag kommer ihåg att jag hade en hund (ett gossedjur) som sedan luktade rök och som mamma fick ta när jag och julia skulle gå runt och prata engelska med alla och ta autografer haha.

Efter allt detta så vare turneér med Mojje och lilla schlagerfesten som dom kallade det, där hängde jag och mina syskon med eftersom vi är väldigt tajta med min kusin och min moster, dom var med i olika tv-program och vi stöttas dom alltid, på liseberg och i uppsala och överallt var vi! Hur kul som helst hade vi, många roliga minnen. Det där är ju typ begravt nu men jag kommer ju fortfarande ihåg det, vet inte om ni känner till det men dom sjöng "Stoppa mig" och hette The honeypies, hehe, så gulligt tycker jag :)

http://www.youtube.com/watch?v=cny3CiOZoiw&feature=related - Medverkan i danmark där jag och mama var med i publiken.

http://www.youtube.com/watch?v=uU-I6RfxL3k - när dom vann i sverige

http://www.youtube.com/watch?v=HoNwbvvkrkA&feature=related - Fick jättebra kontakt med Paul och Mattias som var med i denna lille gruppen, i samma tävling som kusinen, hehe, åkte karuseller och grejer på liseberg innan dom skulle uppträda. Minns att mattias precis kommit in i målbrottet och hade det lite svårt med sången.

Guud vad länge sedan detta var nu, jag gick i tredje klass och var typ 9 år då, dom här tjejerna ska liksom ta studenten nu. Helt otroligt vad tiden går. Haha rätt roligt ändå! Jaa, tur är väl det att man varit liten och haft kul :)


Julia och Rebecca nu för tiden.

Rebecca och Julia år 2003.

Sanning: Linnéa ska börja plugga

2011-01-31 @ 10:08:26

Jaa, nu är jag liiite gladare.. Fick göra omprovet på onsdag ist ;) så nu måste jag för typ andra gången PLUGGA ;)

ÅNGEEEST!

2011-01-31 @ 09:54:39
Fan fan fan... Vaknade imorse och läste mina sms, då hade Kristin skickat att vi ska ha prov kl halv nio på morgonen typ och det hade jag helt glömt... Jag hade tänkt plugga i helgen det hade jag bestämt mig för... Men så vaknade jag ju halv nio eftersom vi brukar ha sovmorgon men dom som ska göra omprov (typ hela klassen) skulle va där halv nio... Och nu missa jag det o provet e skitsvårt och jag kommer aldrig klara det nu... Har ångest för att det går nerför nu för mig, jag orkar inte längre, jag har gått i skolan i tio år och högstadiet var nog värsta skoltiden pluggmässigt alltså... Jag e ju slut nu när det verkligen e gymnasiet som gäller. Fan fan fan. Jag orkar inte plugga det är inte min grej, jag har klarat mig förr med vg och g utan att ha pluggat men nu måste man ju plugga och jag e inte den personen eftersom jag har svårt att läsa böcker och förstå det. Skit också!

Denna morgonen började ju noog bra!

Aja, nu ska jag dränka min ångest med lite sockerdricka och facebook.. Sen KANSKE jag tar tag i mitt liv :( huhuhuhuhuhuhu.... bajs!

Sen ska jag träna, då ska jag fan röra bort mina små agg/ångest känslor... Längtar till studenten, skola e inte min grej, ge mig ett kreativt/praktiskt jobb nu!

Saltis

2011-01-30 @ 18:32:16
Ne asså, taggar vi Solsidan idag elle??

Asså fyfan, har ju säsong ett hemma, har sett alla avsnitt tusen gånger och inget går ju upp emot en bra serie och lite gött skratt, elle? Den nya säsongen verkar räääättt vääärd också jö!

Har köpt mig cheddar-popcorn idag och sen blire Solsidan.... Fyfan va underbart!



Ove Sundberg, alla behöver en vän som dig

Heeeelgen

2011-01-30 @ 17:58:43

Oj oj oj vilken dålig upadate, och oj oj oj vilken mysig helg :)

Ska berätta allt nu :)
I fredags, då kom Jonas hem till mig och jag hade stått och gjort tacobuffé till hela familjen, så vi åt och åt och åt. Sen kolla jag och Jonas på film och somnade in efter elva eller nått.

