Hej!

2011-05-31 @ 11:25:12
Hur är läget med er idag? :)

Idag så har jag haft dans... Fast jag sket i att vara med
"Linnéa vart har du ditt ombyte?"
"har inget"
"Varför inte det?"
"jadu, inte vet jag!"

Sen stod jag o sura ett tag sen fjäska läraren lite o bad mig gå o sätta ihop filmen. så jag gick o gjorde det så jag slapp vara där. Klippte ihop filmen, men tydligen så hade inte mina klasskompisar filmat när jag var borta för då visade det sig att dom också va borta........ ? Men det va jag som fick göra filmen, när det va jag som hade filmat allt! ÅH! Så aa, filmen blev jättekort, eftersom jag inte hade hunnit filma hela dansen på en lektion. Men nu är den klar, filmläraren tyckte den var fräckt ihopklippt?

Hade svenska också, men aa... jag klippte ju ihop den där jävla filmen.


Ska ha text snart, slutar tio över ett, då ska jag gå ner till veromoda och kolla på en blus där som jag kanske ska köpa. Sen tar jag tåget till Jonas vid tre :) Gött med lov!!

Igår efter skolan åkte jag ut till torp o käkade o mötte Lina o Daniel. Men Daniel gick efter han hade käkat, så jag o Lina kollade i affärer, jag köpte en vit blomma man har i håret, en fotlänk, två par sockar oså kolla jag solglasögon men hade inte råd med det.

Fotlänk, Glitter 50:-

Hårspänne, H&M 30:-

Tvåpack strumpor, GinaTricot 40:-


Dagens, kör på tågresar stilen, ett par jeans o mjukiströja ;)



Ha en bra helg allihop! Pussss på er :)

Jag blir så jävla arg på alla lärare på denna skolan

2011-05-30 @ 13:11:23


Blir man orättvist behandlad i skolan eller? Mmm jag tror det... Jag lovar er, jag kommer få ett anfall på nästa danslektion o bara skälla ut någon av alla dom som bestämt utan att ens prata med oss vad vi ska göra o när vi ska göra det. Tycker det visar rätt tydligt att dom är falska, går bakom ryggen och behandlar alla orättvist!

Dom har inte ens mage o klara av att tala om för oss vad de bestämt eller prata med oss o fråga vad vi tycker om det hela. Dom bara bestämmer o bestämmer då att just vi tre ska göra det så dom slipper, när närmare hälften av alla tjejer varit borta minst lika mycket som oss, men då spelar det ju ingen roll? För det är ju rättvist.

Uk, vill bara stämma alla lärare, falskförklara nästan alla elever och byta skola o bli lycklig! Den här skolan har sänkt mig till max. Jag vill hoppa av eller stämma alla......

Ne, imorn tar jag sommarlov :) Vad skönt det ska bli!!!

Ö ja

2011-05-30 @ 11:58:44

Såhär såg jag ut i lördags, den vita tröjan skulle
jag inte haft till, men det var hur kallt
 ute som helst så var nästan tvungen.



Min fina älskling ♥
Han var så stilig med shorta, shorts och nya skor :)

På onsdag är det Jonas student, då blire ännu mer tårta och kalas. Till kvällen blire kanske Petter och September på liseberg för min del. Jonas ska ju till Ullevi med skolorna och festa hela natten, så jag får la också sysselsätta mig :)

Moas konfirmation

2011-05-30 @ 10:03:38
Hej hej :)

I torsdags så kom min älskade pojkvän till mig, i fredags så var jag hemma, vi åkte till torp och köpte skor, sedan kom min syster från umeå hem. I lördags så var det konfirmation för min lillasyster så hela släkten var med i kyrkan och så var det kalas för mig och henne när vi kom hem :) Igår gjorde vi inte så mkt, och idag så körde Jonas mig till skolan. Ska åka till honom imorn, han tar studenten på onsdag :)

Här kommer bilder från konfirmationen:

Gabby och Jossan

Markus och mamma



Pappsen var så stilig så

Jag och Jonas

Lilla jag



Moa



Moa



Gabriella sjöng så fint :)









Gabby och Markus

Lina och Daniel

Jag och Jonas

Moa tog nattvarden

Moa och prästen skulle låta alla som ville ta nattvarden

Moa och farmor



Daniel

Jonisen

Jonas och jag

Lina och Daniel

Jag och Lina



Hemma bytte jag om till något varmare

Maaat



Farmor och Lina

Jossan och Gabby, mina systrar det ;)

Lina och Daniel

Moa

Moa



Så söt

Släkten



Gabby och Markus

Daniel och Lina

Matvraket

Marie och farbror Patrik

Finaste :)

Jonas

Moa

Tårtorna

Tårtorna







Jossan och Moa



Jossan, Moa, Gabby och Markus

Släkten

Det var ungefär alla bilder jag hade ifrån lördagen :)

mm

2011-05-26 @ 14:43:34

Nu ska lilla Linnéa dra och sola :)

Snyggast?

2011-05-26 @ 14:26:48
Vilken av dessa bikinisar är snyggast tycker ni? :)

Behöver en svart bikini iaf, men tycker om de två andra också, help me.

