Min helg, så som jag vill ha den!

2011-02-28 @ 19:29:14



I helgen ska jag vara med Jonas, men jag vill även åka in till Götet och shoppa och käka sushi!
Och visst kan man kompromissa, om jag åker till Jonas, med tåg, pendeln och buss osånt jobbigt ni vet, sen kalas hos hans syrra på kvällen och hela den långa färden hem igen på söndagen, så kan väl han följa med mig till Göteborg för lite shopping och mat? :) Jag tycker min plan låter helt excellent!

Vet ni? Det var hur jobbigt som helst att sova själv inatt.. Har inte gjort det på en vecka och jag kunde inte somna, oså sträckte jag nacken i sömnen. Och nu saknar jag min Jonis jättemycket.. Fastän vi var med varann igår, men ändå, det är tomt utan min snuspussande babbelapa som hela tiden ska kittlas och mosa mitt ansikte mot hans mun. Ne, nu blev det ledsamt här va. Saknar min varma, godisätande, fisrumpa som jag brukar brottas med i ringen (sängen) till "dongdongen" (min röst). Hoppas denna veckan går fort :)

Glasögon

2011-02-28 @ 17:39:09



Då va man en i gänget hörrni, brillsnooken har talat!

Nä men seriöst, känns som mina ögon ser i kors, har huvudvärk o mår illa, har haft på mig brillorna i ca en timme för att vänja mig.. Oj oj oj, hoppas jag vänjer mig snabbt säger jag bara! Hungrig är jag också, men hann med att träna förut, snabb som man e vettni ;) Färgerna blir mycket klarare, jag ser konturer och bokstäver mycket tydligare, liksom mörkare och nu när jag tar av mig glasögonen ser jag knappt, helt suddigt.. Är inte det sjukt då? Hur jäla dålig syn har man haft då? :O Tur är att man bara behöver ha dom när man läser, ser tv, kör bil och sitter vid datan. Annars är jag vanliga Linnéa :)

Skor som skulle se fina ut på min skohylla

2011-02-28 @ 14:02:28

ZARA, tyckte dom skorna var rätt så snygga ändå, till sommaren, till en vit eller brun klänning, eller? ;)


Scorett. Har varit riktigt sugen på ett par såna hära ett tag nu.. Sen jag och Maria var på julrean typ, haha.

Scorett. Råsnygga! Skulle se ännu snyggare ut på mina fötter ;)

Midcut boot

Din sko. Super retro, assnygga!



H&M. Fula, fina?


H&M. Jättesöta sommarskor, skulle varit söta till en vit klänning eller jeans-shorts :)


Skopunkten. Ett par goa stövlar till sommaren ute i skogarna :)

Nu har jag min data igen!

2011-02-28 @ 08:57:59

Godmorgon bloggen :)

Nu var det ett tag sedan! Har haft ett uuuunderbart lov! Vill inte tillbaka till skolan men här sitter man nu.. Min pojk åkte hem igår... sorgligt. Vi var på bio i lördags, gullivers travels i 3D, riktigt kul faktiskt :) Efter bion va vi lite med Lina och Daniel.



Mina glajjor har kommit fram nu, ska hämta ut dom idag, kanske ger er några riktigt snygga bilder på dom ikväll ;) Har även kommit fram till att jag är laktosintollerant + att jag inte klarar av för fettig mat... Därav mina magsmärtor.

Jaaa, idag fick jag pengar! Ska shoppa loss, behöver en massa tröjor och så ska jag betala en grej jag beställt på alex.blogg.se.

Hoppas ni haft ett bra lov, ni som haft lov :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men.... :D

Ha en riktigt bra dag, puss och kram!

Heeej!

2011-02-23 @ 11:33:45
Goddagens mina käraste bloggläsare :)

Vet ni? I söndags åkte jag ju till syrran i göteborg, vi hade jättetrevligt :)
På måndagen så städa vi hennes gamla lägenhet, till kvällen åkte jag o handla sen åkte jag hem till Jonas, är kvar här än. Igår så var vi på vårdcentralen, och idag så vaknade vi klockan fem för Jonas skulle iväg till jobbet sen vid nio så skulle jag passa lille Idun :) Hon bara grät och grät så fort jag satte ner henne på golvet, haha. Lärde henne även att "Jonas e kocko" Vi stod o kolla på bilder på Jonas och så sa jag vem är det så svara hon "Jonas" så sa jag "Vad är han?" -"Kocko" (och pekar på huvudet) ahahha ;)

Jonas kommer hem vid fyra så det är ett tagkvar.. Vad ska man göra idag? :)

Oh jo, förresten, mina två par glasögon har kommit nu :) Ska nog hem imorn och hämta dom :D



Ha en bra dag hörrni :) Pussshej!