På lördagen då så vaknade jag vid tio och väckte Jonas som sov så sött intill mig, vi käka frulle och sedan var vi så hurtiga så vi drog ner till gymmet och tränade i en timme, sen hyrde vi en film och åkte hem. Vi var hemma vid tre eller nått och mamma och pappa skulle åka till Göteborg och se Robert Gustavsson så jag gjorde spagettih och köttfärsås till mig, Jonas och min syster Moa, sen fick Jonas diska och Moa fick ta ut hundarna, sen vid sextiden så gjorde vi iordning chips, två olika dipper, paprikastavar, godis, ostbågar och saft och sen kollade vi på "Bröderna Karlsson" som vi hyrde, mycket rolig film :)

Efter den filmen så satte vi på hela säsong 1 av "Solsidan" så jävla roligt, jag och Jonas har sett hela den boxen ihop innan men skrattar lika mycket ändå. Sen gick vi in och la oss och kolla på tv hos mig och när klockan var två på natten åkte vi och hämta mamma, pappa, Thorbjörn och Susanne. När vi kom hem, vid två då på natten, då var jag så pigg och smart och sa att vi kunde sätta på en film "Nolltolerans" så vid fyra var den klar, sen somnade vi, haha.

Idag, då vaknade vi båda vid elva tiden, låg och planerade alla hjärtans dag och vår halvårsdag, sen gick vi upp och åt frukost och solen sken ute så jag gjorde varm choklad och så tog vi en varsinn spark och åkte ner på isen och satt och drack choklad och åkte runt bland folket där nere och sedan upp till farmor och farfars stuga och fika, sen gick vi hem, var ute typ hela dagen sen käkade vi midda och efterrätt och sedan åkte vi in till stan, där mötte vi Jonas kompis på hemmakväll, jag lämnade tillbaka filmen och köpte popcorn och så gick jag till bussen men bussjäveln skulle inte gå förän ett långt tag så Jonas och hans kompis fick köra upp mig till farmor och farfars lägenhet här i stan.. Så nu är jag här har precis packat upp väskan... Sen blire Solsidan och popcorn :) Härligt!

P.s, har träningsvärk i hela kroppen sedan jag har tränat varje dag denna veckan ;)

Bilder från allt kommer....

Pussss

Tjobre

2011-01-28 @ 11:57:48
Precis haft lunch, haha fyfan det var den där gråa geggan och sönder kokta mackaroner, men jag käka mig mätt på saltgurka... typ ;) sedan drog jag, Amanda och Ida ner till willys, allt för Idas skull hon skulle bli fet, hon köpte TVÅ pringles haha.

Nu ska vi ha matte här... Jippie! Not!

Jag, Amanda och Ida






Hare så gött folken!

FREEDAGSMYS!

2011-01-28 @ 08:39:47

Godmorgon på er! :)

Igår hade jag inte tid att blogga, hade idrott på morgonen, friskis och svettis, styrketräning och badminton, haha det var faktiskt jobbigt. Sedan hade jag ingen data med mig igår. Hade undersökning hos skolsyster och hon tyckte att jag levde sunt och verkade vara nöjd med min kropp ;) efter skolan så drog jag och träna, fan vad jag träna! Fick träningsvärk redan på kvällen, har knappt sovit inatt för jag har ont i bägge skinkorna och baksida lår och vader, och mina axlar är helt bläää.. Har ont överallt, kunde knappt sitta på dass imorse haha. Dessutom var jag tvungen att gå ut till bussen idag, svinont!

När jag kom till skolan öppna jag dataväskan, då hade min risifrutti gått sönder i där :( Men tur var att det hade runnit ut blåbärssylt bara på papprena i och inte på min kära laptop, haha.

Nu känner jag mig väldigt trött och vältränad...

Ikväll kommer min Jonas hem till mig :) Vi ska käka tacos och mysa hela helgen!! Guud vad jag längtar :)



Ha en bra dag hörrni, pussshej!

Mina tjejer

2011-01-26 @ 12:46:50

Maria

Malin

Alexandra

Nathalie


Gud alltså vad jag saknar mina tjejer nu! Vi har stämt träff den 4 februari då det blir en riktig girls night out! Vi träffas inte alls ofta nu efter högstadiet då vi går på olika skolor och Nathalie bor inte ens i samma stad som oss längre så det är lite jobbigt. Men de andra tre tjejerna har jag träffat lite då och då, men vi umgås inte lika mycket som förr längre. Det tycker jag är väldigt tråkigt. Förr var vi med varann varje dag, sov över, gick på fester, åkte iväg och bada på vattenpalatset eller i sjön, gick ute i de djupaste skogarna och filosoferade och kom in på djupa samtal, och snacka en massa gossip och hade så jävla sjukt kul tillsammans! Allt det där förändrades efter sommarlovet 2010 då alla våra liv började på ny kula och vi gled isär allisammans. Men vi försöker som tur är! Och snart ses vi igen, snyggingar! Ni ska veta att jag verkligen saknar den tid vi hade ihop! Saknar att hänga med er, mina flickvänner! :)

Ses snart, pusss!