Godisstopp - bär är gott

2011-05-26 @ 10:48:17
Förr förra helgen bestämde jag och min pojkvän att vi inte skulle käka så mycket godis som vi brukar, och förra helgen så fick jag tre choklade i present av hans storasyster... Så där rök lite våran plan, så Jonas köpte glass och jag köpte pringles och så feta vi oss ändå, sen lovade vi varandra att inte käka mer onyttigt på ett tag. Igår kom han på mig..... Jag råkade köpa 3 haribo påsar för 18kr! Men jag käka bara upp en påse... Sen pratade vi i telefon igår och kom fram till att varken jag eller han ska käka på veckodagarna, och kommande helg blire bara tårta och bär. Jag måste verkligen skärpa mig, för jag bryr mig om mina tänder, det är typ det viktigaste på min kropp och jag oroar mig alltid mkt för mina tänder, jag brukar till och med drömma att jag tappat alla tänder. Sedan så bryr jag mig om min rumpa, för på mig sätter sig inte sockret och fettet på magen utan den sätter sig på min rumpa, och eftersom jag tränar och har rätt mkt fett på mina lår så blir det fettet istället muskler och då ser det ändå lika konstigt ut, så ja, jag får sluta upp med allt godis som jag fastnat med nu.... Men vad är en myskväll utan godis då? Ja, men man blir ju inte speciellt sugen på godis när man ser detta, detta slår ju allt :D







Och jag har bett Jonas att säga till mig och typ bli arg på mig när jag tänker köpa godis. Och så blir han det och då blir jag arg för att jag tycker att han inte borde bry sig, men det är ju jag själv som bett han göra så. Han vill bara hjälpa mig eftersom det är det jag vill, han är så snäll så att även han slutar med godiset bara för att hjälpa mig och för att jag inte ska falla tillbaka. Innan påsk var jag utan godis tre veckor, sedan har jag fallit in i nått då jag äter godis flera gånger i veckan och det är inte bra för mig, jag mår illa, magen blir dålig, mina tänder blir dåliga och sedan förstör man träningen. Tack mitt hjärta för att du hjälper mig. :)

Rubriken är rolig

2011-05-26 @ 10:07:13
Hej hur ere med er? :)

Med mig är det bara bra :) gjorde omprov i natur igår fick g+, sen drog jag till torp med Lina, jag köpte skorna oså gick vi och kollade i affärer. Sedan så åkte jag hem med pappa. När jag kom hem så kollade jag på tv, men sen blev det sjukt fint väder och jag fick världens ryck så jag tog fram grästrimmern och rensade, för jag har som en liten egen trädgård utanför mitt hus/rum, så jag fixade det, sedan grävde jag upp rabatten och stenar och hela skiten. Är inte klar ännu men jag jobbar på't :)

Idag kanske Jonas kommer hit :) Det hoppas jag han gör! Har typ 5 dagar kvar i skolan, känns helt perfekt :)

Här kommer lite bilder:

Gårdagens shopping

Dagens

Finaste som finnns.....

Helsingborg i sommar?

2011-05-25 @ 13:02:55

Kanske man ska ta sig en roadtrip till Helsingborg i sommar igen? :) Hade varit riktigt roligt!


Börjar sakna

2011-05-25 @ 12:23:20
Våra tjejkvällar nu tjejer!! Vi måste umgås väldigt väldigt snart!!












Middag hos mig snart igen, vad säger ni tjejer? Veranda häng och tre rätters hos mig, snart snart snart :) Jag måste ha mer tid för er mina fina vänner ♥

outfit

2011-05-25 @ 10:13:26
Outfit på både Moas konfa på lördag och Jonas student nästa onsdag:


Nå? Blire bra tro?

Augusti 2010 och för alltid.

2011-05-25 @ 09:55:39
Snart har ett år gått, jag är så lycklig med min älskling!













Jag är så kär. Så glad. Så lycklig.
Du är så underbar. Så snäll. Så fin.

Jag finns alltid för dig. Jag älskar dig. Du är det bästa jag vet ♥

Ere den 25 maj?

2011-05-25 @ 08:53:00
Godmorgon gott folk, jag skrev ju igår att jag tappat bort min skåpsnyckel, haha jag hitta en till hemma, sen när jag kom ut till bussen låg den på marken! Smart där, Linnéa! Aja, sitter i skolan nu två timmar innan jag börjar, måste plugga, har omprov i natur idag och så måste jag skriva klart en grej i engelska och svenska så här sitter man nu.... Fast gör annat :O men måste snart börja plugga haha. Här får ni lite bilder iaf :)


Gott!

Igår



Idag

Den försvunna nyckeln är funnen igen!


Ja, igår så slutade jag kl ett, då gick jag in i stan och letade vita låga converse i storlek 4, fanns fan ingenstans.... Allt var slut, så jag ringde mamma som var i stan två timmar innan jobbet och sa att vi var tvungna att åka ut till torp o leta innan dom tog slut, så hon fick följa med mig ut, fanns inte kvar på scorett men dom fanns på eurosko så la undan ett par till idag, sedan körde mamma mig till gymmet, och mitt gym ligger intill havskajen så det blåste storm där igår och när jag öppna bildörren flög den upp och knäcktes........ fick panik. den gick inte att stänga för vinden var så hård, men sen tillslut fick vi stängt den och jag tror den vart oskadd haha. Tränade iaf, sen duscha jag och gick in till stan och skulle sola, men då satt det massa tjejer på kö så jag sket i det och ringde pappa o åkte hem. Hemma så pluggade jag, men blev uttråkad så jag möblerade om mitt rum, blev inte nöjd så jag möblerade tillbaka och storstäda haha, allt för att slippa plugga.

Idag ska jag nog träffa Lina, hon följer nog med mig ut till torp o köper dom där skorna sen kanske jag ska sola, får se :) Jag gick ut till bussen imorse, det är cirka 2 km, det duggregna lite lätt, blåste men var ändå rätt varmt o soligt, det var hur skönt som helst, måste göra det oftare!

Jaja, ni får ha en underbar dag :) Pusssshej!

Caféprojekt

2011-05-25 @ 08:34:57
Mitt, Amandas och Idas caféprojekt som vi blev klara med förra veckan:









Allt material har vi fått tag på själva eftersom vår lärare är efterbliven. Bilderna har Manda tagit när hon bakat hemma, prislistan är påhittad men relevant, logotypen har manda gjort och inredningen har jag och Ida gjort, det är plastglas på fönstret och på disken. Bordsbenen är gjorda av pinnar utifrån. Vi ville använda bakelsers färger så rosa, brun och kräm/vit typ. Vad tycks?