Ny update ;) YÄÄÄ

2011-02-20 @ 18:14:20
Heej hörrni :D

Ja, det var ett tag sedan vill jag lova. Har inte skrivit sedan i tisdags va? Då sov jag hos farmor o farfar, men vaknade på natten av att mina mandlar i halsen hade svullnat upp och gjorde skiitont och jag hade ont i öronen, så på morgonen åkte jag in till vårdcentralen och kollade och jag hade "början" till öroninflaation så fick antibiotika och sen var jag hemma resten av veckan och har inte orkat göra något förrän igår då jag åkte med mamma till "två fröknar" och sen var det mening att Maria skulle komma hem till mig o sova över men det blev förhinder. Och idag åkte jag till min syster i göteborg. Ska sova här inatt, vi ska kolla på film, dippa och käka middag! mysigt. Har gått på stan hela dagen nästan, är vrålhungrig nu. Och imorn kväll ska jag åka till min pojkvän :D Har ju lov nu denna veckan o kan inte lova att jag kommer uppdatera speciellt bra ... För min data är i skolan... Ops! Där får den inte vara. Men jag lämna den där i tisdags för att jag inte orkade bära den o ändå skulle ha den på onsdagen, men det blev inte så eftersom jag inte varit i skolan ännu hehe... Förlåt mig, datorn!

Just nu kollar vi på teve, väntar på maten och har precis kollat lite "lugg" på internet eftersom syrran ska klippa sig... Det är sjuukt snyggt med lugg tycker jag :) Har haft lugg en gång i tiden, passa helt okej i det men det kändes fel och jag kände mig så rund i ansiktet :P Har alltid haft snedlugg, riktigt snygg i det är jag också ;) men sen blev håret längre och längre och då var mittbena bästa möjliga, snyggt det med o trivs bäst i det, dessutom blir det jämvikt om ni förstår. Det blir lika mkt hår på varje sida ;)

Ha en riktigt bra kväll! Pussssheeej!

Festivaldag = BRA!

2011-02-15 @ 18:17:54

Hej hej!

Har faktiskt varit festival i skolan.
 


Dagen började med en föreläsning i Östrabo aulan. Sedan gick alla o åt. Sen vare liksom konserter, teater, film, dans överallt i hela skolan varje timme så man ville liksom inte dra hem. Sjukt duktiga har alla varit måste jag säga, är riktigt glad att jag stannade kvar i skolan det var riktigt kul och bra! TV4 var där, alla gamla, nya och ja, alla vänner var där, alla möjliga slag av mänskligarättigheter var där och ja, en lyckad dag!



Vid fyra drog jag och tränade med min syster. Sen fick jag vänta på bussen i en halvtimme ute för att bussen som skulle komma aldrig kom och det visste ingen att den inte skulle göra... Sen blev det middag hemma hos farmor och farfar, nu har jag precis bäddat ut soffan och duschat håret :)

Kände precis en våg av kärlek i min kropp.. Kanske för att det är alla hjärtans dag månaden eller för att jag saknar my lövaah?

Men i alla fall, jag är jättekär i dig, Jonas. Ville bara skriva det ;)

Naaaw, saknar min gosiga värme!

Vad ska man göra idag?

2011-02-15 @ 08:30:54
Goooodmorgon gott folk! :)

Hade alla en mysig alla hjärtans dag igår? :)
Min var helt okej, vaknade upp med min pojkvän, åkte till skolan, skratta lite, träna lite, åkte hem, käka mat och tårta, kolla teve och somna, helt okej!