Älskar matlagning & bakning, visste ni inte va?

2011-01-26 @ 12:09:35
Ska man dra hem och baka muffins sen elle? ;)







Aaa tror nog det, eller om man ska göra det till helgen ;)


Ser inte denna tårtan jävligt god ut? :-D

?

2011-01-26 @ 11:55:12
Varför har jag slut på tankar, har inget o skriva känner jag :P

Haha

2011-01-26 @ 10:59:35
Godmorgon gott folk! Igår så drog jag och Lina hem till farmor och farfar och skulle göra negerbollar, vi gjorde smeten och hällde i lite pärlsocker så åt vi det med sked direkt ur hahaha, sen så ville Lina träna så vi drog ner till gymmet och tränade i lite mer än en timme, fan vad folk det var säkert över 100 pers samtidigt, gratisvecka ni vet, skit jobbigt! men dom bjöd iaf på bars och godis, gött värre :)

Sen så gick vi på stan en sväng och mötte Linas mamma hos frissören där vi fick balsam och inpackning och sånt bra! Sen åkte vi upp till Linas pojkvän Daniel och sedan vidare till farmor där vi lagade mat och sen kolla vi film och hade en trevlig stund..

Jag och Ida har precis varit på programrådsmöte, det gick la ganska bra tror jag. Men inte för att jag tror på någon förbätttring för det visar dom ju aldrig på denna skolan.. Sitter och tare lugnt ska strax dra och kolla maten i skolan, har för mig det va äckligt men jag har ju med mig banan och soppa så jag klarar mig väl hahaha.

Slutar ju tjugo i fyra idag, helt meningslöst varför sluta skolan så sent liksom? Oså ska kanske jag och Ida dra och gymma.. Kommer ju vara hemma sjukt sent då ju.

Jaja, hoppas ni får en bra dag :)

Pussshej!

Kladdkaka

2011-01-25 @ 14:06:55



Jag saknar min gosis, var jätteensamt att somna inatt och vakna imorse utan honom vid min sida. Vill alltid få somna intill denna person, somna på hans arm och vakna och pussa honom på kinden när han säger "gosa mig, gosa mig, gosa mig!" heehe, jag älskar allt med Jonas.

Haha jag och Jonas pratar jämt om att vi är sugna på kladdkaka och så har vi snackat om att baka det varje gång vi varit med varann, igår lite random sådär så smsa jag 118800 o frågade vad jag och Jonas ska göra till helgen då svara dom att vi kan baka kladdkaka och inatt när jag väl hade somnat så drömde jag om att jag köpte en kladdkaka som jag käka... Ja, vad ville jag nu säga om det här? Typ att jag och Jonas alltid vill käka kladdkaka men att det aldrig blir av och att jag vill baka kladdkaka nu och att jag saknar min pojkvän.



Jag älskar när han skrattar och gosar med mig! Saknar han varma närhet och stubbiga haka, saknar hans galna humor och hans underbara omtänksamhet! Jonas, jag vill va med dig! :)

Pusss

...

2011-01-25 @ 12:26:31

Skolmat! Eller mat o mat...

2011-01-25 @ 10:33:16
Godmorgon gott folk :)

Har precis haft dans, vi håller på med en ny koreografi, asball! Väldigt svår!
Har svenska nu, jävligt tråkigt måste jag säga, mötte min gamla svenska lärare förut som jag faktiskt saknar, hon är snällare, skönare och bättre som lärare, vi har bra kontakt också, men min nya svenskalärare suger helt ärligt, hon e typ 35 och pratar med halsen och hon lär ut skitdåligt tycker jag!