Slutar kl ett

2011-05-24 @ 11:49:45



Japp!!!

Härligt, två veckor kvar i skolan!

2011-05-24 @ 11:37:21
Hejsan :)

Vet ni!! Idag när jag kom till skolan märkte jag att jag ingen skåpsnyckel hade med mig, så jag har ingen dator, och nu tänkte jag skriva ut foton i skolan men det funkar tydligen inte!

Iaf, satt och tänkte lite, har inte mycket kvar i skolan nu. Denna veckan går jag till fredag, nästa vecka går jag bara måndag och tisdag, sen åker jag till jonas på hans student och stannar där till måndagen veckan därefter, går i skolan då tisdag, onsdag och sedan på tordagen är det Linas student och fest hos Daniel oså så på fredagen går jag ju inte till skolan troligen. Veckan efter det går mina kära klasskamrater i skolan medans jag börjar jobba, så på det stora hela... Jag slutar onsdagen den 8 juni :) GRYMT! Jag längtar som fan pallar inte skolan längre alltså!


Jaja, idag har jag bara en lektion, slutar vid ett, då ska jag prova skor och försöka lägga undan till fredag, ska sola och träna och sen hem och plugga som fan på omprovet imorn :)

Pusssshej!

Jonisen

2011-05-23 @ 11:58:59

Trävligt!

2011-05-23 @ 10:35:16

Hej hej :) haft en trevlig helg?

Det har jag haft, i fredags så kom jag till frillesås, så gick jag hem till Jonas syster Carro, så åkte hon, jag och Idun hem till Jonas så vare kalas där för att Theresa fyllde år.
I lördags så gjorde vi ingenting speciellt trorja.. Vi eldade i tunnan hela dagen, så klockan nio på kvällen så badade jag och jonas tunna och kollade ut över havet när solen gick ner alldeles orange, så mysigt vare!
Igår så var vi så jävla trötta, vi gick i mjukis hela dagen, vi tvättade varsin bil och röjde lite gräs med trimmern, vi chillade, kolla lite teve och så somnade jag, en liten stund bara på soffan haha.. Sen så åkte vi till konsum o köpte chips o dricka och kollade gossip girl, jersey shore och bb, gött att gurkan äntligen åkte ut, han är jävligt jobbig, det har jag tyckt från början...
Åkte till skolan nyss från jonas, känns asjobbigt att vara i skolan igen för jag känner att jag vill hem nu och bara chilla o träna typ. Denna veckan ska jag hinna:

Plugga
Sola
Träna
Fixa recept
Köpa skor

Här har ni bilder:

Riktigt god!

Fick dom silverörhängena från jonas mamma

Fick detta superfina armbandet av Jonas ♥

Jag har mina stunder


Idag ska jag nog vara en stund med Lina, sen ska jag hem och packa upp väskan och plugga oså.

Ha en bra dag! Pusshej!

mums!

2011-05-20 @ 12:19:22
Ska köpa en grej o ha med till Jonas sen :) eftersom det är kalas, jag har fyllt år o Theresa fyller år, vill bjuda på nått gott :)

Det är billigt här inne i stan och dom är belgiska..... vad kan detta vara?!

Just nu

2011-05-20 @ 11:58:50



Skriver ballader

2011-05-20 @ 10:42:16
Jag, Ida och Amanda var tvunga att srkiva en medeltids ballad, såhär blev den ;)

Yeah

2011-05-20 @ 10:24:20


Bobble trouble, kul när man har svenska. Fan vad jag spelade detta när jag gick i femman, kom på det idag och skulle prova, fan vad kass jag var faila hela tiden haha....

japp

2011-05-20 @ 08:45:16
Hej hej :)

Just nu sitter jag o kompletterar lite engelska saker... Två grejer ba sen så är mitt betyg satt, det blir la ett g, begär inte så mkt mer ;)

Ja, sen ska jag ta tåget to my boyfriend. Ja, sen blire kalas trorja :) har inte mkt alls att skriva som ni märker ;)

Pusss på er :)

KISSIES.SE

2011-05-19 @ 19:25:52

 

Killar... Jag hoppas innerligt att ni inte tycker detta ser friskt, sexigt, normalt eller snyggt ut!?

Och tjejer, den här tjejen ser man är sjuk (anorexia), så snälla, försök inte att bli nått i närheten av vad hon är, okej?

 

Jag mår dåligt när jag ser henne, tycker nästan lite synd om henne, jag är 17 hon är 20, jag tycker nog jag vet bättre än henne. Hon äter barnmat, hon går på popcorn-diet och allt vad hon nu sysslar med, hon verkar träna helt fel också... Äter man ingen mat o tränar dåligt mår kroppen dåligt, psyket mår dåligt och man får ingen snygg kropp alls. Förlåt, men det är hela sanningen! Usch vad jag tycker hon ser konstig ut, kändaste bloggaren i sverige, och hur ful som helst. Big head, big boobs och platt spikrak killkropp! Ne, så funkar det inte... Jag tycker väldigt synd om henne bara.. *pust!*

Just nu..

2011-05-19 @ 19:06:36





Rulltårta med vispgrädde och smälta hallon.


Förut:

Fick paket på posten, från min söta storasyster Jossan :)

Precis det jag ville ha :)
Ett nagellack, ett läppglans med 25 solskydd och ögonfrans/ögonbryn färg :)

Tack så mycket allihop! Min födelsedag har varit kanon, sedan blir det kalas nästa helg med släkt och vänner, Moas konfa och fira min födelsedag :D

Nu måste jag gå och packa väskan, åker till Jonas imorn :) Pussshej!

BESLUTSÅNGEST!!