Idag är det nån annorlunda dag i skolan. Vet inte om det hete "angeläget" eller "angenämnt" men nått sånt heter det och det är konserter hela dagen och ja, vi har jobbat med att göra välgörenhetsskyltar som folk ska gå o kolla på. Det e lite av öppethus idag kan man säga, har inga lektioner idag så slutar nog tolv... Eller så går jag bara, torr ingen bryr sig, ska träna och sen vet jag inte eftersom jag ska sova i stan inatt så har jag inget speciellt att göra så ja, nån som vill hitta på nått? haha


Jaja, börjar om en halvtimme, så tjingtjong ballong på er då!

You are my valentine

2011-02-14 @ 18:50:19



Min fina Jonas. Jag älskar dig jättemycket!

Mysig alla hjärtans dag helg!

2011-02-14 @ 18:29:54

Här kommer lite bilder från helgen med min älskling :)



 

Vi bakade kladdkaka igår :)





Den blev så god så vi kunde inte sluta äta!

Vill träna o åka hem.......

2011-02-14 @ 12:55:44
Kul?





Ellos.se

2011-02-14 @ 12:09:25


Give me summer now!!! Klänningen fastade jag för direkt när jag kollade i katalogen. DEN SKA JAG HA!!

Alla hjärtans dag!

2011-02-14 @ 11:57:57

Hej på er allihop :)

Igår så bakade jag och Jonas en jättegod kladdkaka i hjärtform eftersom det är alla hjärtans dag idag ;)
Åkte hem från honom idag, saknar honom redan och önskar jag kunde spendera dagen med honom :)

Glad alla hjärtans dag på er!



Visst ser det romantiskt ut? :)

Fart

2011-02-13 @ 16:30:52

Har nyss käkat med hela Jonas familj plus en ettåring (Idun, Jonas syrras dotter) och efter det vart jag lite trött... haha är inte van vid skrik och mycket folk hemma vid matbordet så ibland blir jag lite sömning när jag varit här :P jag och Jonas har precis varit ute och grejat med Jonas bil och blev väldigt sugen på att köra min gamla moppe som jag fick när jag var 13, haha. Förra veckan när all snö var borta och det var helt torrt ute så funderade jag på att dra ut och köra lite men så började det snöa.. Ibland kan det vara gött att bara åka runt när man inte har nått annat för sig. Varför gillar man fart egetligen? Som liseberg och snabba bilar eller nedförbackar med cykel? ;)



Nu ska jag nog vila lite, sen ska jag och Jonas baka kladdkaka och imorn är det Alla hjärtans dag!

:)

2011-02-13 @ 14:13:28
Hej mina kära läsare :)

Igår var det hur fint väder ute som helst så jag och Jonas tog oss en promenad till havet, vi stod på klipporna och hoppa sönder isblock och tog en massa kort haha, sedan gick vi hemåt och käka, till kvällen blev det popcorn och godis framför "bring it on" och efter den blev det halva "rock star" sen somnade vi. En sån mysig natt :) Ha kramats hela natten. Vaknade vid nio eller nått idag och gick upp kl tio och käkade, har spelat lite wii och nu sitter vi breve varann vid en varsinn data, haha. Socialt? Njaa, kanske inte men jag måste ju underhålla er också ;)

Ikväll blire solsidan och wallander ska upp tidigt imorn, jonas ska jobba vid halv sex och jag ska ta bussen sju. Sen blire skola igen i en vecka -.- sen har vi ett långt efterlängtat lov!!!!!

Med min babe

2011-02-11 @ 21:31:26
Nu är jag hemma hos min babe i Frillesås :) har fetat oss med godis o dricka nu ligger vi framför teven och lär nog käka en hel del godis till o så blir det en massa myyys :)









Puss från oss :)

Hårets resor!

2011-02-11 @ 12:39:49




Jag vet inte hur många färger jag haft i mitt hår, började göra ljusa slingor i fyran, ljusa slingor i mitt ljusa hår haha, sedan i femte klass färgade jag underhåret brunt, efter det färgade jag hela håret brunt, sen tvättades det ut och blev orange/brunt. Sen färgade jag det vinrött/lila. Sen i sexan färgade jag håret mörbrunt, sedan blev det svart i sjuan, sommaren till åttan färgade jag platina blont direkt på svart hår så resultatet blev gult, fortsatte färga och färga, det blev kritvitt men fick klippa av mitt långa hår, då hade jag page som jag passa väldigt bra i! Så hade jag tills jag började i nian, så färgade jag det ljusbrunt sedan till vintern fick det bli svart som ni ser på bilden ovan. Till våren gjorde jag ljusa slingor, som bilden ovan i mitten, och jag fortsatte slinga håret om och om igen och nu ser det ut som bilden längs till höger, alltså är det där en massa ljusa slingor och inte "blondfärgning" som alla tror, hehe. Jag ska hålla mig blond, för mitt hår är skadat och jag orkar inte ändra mig hela tiden, mitt hår varit med om världens förändring sedan jag gick i fjärde klass, inte kul! Måste införskaffa hårinpackning och droppar till håret, dessutom måste jag klippa mig igen, illa! Eller bra?