Skolmaten:
Det är äcklig mat i skolan idag, så har med mig varma koppen och bananer, helt ärligt? Ska det få vara såhär? Förra veckan var det en insändare i tidningen från några tjejer på skolan som klagade på maten, idag kom ett svar från kökschefen som säger att vi ska ge matförslag osv, det har vi gjort sen vi började men inget händer, jag och Ida är medlemmar i programrådet och tog upp det med maten och sa att vi skulle prata om det på mötet imorn, så säger svenskaläraren "jag tycker ni ska lägga ner det där tjatet, alla elever har klagat på det i flera år" Då sa jag bara "ja men vafan gör dom inget åt det då för? Skolan har ju dåligt rykte" Och jag menar, vi har gett förslag på maträtter, vi har bett om mindre kryddning, vi har haft insändare och vår skolmat ligger långt ner på skolmatlistor och vi klagar på variationen som inte finns... och dom säger att vi ska göra det när vi inte gillar nått, men varför ska dom uppmana oss till o klaga om dom vet att dom ändå aldrig har råd eller lust att göra nått åt det? Jag har bara en enda sak att säga till dom, JÄVLA IDIOTER! Helt seriöst, hoppas dom läser min blogg och fattar att jag till exempel har magkatarr och måste äta annars går min mage sönder och jag får ligga på sjukhus, eller att folk inte äter i skolan o presterar sämre och skolkar och går hem för att vi är trötta och inte orkar vara i skolan, vi måste ha mat, jag menar salladen är brun, mackaronerna är gäggiga (sönderkokta) potatisen är blöt eller hård, finns inget mellanting, köttfärsåsen är mjölig och rinnig, vi får jämt tacolassange med tonfisk eller tacosoppa, tacogratäng... Vafan ere med all jävla taco, det smakar skit? Numera hatar jag tacos som jag gör hemma för att skolans mat fått mig att kräkas, i början av skolan då min magkatarr var som värst, då fick vi söndergäggade mackaroner med en grå stark köttfärsås till, en timme efter jag hade käkat den där äckliga maten spydde jag... Ska man behöva hare så? Seriöst nu får ni fan ge er, lyssna på oss som måste få äta av det där oätbara varje dag, har ni ens smakat på det själva? Nu blev jag på dåligt humör som jag jämt blir när jag ska gå o käka i skolan, man blir ju fan sjuk och detta handlar inte bara om mig, utan om ALLA på agneberg och sinclair som äter av denna äckliga mat varje dag... Eller inte äter, pga stanken, smaken, konsistensen... bläää! Hoppas verkligen någon lärare, rektor eller mattant läser detta, jag hoppas seriöst det. Det e inte bara jag, alla andra också. Tänk på det!


Efter skolan blire träning för min del, sedan drar jag till farmor och farfar och möter Lina, kanske skulle hem till Daniel för att lämna Linas grejer, sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på :)

Ha en bra dag hörrni, pussshej!

Pålägg

2011-01-24 @ 12:39:17
Tjobre! Förlåt, men jag har faktiskt fått "tjobre" på hjärnan mina vänner! Så ni får leva med det ett tag!

I fredags så hade jag ingen dator med mig till skolan, var rätt gött! Efter skolan åkte jag till Jonas, vi käka kebabtallrik och schnitsel eller hur fan det stavas, till kvällen kom Pk och Erika, jag och Erika tog värsta långa prommisen och snacka lite skit :) Sen till kvällen kolla jag o Jonas på film och tog det lugnt.
I lördags så greja Jonas med bilen och jag lagade lite mat sen kolla vi film och till kvällen kom familjen Lindberg hem från fjällen.
Igår så låg jag och sov typ hela dagen, hade huvudvärk och var så jävla trött så jag sov tills det var midda kl fem... Då kom Jonas bror o hans barn hem o käka sen kolla vi solsidan (världens bästa komediserie) Sen skulle vi se nån tråkig robot film så jag somnade.. Sov så gött sen blev det morgon idag fyfan va oskönt!

Jonas körde mig till kungsbacka, tåget till götet var försenat som vanligt så missade mitt tåg från göteborg till skolan, fick ta ett tåg till vänersborg och sedan en buss till skolan, men missa ändå hela engelska lektionen och gick direkt till lunchen. Dåliga tåg och helvetes fan!

Nu sitter jag iaf i skolan, är sjukt sugen på godis, och idag har jag inga träningskläder med mig så kan inte träna sen :/ men får träna hårt imorn ;)

Ikväll ska jag göra samma som jag gjorde igår, blev inte klar igår så ska fortsätta ikväll så jag kanske blir klar, ja, ikväll ska jag göra ingenting! Kul va? :) Mm, vilket liv jag har.

 


Hat gött, ät kött! Pusss :)

Gynning

2011-01-20 @ 14:02:31



Snygg ändå!

Ketchup .PUNKT.

2011-01-20 @ 13:49:38

http://www.youtube.com/watch?v=8agV_efvOwA&feature=related

 Så jävla värd låt, haha!