2011-05-19 @ 11:08:10
BESLUTSÅNGEST IGEEEEN!!!

Det kanske blir veronica maggio trorts allt, men jag känner mig elak mot min pojkvän när jag lovat att komma till honom oså går jag på veronica maggio o kommer till honom halv ett på natten....... Men det är en enda gång hon kommer dit, och jag älskar henne, och jag älskar honom, vill va med honom, åååh kan inte bestämma! :( hahaha fan vad jobbig cheey jag är va!!!

19 maj, 2011

2011-05-19 @ 09:45:58
Hej hej :) Idag blev jag väckt kl sex av att Moa mamma o pappa sjöng för mig ;) Fick förvånadsvärt mer saker än jag önskat mig, tack för det :)

Detta fick jag:


Plånboken från två fröknar som jag önskat, 500:-




Sara Kelly klänningen jag önskat mig, 400:-


Fick även ett paket på posten av min kära syster Gabby :) Något jag önskat mig (a)



Världens bästa :) Gabby skrev inte att det var ifrån henne med det fattade jag :)

Nu har vi precis powerwalkat 3 km på idrotten ;) trevligt!

Ha en bra dag folket :) pussss

Love

2011-05-18 @ 18:41:22



In your arms, the place I wanna be. I want to kiss and hug you every day, say "I love you" every morning when we wake up, every night before we go to bed. I want to hold you, so tight that you can hardly breath, that's just how I shows my love. When I'm near you, when I do everything for you, that's when you smile at me. I will always be that person for you, that person who tells you that you can do everything, pushes you when you're stuck. I love to be yours, Jonas 

Jäääjä

2011-05-18 @ 17:59:34


Yes, blev precis klar med natur-inlämningssaken :) Hur underbart? Helt underbart!
Fast har fortfarande ett omprov i natur nästa vecka, och nästa vecka igen ska jag lämna in en grej till i naturen, men jag känner att det känns bra nu. Fan vad stressad jag är!

Här får ni bilder från i måndags till idag :)




min klippa i livet ♥



Igår när jag gick hem stod där två sketstora älgar,
höll ju på att bajsa på mig, blev så rädd...





crewet

Sanna jag

Tycker ni jag passar i dom? Jag har en spricka i mina och alla klagar på det hela tiden... Måste ha nya ;)


Jag bjuder er på den här, nu ska jag gå o käka hoppas ni får er ett gött skratt. Imorn är det min födelsedag och alla ska sjunga för mig har jag bestämt!! ;) Haha, ha en fin kväll, pusss på er!

Gissa bilden?

2011-05-18 @ 12:59:10

Dagens lunch

2011-05-18 @ 11:45:29

Mums!

Slutar ett idag, vi fjäskade till oss att få sluta tidigt. Ska gå till optikern då o se om jag kan få göra testet tidigare så jag slipper vara hemma sex idag utan någon mat..... Måste plugga också så det hade varit bra :)

True story

2011-05-18 @ 10:20:44

Tumblr_lkvfsobm8d1qibvx3o1_500_large

5 timmars rast.........

2011-05-18 @ 09:57:03
Godmorgon bloggen :)

Jag är skittrött idag, kanske inte syns på mig men jag är död..... Har precis haft nationella i matte fan va dåligt det gick, gick rent ut sagt åt helvéteee! Har nu den där goe 5timmars rasten ;) sen har jag svenska o natur, slutar tjugo i fyra. Ska till optikern kvart över fem... idag igen, måste göra körkortsgrejs, fan vad långa dagar denna vecka, så långa att jag dissar veronica maggio på fredag... Har fullt upp o jag behöver verkligen vila så jag ska hem till jonas o ta det lugnt. Imorn fyller jag 17! Jää. Ja, här får ni lite bilder på ingen annan än mig själver!






Have a nice day! Pussshej!

Behöver/vill ha

2011-05-17 @ 13:54:24
Har sett lite tröjor och grejer, kläder oså som jag vill ha, då menar jag vill ha!!





Vill verkligen ha denna!










piss

2011-05-17 @ 13:39:17

Finaste som finns. Saknar dig!


Jaha, har precis haft film, redigerade filmen fan vad roligt att se, gjorde roliga bloopers too men filmen är ännu inte klar. Blev ett stort missförständ mellan mig, Ida och Amanda förut, fan vad barnsliga vi var... Men det är löst nu och vi jobbade med filmen ihop utan problem.
 Har matte nu, nationella imorn, fan vad trögt det är ju precis samma som i nian o varför ska man ha det? Räcker det inte med alla andra test vi har liksom.

Längtar till efter skolan, behöver träna av mig lite, ska köra mage, rumpa och kondition idag tänkte jag mig, kanske lite rygg också, annars blire obalans i systemet ;) Åååååh segt att jag ska till optikern kl 5... kommer inte vara hemma förrän sex ikväll o jag vill inte det, det var jag igår också, varför är skolan så lång, tråkig och outhärdlig? Varför är kvällarna så korta o underbara? Varför är skolan stressig o blödig? Varför är kvällarna sååå långt ifrån skolan som möjligt alldeless supermysiga, lugna, underbara o roliga.... Fan vad jag önskar jag kunde gått ur med 92:orna nu i juni :(

Jaja, ha en braoow day ;) puss

Inga kläder

2011-05-17 @ 10:52:56
"Jag vet hur du ser ut i inga kläder
Kan det va därför du blev obekväm när
Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Samma grej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken."














"
Jag vet allt om dig
Ja, när du strippar och klär av dig är det samma grej"

bläää

2011-05-17 @ 10:37:57
Hej alla bloggläsare :)

Såå skönt att ha tillbaka min dator igen, den hade kraschat totalt, sen funkade det inte att logga in sen hade dom tagit bort mig från nätverket så mitt internet funkade inte så har fixat det nu. Känns underbart att kunna sitta vid den igen, om två veckor ska jag installera windows 7 också, wiiie jag blir den första som får det på hela skolan, det är jag värd!