Mitt vita hår, jag kan sakna det ibland bara för att det såg
 inte fejk ut eftersom jag har så bra pigment i mitt hår!

två omgjorda bilder

2011-02-11 @ 12:29:36

Jag på julafton

Jonas och jag på isen

jetegot me salamiii makaa

2011-02-11 @ 09:13:05

Mums, vrålhungrig!

Gott!

O.C

2011-02-11 @ 09:03:22

Jag minns när jag var yngre och följde O.C på teven, det var så bra, jag ville va som dom, jag ville bo i Ryans friggebo, jag ville va Marissa och klä mig som dom. Jag blev så ledsen när hon dog.. Jag ville ha vänner som Seth och Summer, Haha ååh minns när det gick på teve. Och nu kan jag njuta av det en liten stund igen på datan! Gud vad bra :D

Glasögonorm!

2011-02-11 @ 08:39:59

Tjobre!

Igår efter skolan följde jag med Kristin hem, sedan följde hon med mig till optikern och ja, jag har brytningsfel i båda ögonen, det är därför jag alltid är så trött i ögonen och att det svider oså, sedan så är jag närsynt, kanske därför jag läser allting på jättenära håll och ja, därav huvudvärken. Så nästa vecka ska jag kolla ut två par glasögon, men vad för glasögon ska jag ha då?


Tog bussen hem sedan och käkade crepes, sjukt goda!!

Idag vare rätt stressigt, fick göra mackor och ta med mig eftersom jag inte hann käka frulle, haha. Fick dessutom gååå ut till bussen med två tunga väskor så mina axlar är döda!! Efter skolan ska jag åka till mitt hjärta :)
Lånad hela säsong 3 av the O.C av Kristin, började kolla igår men har 16 timmar kvar att titta igenom, så idag har jag med mig datan så jag kan kolla på tåget sen :) Mysigt va?









Hoppas ni har en bra dag, puss på er!

Glad

2011-02-10 @ 11:09:29
Ååh åh åh åh åh! Har precis gjort nått jag aldrig gjort förut, beställt hem ett skitgulligt smycke från en tjejsblogg, hon tillverkar smycken, jättefina! http://alex.blogg.se/ <-- Kolla in här!

Jag är såå glad :)

Tjingtjong peng pong

2011-02-10 @ 10:24:32
Hej på er! :)

Hur är läget?

Igår efter skolan tog jag en fika med Lollo, Kristin och Matilda, blev ingen träning, kände helt enkelt inte för det. Jag åkte med pappa hem oså laga vi mat och sen kolla jag teve o prata med killen. Sen sööööv jag!

Är jäkligt trött idag, och mår illa, första dagen jag inte har med mig plånboken och därför har jag inte köpt mig nått att tugga på så jag mår illa... Jag har fel på min mage så måste äta nått hela tiden annars mår jag dåligt och får huvudvärk och skit så ja, nu längtar jag till maten!!!

Åååh ringde mamma nyss och sa att jag va sugen på crépes med kräftstjärtfyllning, ägg, dill och den där goa vita såsen... MUMS! Det blire  hemma idag :) Va gott det ska bli, kommer käka hundra stycken typ, haha!



Efter skolan ska jag till och kolla synen, har velat göra det jättelänge och har äntligen fått tid. Ser ju suddigt när jag kollar på teven, mina ögon torkar för att jag måste överanstränga dom och jag har jämt huvudvärk och blir trött i ögonen så nått fel måste det ju ändå vara? Ska iaf kolla det, jag har bara ett problem... Jag passar inte i glasögon, haha, känner mig som en fröken, eller som en tönt eller ful... Haha ska man ha stora glasögon eller vanliga läsglasögon såna små eller va ska man ha? Lincer skulle jag aldrig palla, skulle nog aldrig använda dom, skulle aldrig stoppa in nått sånt i ögonen haha. Dyrt ere dessutom!