Beställt hem

2011-01-20 @ 12:20:45


Reebok, 450 :-
Beställda
, kommer i februari.

Reebok, 349 :-
Beställd
, kommer inom en vecka.

Har även beställt en ny svart sport-BH (179 :-)med tunna band, kommer också inom en vecka. Fan va great, det blir mkt roligare att träna med snygga kläder! :) Eller håller ni inte med om det? ;)

Till Amanda

2011-01-20 @ 12:15:42

En "sara bernard" Amanda ;)

Tänker på alla hjärtans dag redan

2011-01-20 @ 12:08:43
Godmorgon :) idag sov jag till elva typ, är svintrött fortfarande, sov ju inget förra natten hos farmor sen hade jag ont i huvudet hela dagen igår o kunde inte somna inatt heller, somna nog efter tre eller nått, måste vara hemma o vila mig lite. Imorn ska jag ju till skolan o jobba på som fan, sen åker jag till min underbara pojk! Vi ska nog bara tat lugnt i helgen, hoppas ingen stör ;) Jag älskar min Jonas :) och snart är det alla hjärtans dag.. Eller aa lite mindre än en månad kvar, men vad ska man köpa? :) Vad tycker ni är fint att ge bort på alla hjärtans dag? :D

Något personligt? Något vanligt alla hjärtans dag grejs? Blommor som vissnar? Eller något helt random, något oväntat, en upplevelse?

Kommentera gärna!

Ooont

2011-01-19 @ 19:06:52
Ne nu har jag riktigt jäkla ont i huvudet, ska nog sova snart... (19:06?)

:)

2011-01-19 @ 18:30:13

Hej på er glada och sura! :)

Inatt "sov" jag hos farmor, försökte iaf att sova... Har alltså inte sovit inatt och jag och Lina ställde klockan på halv 8 för vi skulle dra till gymmet, men så låg vi där o vred oss sen så kom vi fram till att vi skulle gå upp lite senare o dra te skolan ist.

I skolan har jag haft tråkigt typ, eller nej men ändå.. segt som vanligt.
Har precis duschat o ska käka nu, slänger upp lite bilder som legat i mobilen ett tag nu som jag inte hunnit langa över på datan, hat gött allesammens!

En stekpanna jag fick i julklapp

Lite chai hemma med systrarna






Fika på två fröknar med mina tre systrar o mamsen

Moa och jag

Frukosten!


Gabby och Jossan

Låg magsjuk inne i mitt gamla rum i huset, såg tecknade videofilmer med hundarna!

När jag hade blivit frisk lagade jag en potatis/lök soppa (svingoo)

En av de gladare dagarna


Första köttfärsåsen jag någonsin gjort, massa godsaker i den!

Fika häromdagen med Veronica och Ida

Ida :)

Moa och jag

Rubriken va la kul?

2011-01-18 @ 16:45:33

Heeej igen! :)

Nu har jag precis tränat, körde lite crosstrainer 20 min, rumpa, baksida/framsida lår, och vader, sedan gick jag i fem min och sprang i 15 min skitfort. Blev helt slut plus att jag har träningsvärk sen igår så nu är jag helt öm i kroppen.



När jag kom hem till farmor så låste jag upp dörren, klev in och DÅ gick larmet igång, det tjöt, det pep, det dånade! Jag fick panik, hitta fan inte rätt knappar på den där jävla larmcentralen... Stod och leta som en galen dåre, sen öppna jag dörren och gick ut och ringde farmor om koden, så stängde jag av det, fatta vilken lättnad det blev. Sätter mig vid datan helt lugnt, då ringer nån galen jävel på dörren och släpper inte plingan, jag öppnade och en meter ifrån (gubben hade gått iväg en bit när jag öppna) där står grannen.. Haha han sa att när larmet gick igång så ringde det hos dom som en varning så fråga han mig om jag var tjuven och grejer, som tur är kan jag ju namnen på min farmor och farfar (vem kan inte det?) så jag fick säga det så han fatta, hahaha, jävligt pinsamt!!!



Snart kommer nog farmor och farfar hem, sen kommer nog Lina också :)

Saknar min söta pojkvän! På fredag ska jag åka hem till honom :) Det var länge sedan jag var där nu, typ två veckor eller mer.

Ska kolla om det finns någon mat nu, ha det så bra hörrni :) pusss!

Shobre vad händer yao, peace bre

2011-01-18 @ 11:57:33

Goderafton!