Igår så gick/jogga jag och lina hela skeppsviken, strandpromenaden, lindesnäs, gustavsberg o tillbaka, hur jävla skönt som helst! Jag har kommit på en grej jag ska göra, man får ju låna systemkameror från skolan över helger oså, ska låna nästa helg till moas konfa och ta bra bilder, sedan ska jag låna till jonas student också och ta bilder, hatar att stå med mobilen och fota, det känns så B!


Ja, idag slutar jag kvart över två, ska gymma och sedan ska jag till optikern för att kolla synen igen och skicka in till transport-grejset! Så jag kan få börja köra bil ;) måste nog plugga lite idag kanske....... Känns som jag har sjukt mycket att göra nu, är sviiinstressad, vill bara börja jobba nu och sen ha ett gött lov! Jag blir sönderstressad har ett omprov- natur, två inlämningssaker-natur, om jag inte gör detta inom två-tre veckor får jag ig i hela kursen och kursen är slut nu till sommaren. Får fan ta o plugga röven av mig denna veckan, eller nått.

Jaja, skönt att ha datan o kunna jobba på lektionerna nu också, det är en stor anledning till varför jag ligger efter så brutalt i skolan, brukar alltid jobba klart på lektioner oså när jag har datan men hinner aldrig hemma o eftersom jag inte har någon data så skiter jag i allt. Men nu ska jag bli duktig cheey igen ;)

Ha en fortsatt bra dag, pussshej!

OMG

2011-05-15 @ 19:33:27


I want this so bad!!!!!

Det kostar bara 40kr för mig med Bohuslänningkortet
om nu Jonas eller någon annan går in med mig .
(gå in två betala för en, då delar man påre)

 I want this so bad! I want this so bad!
 I want this so bad! I want this so bad!
I want this so bad! I want this so bad!
I want this so bad! I want this so bad!
I want this so bad! I want this so bad!

Pink, summer of -10

2011-05-15 @ 19:21:18

Förra sommaren 23 juli om man ska vara exakt, då åkte jag, Moa, mamma, Lina och Pernilla till Göteborg, en fredagseftermiddag, jag hade jobbat, jag var taggad, alla var taggade, vi käka på kinarestaurang uppe i femmanhuset, vi köade fett länge, vi hade bra väder hela kvällen, förbanden var Takida och Good Charlotte, Pink var grym, hon sprang över oss innuti en boll, hon var så jävla ball och så jävla snygg. Good Charlotte har jag alltid älskat, blev överlycklig när jag såg dom. Minns hur galet allt var, hur fulla alla var, hur alla trängdes, jag och Lina satt ner bland folk och tog kort på när vi "slicka" på folks rumpor, vi räknade till tre då vi knuffa bakåt så folk bakom ramlade, vi pratade med hur mycket folk som helst, vi skrek, vi sjöng, vi dansade, filmade, tog kort. Fan vad underbart det var, den dagen minns jag, resten av mitt liv!











 

Underbart!

Nu är jag solklart supertaggad inför Veronica Maggio nästa fredag på Liseberg, ska försöka dra med pojkvännen, fick nästan min vilja igenom annars drar jag dit med friendsen och åker tillbaka o nanar hos honom efteråt. Vem vet, han kanske drar med mig dit.. Jag fyller ju trorts allt år på torsdag! ;)

15 maj 2011

2011-05-15 @ 18:10:02

Tjenare :)

Denna helgen har jag och min pojkvän varit ute på torp o kollat på kläder, vi har käkat chips o dipp, kollat film och bara haft en myshelg :) Har typ inga bilder från helgen, har tre här bara:


Fredags.


Today. The beast part of me is you.


Nu har min mysiga, underbara, fina pojkvän precis kört hem, jag längtar efter dig. Redan.

Denna veckan ska jag börja mitt bra liv igen (mitt bra liv = träningen!) Jag har ju som jag redan talat om för er varit sjuk fram och tillbaka med feber, hosta, öroninflammation, förkylning osv. Men nu känns det bra igen, vill inte förlora mitt bra liv.  I fredags mötte jag upp min kusin http://ahlstromlina.blogg.se/ på stan för att prata om allt som hänt, om livet och om oss. Det kändes bra. Det kändes som vi kom någon vart, det känns som det kmr bli en förändring nu! Ja, och vi pratade om motion, matvanor och viktuppgång oså, det är viktigt att inte tappa kontrollen när man är ledsen, man måste ändå hålla vikten under kontroll. Och eftersom jag är världens hårdaste o ärligaste kusin så har jag tänkt lite nu och kommit fram till att jag inte vill skita i henne som jag intalat mig själv tidigare att göra, jag kan inte ge upp någon jag tkr om, jag ger inte upp hoppet så lätt och det gör nog inte hon heller om hon tänker ordentligt ;) Så jag skickade iväg ett sms förut idag där jag skrev att "imorn SKA du och jag jogga strandpromenaden, jag kommer bort till Daniels lägenhet efter tre så byter vi om och kör hårt!" och hon svarade "Ja, det låter bra, det gör vi!" och då blir man glad. Jag är trött på att få tillbaka "kanske, vet inte eller orkar inte!" Jag tycker det känns bra nu, såhär skare låta :) Både hon och jag behöver komma igång nu, då blire bäst om man göre ihop! :) Sen har jag lovat mig själv o Jonas två-tre rundor på gymmet denna veckan också, det fixar jag lätt!