Ha en bra dag gott folk!

SOMMAR NU!!

2011-02-09 @ 13:46:24

Åååh min sommarlängtan är extreeeem!



Ge mig sommar nu nu nu nu nu nu !!!!! Jag orkar inte gå med vinterjacka längre! Vill gå i shorts och låga skor och linne! Fy vad härligt!!













Träna?

2011-02-09 @ 10:47:58



Ska man träna sen även om jag svettats så mycket i två dagar?
Jag hoppas inte jag är sjuk, det vill jag inte!
Det är snart lov, jag vill träna, jag vill kunna va med kompisar o pojkvännen.... Bajs!


Svettig dag

2011-02-09 @ 10:25:09
Godmorgon på er :)

Igår efter skolan så gick jag, Louise, Tove, Kristin och Matilda till pingvin och käkade :) Mycket trevligt vare :)
Efter det gick jag och träna, blev ett riktigt gött konditionspass på en timma. Sedan kom Nathalie till gymmet och vi gick och tog milkshake sen kom även Alvina :) Satt och snacka en bra stund. Sen skulle Nathalie hem efter sex tiden så då åkte jag hem till farmor och farfar och efter en stund kom Lina. Vi käka köttfärsås och spagetti och kollade på "sommar i sverige" haha sen efter elva eller nått så somnade jag, sov inte så gott inatt..



Vaknade vid halv nio imorse och gjorde iordning mig, har svettats sen i förrgår typ och jag kan inte sluta svettas... Det är typ i huvudet oså som jag svettas.. Eller svettas o svettas, jag kallsvettas och det e jättevarmt.. undra om jag fått feber? Hoppas jag inte!

Aja, nu måste jag skriva ner lite från engelskan :) Pusss på er!

Maila mig, gärna.

2011-02-08 @ 13:22:56
Nu finns det en e-postadress till mig om ni vill kontakta mig om ni har frågor eller annat.

[email protected] 

Bara att höra av er om det är något ni undrar eller vill säga mig.

Hahaha

2011-02-08 @ 11:47:44
Minns ni det inlägget i november om när jag hade haft bråttom när jag rakade mig och skar upp hela smalbenet och blödde jättemycket och inte hade nått skinn? Har ett fult långt ärr nu men det är helt läkt och jag trodde det var jag i hela världens som kunde vara så klumpig och göra så... Men jag såg nu på hon "14 år och gravid 15 år och morsas" blogg att hon också hade haft bråttom o gjort så, haha vi två kan ju kanske skämmas lite ihop eller? ;) Va kul!


Min bild.


Hennes bild.

Hitta några bilder från oktober-10

2011-02-08 @ 10:48:20








Från danslektionen nyss

2011-02-08 @ 10:15:03
j


Kristin och jag

Ida



En god morgon!

2011-02-08 @ 09:58:59
Godmorgon folket :)

Åh igår gick jag en långpromenad med nathalie och hundarna, gick ut på isen och var ute jättelänge sedan så kollade jag och nathalie på i rymden finns inga känslor. jävligt rolig film :)
Kom till skolan idag, vet inte vad som hade hänt men alla dörrar var typ låsta så fick typ gå runt hela skiten eftersom vi har lektionssalar i källaren så :P sen hade jag dans, blev förvånad över hur härligt det var idag faktiskt, men jävligt varmt!



Är jättehungrig nu, har svenska sen käk och det är skitäcklig mat idag :/ Slutar kvart över två o då ska jag dra o träna sen ska jag möta nathalie, och ikväll ska jag sova i stan med lina :)

Ha en bra dag hörrni, pusss!

Kissies snygging

2011-02-07 @ 09:29:34

Jag såg detta på "KISSIES" blogg förut, och vet ni en grej som jag fick reda på i helgen, han på bilden, Jonas Matsson, han kommer ifrån Frillesås, alltså där Jonas, min pojkvän, bor! Lite coolt med kändisar från små hålor ändå. Finns ju ett antal kändisar från Uddevalla också.. Fast egentligen, idag kan ju vem som helst bli känd känns det som ;) Hon har skrivit att han är en snygging........ Njaaa jag vet inte riktigt det va... Haha
Va tycker ni?