Idag har jag ingen laptop med till skolan, så sitter vid en stenåldersdator i textsalen just nu och dricker c-vitamin och ska snart ut och intervjua några bagare på einars konditori till tidningen. Igår efter skolan gick jag och fika på espresso house med Veronica och Ida, satt där i drygt en timme och snacka om allt mellan himmel och jord, sen drog jag till gymmet och pumpa fett... Aa oså sprang jag, fan vad jobbigt pass jag körde, men det vare värt. När jag kom hem så lagade jag mat till familjen sen dog jag framför teven.

Idag blire lite gym efter skolan, hade dans förut men det blev inte mkt dans där, vi prata mest och skrev på lite papper och lärde känna vår nya ascoola danslärare, så jävla skön verka hon va :) Senare idag bär jag även av mot farmor och farfar, ska spendera natten där inatt, kanske med Lina. Börjar sent imorn så får lite sovmorgon då eftersom dom bor nära skolan ;)

Ja, vad ska jag mer berätta då? Jag har mössa på mig idag, det var länge sedan jag hade det... Jag har inge hår i armhålorna, känns jävligt gött också måste jag ändå medge. Nå mer random shit ni vill veta idag då? Är på väldigt glatt humör idag så kan bjuda till lite extra kanske. Jag har 3 bananer i väskan, eller nej, kom på att jag käka en förut så har två kvar..

Aja, hörrni, tror nog Ida kommer ner hit snart och då ska vi dra och hämta kamera och dra bort mot intervjuen så får la vara redo när hon kommer, kanske skriver lite ikväll eller nått om jag hinner och orkar och om jag sitter vid datan hos farmor. Ha det asbra hörrni, det är typ sol idag så gå ut och få luft ;) Pusss på er!

häj

2011-01-17 @ 13:26:09


Hej hej, här sitter jag och e gla

Har jag valt fel?

2011-01-17 @ 12:11:20
Alltså hur kul ere att sitta vid datan då? Jag tror jag valt fel linje... Jag vill baka, laga mat, pyssla, dansa.... Finns mycket jag vill göra, men ingenting av det jag gör nu.. Eller jo, radio är kul, jag vill ju hålla på med musik och mixerbord och sånt där, jag gillar det, och expo är rätt skoj eftersom man pysslar och inreder och sånt gillar jag också... Men resten? Data.. Data.. Data, blir ju blind, osocial, trött och dum i huvudet.. Nu är det dessutom försent att byta linje, vill ju fan inte gå om ettan, haha då är man ju rätt värdelös! Ne, jag ska stå ut och sedan skaffa mig ett jobb.. Min plan..


Ååååh vad tråkigt jag har, ska nog dra o köpa en dricka elle nått nu. Pussshej!

Träning

2011-01-17 @ 10:37:50


Nu blir det ändring efter ändring, jag som är så trött hela tiden måste verkligen börja träna så jag sover gott och blir piggare. Vill komma i form och måste träna kondition till vårruset i maj. Jag har gått ner 3 kilo sedan magsjukan och tappat min matlust lite grand, måste träna vader och lår, rumpa och mage, armar och rygg, måste träna en massa kondition och jag kommer må såå jävla bra tillslut, jag ska börja käka som jag gjorde förr när jag träna mkt, 4 bananer om dagen, frukost, lunch, middag och mellanmål. Fattar ni vad bra jag kommer må sedan eller? :) Aa, mår redan bra av tanken ;) Kanske kan säga att detta är ett nyårslöfte? :) Så säger vi!

Nu när Jonas kanske ska byta gym till sportlife, som jag tränar på, så kommer vi puscha varann till att träna, vi kommer alltid ha något att göra ihop när vi har tråkigt, gå och träna ihop liksom. Det är ju också jättebra, så vi inte sitter hemma varje helg och fetar oss med onyttigheter.

Världens bästa jag

2011-01-17 @ 10:26:56



Godmorgon :) Denna helgen har jag haft min pojkvän hemma hos mig :) i fredags tog vi det lugnt, käka godis och kolla teve, på lördagen så gjorde vi en liten roadtrip till Vänersborg och bada lite på vattenpalatset, jättemysigt!! Efteråt åkte vi till trollhättan, överby och käka på Max sen åkte vi hemåt igen.
På söndagen så gjorde vi absolut ingenting, bara kolla teven och käka naturgodis haha, sen körde Jonas mig hem till farmor och farfar sen åkte han :/ jag va hos farmor och farfar sedan kom Lina och så kolla vi film och lite sånt, snacka skit och fixa nattmacka och råkade göra te och hälla salt i och fick göra om allt, haha.