Jaja, ska försöka få fixat internääätet till min lap i skolan så jag kan blogga mer imorn ;) Ni får ha en skön kväll, för mig blire Jersey Shore 3 och BB senare, ha det gött, pusssshej! :)

Fredagen den 13

2011-05-13 @ 08:48:02
Tjobre folket!! :) Sitter vid Amandas data, min är ju cp. Idag kommer Jonas hit, jag ska ha dans, måste nog filma då eftersom jag inte vill va med i filmen ;) Nu måste jag skriva en engelska grej,

Idag är det fredagen den 13, jag har namnsdag "Linnéa" det är maskerad i skolan o teaterföreställning, så ska kolla på det ;)  pussshej :)

mhm

2011-05-12 @ 18:18:37
Justeee, en vecka EXAKT idag tills jag blir 17! Så ni vet.....

Waaaaaaaaa händer asså?

2011-05-12 @ 17:56:49

Okej, nu kommer jag här med mina små åsikter igen, och åsikter är ju bra om man har, om man vågar stå för dom. I alla fall, är så sjukt trött på tjejer i min ålder, eller tjejer överhuvudtaget  som "tycker" att det är såååååååååååå sjukt galet jävla snyggt med short som visar hela äääärslet och som är fulla med nitar och färg o allt vare nu är, ehm om jag får säga vad jag tycker så tycker jag som såhär,
1. Det är hur fult som helst när man visar röven i shorts på stan.
2. På smala tjejer brukar såna shorts bara hänga i rumpan o se äckligt ut, jag menar ni har la inte blöja ännu?
OCH
3. Less is more, så skippa allt krimskrams and be natural för fan!



Förlåt mig, men hur fint ere då?
Dessutom så tycker jag det är skitfult med tjejer som har jeans-shorts som ska sitta utanpå tröja över naveln som är typ runda bak i rumpan med ett litet skärp till, har sett några såna lönnfeta tjejer i skolan som bär såna o det är inte vacköört om jag säger så.

Nu kanske ni tycker att jag sitter här o skriver skit om hur folk ser ut, njaa, lite kanske, mest hur tjejer ser ut i såna otroligt fula shorts, haha. Ja, men i dagens samhälle så tycker ju alla tjejer i min ålder samma sak, tycker "Lisa" att dom shortsen är fina o köper dom, ja men då har ju halva stan samma smak o klädstil. Rätt så patetiskt. Ne, tack för att jag inte är sån alls! Tack o lov för att jag har ganska bra självkänsla o litar på mig själv o hur jag ser ut o håller fast vid vad jag tycker om o inte, det är jag gla över!

Finns ju faktiskt mycket fina jeans-short, som sitter tight, täcker rumpe-gumpen och är snygga på samma gång!

Så mycket snyggare såhär!

Sorry till alla er "fräcka" tjejer som bär såna fula byxor. Jag har alltid rätt :D

Puss på er ;)

I'm still alive, don't worry!!!!

2011-05-12 @ 17:22:27

Hej hej :)

Ju mindre jag bloggar desstååå mer läsare får jag, hehe borde det inte vara tvärtom? ;) Jag antar att alla saknar mitt bloggande vid det här laget, men jag är upptagen såhär i sommarvädret! Förra helgen var jag hos min pojkvän, vi discobowla med Erika o Pontus, sen va vi hos hans bror och så råkade jag bränna mig! Denna vecka har jag varit i skolan, ganska chill på dagarna nu, solar på rasterna, segar på lektionerna osv, i tisdags var jag i vänersborg o sprang vårruset, startade längst fram med Nathalie, fast hon sprang iförväg, hon sprang den halva milen på 24 min, jag slänta in efter 38 min, fan vad jobbigt det var med min hals o hostan, har haft ont i bröstet enda sedan dess, sen sa amanda att hon sett mig på teven när jag sprang, kollade upp det i skolan, men hur fan kunde hon se mig på den lilla snutten, min rygg o mitt bakhuvud? haha ja, idag fick jag tillbaka min dator som varit hos teknikern i två veckor, först funka den inte att logga in på, så fick jag gå till han igen, sen när jag satt i klassrummet, då funkade ju för fan inte internet heller! blev så trött så jag funderade på att slänga datan åt helvete, men jag gick hem istället.... Har kikat på stan efter presenter, fan vad svårt det är alltså!!

Jaja, orkar inte skriva så mycket mer, imorn kanske jag inte bloggar, bara om datan funkar, min pojkvän kommer hit imorn också :)

Nu får ni bilder från alla dagar som gått här:


Ja, man är ju en aning trött när man börjar skolan kl 10 i uddevalla o går upp halv 6 i Frillesås för att åka igenom alla städer med buss o tåg på morgnen ;)

Härligt väder nu i veckan

Vårruset

Dagens.

 

 

Ja, det var la allt, imorn är det fredag, det betyder att man får sova ut på lördag vilket ska bli jävligt skönt, nu ska la jag kolla min mail som jag inte gjort på en vecka.... opppsss! Skit samma, haha jag sooooftar nyyy jyyy! Kommer eventuellt ha bloggpaus under sommaren nu som kommer, det blir för stressigt med jobb, sola, bada, vänner, massa ställen man ska till, måla om huset o fixa på gården osv..... plus att blogga på det, svårt eftersom att jag inte är inne på datan på sommarloven, jag vet med mig att jag inte är det, jag bojkottar det så totalt, men jag skriver mer om det nån annan gång ;) Pusssheeeej!

YO

2011-05-06 @ 11:51:25
Tjing tjong! Nu sitter jag på Amandas data, allt för bloggen va ;)

Ska till min pojkvän sen, tar tåget kl treeeee, sååå kommer nog inte blogga i helgen så ni kan förbereda er på det, mohahah ;) Har inte mkt mer att skriva, precis käkat sushi har lektion nu och ska snart ha prov.... huhu


Önska mig lycka till, ha en bra helg! pussshej :)

Bästa plattan

2011-05-05 @ 20:08:32

Tjoflöööjt

2011-05-05 @ 17:46:49

Hej mina favoritläsare :) Hur mår ni idag?