Bildbomb!

2011-02-07 @ 09:22:33

Godmorgon bloggen :)
I fredags hade jag världeens mysigaste kväll :) Det var giiirls night out! Vi käkade på thaireataurang och sedan köpte vi feting mycket med godis och sen så kolla vi på Little Fockers :) Efter det tog jag bussen till göteborg med Lina och några mer, var inte hemma hos Jonas förrän halv tolv men det vare värt :) Skit trevlig night tjejer ♥ Dessutom har jag haft en underbar helg med min pojkvän :) i lördags fick han lite grejer av mig eftersom idag, den 7 har vi varit tillsammans i ett halvår :) Jag har aldrig skrivit ut på bloggen hur länge vi varit tillsammans men ja, nu vet ni, ett halvår idag :) ♥

Här kommer ett antal bilder:

Tog en fika i torsdags med Lina

Lina

Filminspelning



Jag i fredags.

Nathalie, Alex, Maria och Malin :)

På restaurangen

Jag

Fina Malin


Söta Alex

Fina Nathalie :)

Jag och min Maria

Gooott

Man blev ena av med lite pengar den här kvällen men det vare värt!

Jag



Malin och jag




Alex och Nathalie

Maria, jag och Nathalie

Maria och jag



Malin



BIIO :)


Bussen till göteborg

Kim, Emelie, Malin, Lina och Daniel skulle ut i göteborg så åkte med dom.

Köpte detta till Jonas, det står
"JAG ÄLSKAR DIG.
Jag känner mig trygg och säker i närheten av dig,
med tanke på, att jag vet hur mycket du älskar mig.
 Den här värmen är något jag vill ge dig därför
att du är ljuset i mitt liv. En sak är säker,
min passionerade eld för dig kommer aldrig att slockna."
Gulligt ha? ;)

Köpte även detta till honom. Och här fanns det en tanke, Jonas och jag älskar lipsyl, vi använder det jämt och jag vet att Jonas älskar coca cola så varför inte köpa ett lipsyl med coca cola smak? ;) Skitbra vare också :)


Hos Jonas

My love

2011-02-03 @ 10:57:07


Jag saknar honom så mycket! ♥
My dearest friend, you are the best thing that ever happen to me.
Jag kommer att vara din nu och för evigt!

Inte min dag idag va...

2011-02-03 @ 10:44:55
Godmorgon kära bloggläsare :)

Kul att se så många som kikar på min blogg :) Tack för det! Hoppas ni gillar det!

 Igår tog jag en fika på espresso house med Lina, sedan åkte jag hem och duschade, var tvungen att dammsuga mitt rum eftersom det var grus överallt, det är så jobbigt på vintern när det e grusat överallt, då är gruset överallt i mitt rum, speciellt på dörrmattan haha det såg förjävligt ut!

Idag är inte min dag riktigt, ska träna efter skolan sen hem. Längtar tills imorn, då blire tjejkväll med mina flickvänner, kina restaurang och bio, sedan drar jag nog till min kärlek och bästa vän, Jonas! Det var så galet länge sedan jag träffade mina tjejer, Maria, Malin, Nathalie och Alex. Finns inga som dom, jag hade dom förr, varje dag, när som helst, skoltiden var bäst. Så har jag det inte längre.... Jag önskar jag hade någon jag kunde prata om allt med, det behöver man, man känner sig tom o näääästan lite utanför här ibland, speciellt när folk inte förstår att dom aldrig ropar på mig, eller när dom går ifrån mig, eller inte ens bryr sig, vissa bara stöter ut en utan att tänka på det, det är i såna här lägen man behöver just dom, mina tjejer, och jag hatar att dom inte går i skolan med mig längre :( ibland önskar jag till och med att jag gick på högstadiet igen, det var den bästa tiden! Åååh mina kära vänner, jag saknar er :/Som sagt... Inte min dag idag bara.


Need some thinking to do! Sen löser det sig nog... Just need a close friend, that's all!


Ha en bra dag, puss hej!