Imorse ville jag inte vakna, skulle upp halv nio när klockan ringde men har sovit så dåligt! Kom precis till skolan och nu har jag en massa skit att göra i engelskan, tror att jag ska till studieverkstaden på fredag och plugga lite, ja, ni läser rätt, Linnéa ska plugga för första gången i sitt liv, har insett att det kanske lönar sig trots allt, och jag som ska börja ta tag i skolan måste la ena ta tag i det då...... BOOOORING! Jobbigt...

Aja, slutar tre, ska ta första steget till ett friskare liv och gå till gymmet för första gången sen lovet, haha, jag e så dålig på att komma igång men både mamma och Jonas peppar mig nu så ja nu kör vi då. Ska träna asset av mig idag och imorn och nästa dag och nästa dag igen osv... Jag kommer dö!

Aja, ha en jävligt bra dag hörrni :) Pusss på er!

Love

2011-01-13 @ 14:40:12



Imorn kommer min underbara pojkvän.
Har saknat honom så mycket.
Idag är det en vecka sedan vi sa hej då,
och pussades och kramades.

Vill bara slänge mig i hans famn.
Jag älskar honom mer än allt!
Finns inget finare än den tid vi får tillsammans.
Always ♥



Nu slutar jag, wiiie, ska möta Lina snabbt sen åker jag hem och städar och grejer.
Ha en bra dag. Puss

Lite bilder på mig

2011-01-13 @ 14:33:19













September, vacker & asball

2011-01-13 @ 14:06:42

 

Ja, jag rimmar på från undergroundnivå
siktar mot toppen så långt jag kan nå
Åh jag, kommer in rullar hårt i stockholmsterräng
det är titeln jag vill åt jag är

Mirofonkåt!

Nya träningskläder

2011-01-13 @ 10:59:22
Igår kvall satt jag och kolla i ellos katalogen, hittade lite träningskläder som jag vill ha, har bett mamsen beställa lite till mig


Ett linne

Och byxor.

Men funderar på att ändra tröjan till den här ist :

Som också e reebok och tillhör byxorna :)

Nice eller?


Hittade även en fin bikinitopp, på tal om sommar.... Eller ne, men ändå. haha

Godmorgon torsdag!

2011-01-13 @ 10:19:52

Godmorgon mina söta läsare!

Idag vaknade jag med världens kramp i magen. Men jag gick till skolan.. Har precis haft dans med dans 2orna och spint 2orna, det var rätt kul och pinsamt haha. Nu har vi nån tråkig lektion fattar ingenting... men inte för att jag bryr mig heller... jag bara är! Jag klarar mig alltid.

Imorn är det äntligen fredag och helg, fyfan vad gött :) Då kommer min fina jonas hit till mig :) ska även ha dans och sola.

Nu har jag slut på idéer, jag menar, jag har liksom ingenting mer att skriva just nu, haha.



Men ni får ha en fortsatt bra dag, pusss och kram :)

Lackinlägg....

2011-01-12 @ 17:45:13

Nu har jag precis lagat köttfärssås och spagetti, skitgott, har aldrig gjort det förut, det var med kantareller, senap, soya, salt, chilisås, vitlök och en massa annat gott i, grädde och creme frech framförallt :) superduper gott!!



Just nu önskar jag mer än nått annat att min älskling var intill mig, vill pussa på honom. Och second wish is att jag har en egen lägenhet och slipper höra allt tjöt här hemma och gör mina egna regler, blir så jävla trött på alla här hemma, det var en av anledningarna också till att jag sov hos farmor inatt, för jag klarar inte av att lyssna på dom... Aja, nu ska jag försöka få tag på min pojkvän nu med den här jävligt sugiga teckningen vi fått här och aldrig kommer vi få tillbaka bra teckning igen för 3 har förstört nått... Så ja, snart flyttar jag för jag orkar inte va kvar här i detta tomma, döda lilla fula bonniga röthålet längre!


Vill hem till dig nu, älskling



Ja, jag är sur.............. Signar ut, slut.

Klar med serien till tidningen

2011-01-12 @ 10:52:02
Så, igår berätta jag ju om en serie som jag skulle göra till tidningen, haha nu är den klar, skiiiiiiiitfräään!!



Min humor är fan svinrolig, haahahaha!!