Idag måste jag säga att jag varit väldigt mycket bättre än igår, igår mådde jag illa och hade lite snuva oså, idag har jag varit tät i näsan bara men mått bra för övrigt, klätt mig varmt, svettats oså haha. Efter skolan så drog jag till Torp och köpte skorna jag kollat på (a) och ett par nylonstrumbyxor, svarta, såna går ju alltid sönder så får hela tiden köpa nya xD

Först vare såhär att imorn skulle jag till Jonas, men eftersom jag va sjuk fick jag inte komma dit och inte åka dit. Sen bestämde vi att han skulle komma till mig eftersom jag mår bättre :) men nu ringde Jonas o sa att jag skulle komma till han i helgen så vi e hos varann varannan helg nu. Eftersom vi måste planera lite inför kalas, konfa o student oså, så imorn åker jag till min babe :D
Så snart måste jag gå in o packa, har precis duschat, måste även plugga så just nu blev det lite stressigt, men jag klarar allt! Som alltid ;)

Bilder från idag:

Mössa o halsduk skare va när man är sjuk!


Mina nya skooor! Bianco 500:-

Sådär nu måste jag gå o packa väskan o plugga, har prov i naturkunskap imorn o det kommer gå skit, har inte haft mkt tid att jobba med det i skolan alls tkr jag :O idrottsprovet gick för övrigt kalasbra imorse ;) kändes underbart att för första gången lyckas ;)

Jaja, ha en bra helg homiiiieeezz ;) Pussshej!

dhtkjyr

2011-05-04 @ 21:16:40

Hej hej hallå :) Nu har jag precis sétat en timme i telefon med min pojk, blir alltid på glatt humör efter att ha pratat med honom :) Sitter nu och kollar sommargrejer, typ bikinis och sånt. Fan vad man längtar till sommaren då, jag och Jonas har pratat om kalas o studenten oså, alltså det snöade ju igår, studenten är om 3 veckor, är inte det helt sjukt då? :P haha jaja, hoppas det hinner bli rejält med sommar tills dess :)





Fan vad jag inte vill vara sjuk längre! Saknar jonas nått så in i bomben och vill inte bara ligga hemma o inte kunna gå ut o göra någonting o sedan inte kunna träffa honom :/ blöööö...

Jaja, ska till skolan imorn :) hahah konstig jag ör som vill till skolan va? ;) ne men fan, jag kan va hemma en dag från skolan sen tröttnar jag, och när jag väl är i skolan tänkter jag "vafan gör jag här?" men men, har ju prov och skit, satt och läste igenom HELA boken, grym jag är ;) läste även det vi inte ens behöver läsa, det är intressant, känner redan att jag kan allt så det kmr nog bli lätt imorn :) däremot känner jag lite motstånd med naturen där på fredag, men det tar jag då ;)

Önska mig lycka till :D

Tröööttt

2011-05-04 @ 15:18:06
Sådär nu har jag sovit och duschat, är fortfarande trött och yr, mår nästan lite illa fast jag käkat.. ?

Ska försöka börja plugga nu, japp, ni hörde rätt, ska plugga lite idrott o naturkunskap, tuffa grejer det!



Blää orkar ingenting, har inte hosta längre men har haft ont i huvudet hela dagen, tät i näsan och febrig, hoppas jag kommer orka upp till skolan imorn asså!

Jaja, folket får la ta o fixa det som fixxas skall. Pusssheeej :)

Nu

2011-05-04 @ 11:45:57
Dags för en tupplur!

Känner mig bättre

2011-05-04 @ 11:14:39
Hej hej kära bloggläsare :)

Inatt har jag fått sova, men är fortfarande trött eftersom jag inte sovit de andra två nätterna, men jag mår lite bättre idag, har nästan inte hostat alls, eller jo, lite men inte som igår, har rinnsnuva och har haft näsblod men det är ok. Hoppas jag kan gå till skolan imorn, måste lämna in mina foton och göra idrottsprovet :) Ska nog även gå o sola och kanske köpa skorna jag kollat på, så hoppas jag mår ännu bättre imorn :)

Denna helgen skulle jag ju åka till Jonas, och jag kan inte åka om jag är sjuk så nu jävlar måste jag bli frisk för jag saknar Jonas och vill inte va hemma denna helgen!!!!!! Dessutom, nästa tisdag är det vårruset i Vänersborg som jag ska springa.... Kommer säkert inte kunna springa :( pinsamt om man måste gå igenom hela vårruset............ Nej, jag kommer fan skita i vilket o springa ändå, det tänkter jag fan göra, det är 5 jävla km och dom ska jag springa, oavsett om jag är sjuk eller frisk!



På tal om ingenting men jag fyller faktiskt år om 15 dagar, imorn är det två veckor kvar :) fyller förvisso bara 17, men det är ett år närmare myndigheten ;) Kommer tyvärr inte fira lilla mig den helgen jag fyller... För att helgen därpå har min lillasyster konfa som släkten ska komma på, så vi firar mig o Moa på hennes konfa ist, hoppas fanimej att det är solsken och vindstilla, annars dör jag om jag ska ha klänning o klackar!

Aja, ska nog lägga mig o sova, är fett trött. Ha en härlig dag gott folk :) Pussss!