Helsingborg - 10

2011-02-02 @ 13:49:37
Kom o tänka på Helsingborg och att jag hade svinkul där den 4-7 juni 2010... SAAAAKNAAAR!! Dit vill jag åka till sommaren :D






Var man brun elle?







skäjtarn

Danmark ingick i Helsingborgsresan ;)


One day in danmaaark







Victor

Beachvolleyboll!

Lina









Lina



Fin reataurang "bonasera bonasera"

Kul vi har, Lina.

2011-02-02 @ 13:17:50


Kul vi har känner jag...

Lite shopping kanske?

2011-02-02 @ 12:40:34

199 :-

199 :-

199 :-

99 :-

299 :-

Grymt

2011-02-02 @ 11:50:13

Hej hej allesammens ;)

Igår kväll så stack jag och träna, körde värsta hårda passet, blev ju helt jävla slut och idag har jag träningsvärk haha, sen blev det en go bastu:)

Sen stack jag till farmor och farfar och käka, efter en stund gick jag hem till Daniel och skulle dra med han och Lina ner till stan, men då hade tydligen Lina precis gått mot farmor och farfar hahaha, så det var bara att ringa henne så hon fick komma tillbaka. Sen drog vi ner till stan och köpte en varsin stor godispåse men vi åt knappt av det haha så har allt kvar till helgen :)

Idag vakna jag vid halv nio och fixade farmor och farfars kylskåp... Mjölken e alltid jummen när man ska dricka så kolla jag temperaturen då vare 1- i kylen.. haha ska ju vara minst 6- så jag fick fixa det och säga till farmor och farfar att dom får slänga sånt som gått ut och ha kallt i kylen så dom inte blir sjuka. Dessutom städa jag lite igår för jag HATAR när det e damm eller tandkräm osv i ett badrum, jag blir spyfärdig så höll nästan på att kräkas för där hade dom inte skrubbat på ett jävla tag.... Tur att jag finns va? ;)

Idag när jag kom till skolan så gav jag mig fan på att jag inte skulle låta datan ligga i skåpet oså skulle jag läsa den där jävla engelskaboken vi måste göra som jag ligger efter i, så jag gick först ut o satte mig i korridoren och började läsa så jag kunde koncentrera mig i lugn o ro, men då kommer någon och börjar spela piano precis bakom mig, fan vad arg jag blev då.... Hatar att bli störd när jag går in för nått.. Så jag fick sätta mig i ett grupprum och där läste jag riktigt långt och det konstigaste av allt, jag förstod vad jag hade läst :) Blev värsta stolt, ne men hahaha.. Det e ju ändå mig vi pratar om har aldrig läst en bok och fattat så denna gången gick det bra :) På engelska också ;)

Nu ska jag ha svenska, hare gött. Pussss

 

Iväg på uppdrag

2011-02-01 @ 14:00:10
Nu ska jag till min arbetsgivare Rigina :)
Sen ska jag iväg till gymmet sen blire o leta i affärer efter nått!

Gud vilken grå, regning, blåsig äcklig dag :/ man blir ju nästan lite deprimerad känner jag här va..

Jonas, min kärlek ♥

2011-02-01 @ 10:51:47

Some love

2011-02-01 @ 10:18:43

Godmorgon bloggen :)

Nu har jag haft dans, det gick la lite sådär, har ju ett fel på knäet och ja, när vi skulle hoppa ner på knäet så börja det cpa igen så jag har lite ont men klarar mig :) Har svenska nu och sen ska jag och Veronica till pingvin och stacka ut över en kebabtallrik, jag känner med dig, gumman.
 


Efter skolan tänkte jag gå till min arbetsgivare och söka jobb, lär nog få det eftersom jag snackar ibland med chefen och jobbat där innan osv ;) Sen ska jag gå till sportlife och träna, sen kanske jag åker till torp själv eller nått snabbt bara för att hitta en grej eller så kollar jag bara i stan nu när jag ändå har pengar. Sen ska jag sova hos farmor och farfar i stan, hoppas jag slipper laga maten idag faktiskt, hehe.




Hoppas ni får en skön tisdagskväll.

Jag längtar till helgen, då blire girls night out o sen nästa helg, då blire lite firande med pojkvännen and some looove,  och sen nästa helg igen o nästa helg igen osv... haha sen ere fan lov igen vad skööönt!



Pusss på er! :)