Trööööött

2011-01-12 @ 09:44:43
Hej på er :)

Inatt sov jag hos farmor och farfar, Lina kom vid åtta på kvällen så vi snackade lite och kollade tv, sen somnade vi vid tolv och vaknade nu vid åtta och käka frukost och fixa till oss, sen tog jag bussen till skolan. Sitter här nu helt själv och orkar inte kolla det nya schemat... Ingen i min klass e här så undra om vi verkligen börjar tio? :S

Aja, jag längtar bajs mycket till fredag just nu, vill va med min underbara pojke!!

Ha en nice dag allisammans :)

MUMS

2011-01-11 @ 12:04:44

Just nu sitter jag, Ida och Amanda på text lektionen och ska göra en tidning, vår ska handla om bakverk o då blev jag jävligt sugen på negerbollar! Fan vad gott det hade varit, eller hur?



Och rosa dammsugare med pepparkaksdeg som fyllning, jättegott! Jag och Jonas köpte sånt på ICA en gång :)

Glädjen förlänger livet.

2011-01-11 @ 10:29:25
Hej på er! :) Hur äre där ute?

Vet ni, idag när jag kom till skolan så sa alla att vi hade estetiskverksamhet, och jag valde dans, så idag vare dans, fast jag hade inga kläder eftersom jag inte visste nått, eftersom jag ingen datanörd e och inte kollat min mejl... Skit samma! Verkade asballt med dans iaf, blir två gånger i veckan, plus idrott och gym, jag kommer ju bli super tränad! Eller va tror ni?

Det är äckelmat i skolan idag så jag Ida och Amanda funderar på att dra till donken eller nått annat gött och käka bra mat... Höhö...

Idag efter skolan beger jag mig upp till farmor och farfars lägenhet för att lämna mina väskor sedan ner till stan för att sola med Maria sen sover jag hoc  farmor och dom inatt för jag orkar inte åka hem plus att jag börjar sent imorn tror jag :)

Slänger in en "dagens" här till erååå ;)







Så!!

Pussss på er!

Sommartider hej hej

2011-01-10 @ 10:55:36


Någon mer än jag som längtar stenhårt efter sommaren och lovet? :) Gud vad underbart det är, nu efter jul och nyår kan man se det såhär, nu kan det inte bli mkt mörkare, nu blir det bara ljusare när våren och sommaren kommer :)

Tider..

2011-01-10 @ 10:50:27

 

 

Jag hade en gång en vän, men det var för länge sen, såå länge sen! Va gör hon nu? Var e hon nu? Jag bara undrar var e hon nu?

Träning 2011

2011-01-10 @ 10:33:26

 

Japp, det är sant. Ska börja ta min träning på riktigt allvar nu. Inte slappa och glappa, 1 dag i veckan där, två dar i veckan där.. Nej, minst tre dagar i veckan iaf. Låter väl bra? :)

Saknat mig?

2011-01-10 @ 10:16:06
ÅÅÅH HEJ BLOGGEN!

Nu är det evigheter sedan jag skrev, jag vet! Men det är såhär, nu ska jag förklara mig,

Tisdagen den 28 december så åkte jag hem till min pojkvän utanför Kungsbacka, vi hade inte träffats på över en hel vecka och jag hade saknat honom, vi har umgåtts med hans vänner, vi har firat nyår och festat, vi har hjälpt min syster att flytta, vi har gjort en massa roliga saker och jag har inte haft tid till att blogga, har bara haft lov :) Och i måndags så skulle jag ha åkt hem, men vi ändra oss varje dag, plus att vi blev förkylda ihop så i torsdags efter att vi hade varit och shoppat så åkte jag hem, och det var meningen att Jonas skulle kommit till mig dagen efter, men under natten spydde jag som fan, och dagen efter spydde han med, så vi blev magsjuka och låg hemma hela helgen, idag börja skolan men jag är fortfarande hemma och tar igen mig lite. Men imorn ska jag allt se till att gå :)


Mitt lov har varit otroligt bra, och det känns som att jag och Jonas kommit ännu närmare varann, jättesvårt att sova utan honom och jag har jättekul med honom. Ville inte att lovet skulle ta slut, och jag ville verkligen inte bli magsjuk, för då kunde Jonas inte komma hit ju! Men jaja, nu är det 2011 och detta året ska jag försöka att inte få hög frånvaro i skolan, jag ska läsa klart svenska, engelska och matte och bara ha det roligt och må bra :)



Hoppas alla ni haft ett riktigt underbart lov! Skriver troligen mer senare :) Pusss på er!