Fortfarande sjuuuk

2011-05-03 @ 16:25:46
Goderafton gott folk, hur har er dag varit? :)

Min har börjat med att jag vaknade vid åtta, kunde inte resa mig upp, började gråta, kunde inte prata, kunde inte svälja, hade ont i lungorna, ryggen, nacken, bröstet och hela magen, då menar jag extreeem pain! Fick försöka resa mig, när jag hostade så kändes det som jag rev upp tusen sår innuti mig, mamma fick ta mig till sjukan och där fick jag kolla lungorna, fick kolla blodet, fick göra tester i halsen och kolla öronen och halsen, jag rubbet! Vet ni vad det visade sig vara? INGENTING! Mitt blodvärde var bra, mina öron var bra, min hals var bra, mina lungor var okej.... Jag FÅR INTE dämpa hostan med hostmedicin för kroppen vill hosta ut bakterier, så jag får bara ta medicin under natten och detta är starka grejer så jag kommer bli lite lätt drogad. När jag var hemma runt halv tolv, då la jag mig och kolla film, sedan prata jag lite med Jonas vid halv ett sen somnade jag pang på... Sedan ringde han och väckte mig för tio minuter sedan, jag har alltså sovit bort i stort sett hela lunchen? Inte min stil vill jag tala om. Jaja, hoppas fan jag blir frisk, har sviiin ont ju!

Har inte mycket mer att berätta eftersom jag inte gjort så mycket mer idag :) Ha en bra kväll, pusss på er!

Kontaktannons ♥

2011-05-02 @ 16:39:45

Hej hej alla glada! :)

Försöker hjälpa min älskade vän på traven... Maria Nilsson heter hon, hon är född 1994 07 12 och är då alltså snart 17 år, hon är en oerhört orginell tjej, hon är spralling, hon har världens skönaste skratt, hon har även lätt till skratt. Nu vet jag inte direkt hur lång hon är men hon är ungefär som mig, runt 160-170cm där nånstans, skostorlek 38, älskar att festa, kolla på film, sola, resa, umgås med sina vänner, men det finns en sak som saknas, det är såklart kärleken i hennes liv.

Maria är ganska kräsen, iaf enligt mig, hon går mycket på utseende men tycker ändå inte att det är allt som räknas (precis som alla andra) Maria är snäll, hon är verkligen inte snål, hon är spontan men hon har också ett jäkla temprament, iaf då hon är arg på riktigt, men det är ganska så sällan ändå.

Maria brukar hooka upp sina tjejkompisar på dejter, men nu vill hon gå på dejt själv. Någon snygg singelkille runt 18 och uppåt som skulle vilja träffa denna söta tjej, hör av er bara :) Ska även länka hennes blogg också, världens underbaraste kompis, har haft många roliga stunder ihop med henne.

Hennes blogg: http://mariahelenanilsson.blogg.se/
Kommentera hennes blogg eller detta inlägg, eller maila mig på [email protected] om ni vill gå på dejt med Maria.



Jag och Maria i helgen.

Ska dra mig

2011-05-02 @ 13:52:29
Ne, nu ska jag gå ut med hundarna igen och sen ska jag nog lägga mig o kolla på film och försöka bli frisk!! Bloggar kanske mer ikväll, eller imorn.

Det är sjuk hur fort man kan börja sakna en person, vill vara i hans närhet för jämnan! :)

Älskar dig! ♥

HA EN FORTSATT BRA DAG, PUUSSS OCH KRAM!

La märke till ba

2011-05-02 @ 13:34:37

Sitter och kollar bloggar, kollar http://www.finest.se/userBlog/?uid=43520&beid=1689547 - Alexandra från Paradise Hotel - 10 som är tillsammans med http://lorenzoalessandro.myshowroom.se/ - Lorenzo från Ung&bortskämd, la märke till att Lorenzo har exakt likadana solglajjor som min Jonas, och jag som trodde ingen annan hade sådana ;)

778807
Lorenzo

Jonas

Pannkaks brunch ;)

2011-05-02 @ 12:22:34

Har precis:


Morbergs plättar (dock fick det bli pannkakor av smeten, hitta fan inte plättlaggen)


 

 

Mmmmums!!

Medans ni i skolan sitter och blir lite halvt avundsjuka och önskar att ni slapp få äta skolmaten idag, så sitter jag här och äter min goooa frukost! Mumsfillebabba! ;)

dhjtrk

2011-05-02 @ 10:39:06

Japp!

2011-05-02 @ 09:25:04
Ja, då var jag äntligen klar med svenskauppgiften! Det var på tiden, när man väl skrev den var det ju inte så svårt, vad har jag tänkt på egentligen? ;)

Förresten, i fredags var ju jag på torp, kollade på skor inne på Bianco, efter många om och men så har jag bestämt mig för att köpa dessa snarast, sjukt fina, kostar 500kr och dom är såå galet snygga till jeans, klänning, tights, what ever, ska ha dom, punkt och slut!

product view of: Fabbie Bootee
Myyyycket finare i verkligheten!!!

Allergisk?

2011-05-02 @ 08:07:09
Godmorgon på er söta bloggläsare! :)

Ville mest tala om för er att den här helgen, eller aa slutet av förra veckan efter att jag precis kommit igång med träningen igen efter att ha varit dösjuk i tre veckor, då börjar jag känna mig svag o min hals börjar klia osv, igår var det hur jobbigt som helst, jag hostade hela dagen, hela natten, och idag är jag hemma från skolan, bara hostar och hostar, höll allvarligt talat på att spy förut bara för att jag knappt kan andas o det blir som en knöl i halsen. Känner mig asdålig och jag vill inte vara sjuk varannan vecka!! Har också märkt nu att varje vecka INNAN jag ska börja äta "mens-p-pillrerna" då blir jag sjuk, och sedan under de pillrerna så blir jag vrålsjuk och sedan blir det bättre, kan det vara så att jag blivit allergisk mot mina p-piller? Det är rätt sjuk iaf, har aldrig känt så tidigare men nu börjar man ju fanimej undra alltså, kan ju inte gå o vara sjuk hela tiden, varje månad? Dessutom är jag rädd för att byta piller, vem vet, jag kanske blir så jävla sötsugen så jag går upp i vikt av dom, jag kanske får acne, jag kanske mår dåligare, får ont i magen och sån skit, jag kanske får humörsvängningar... Ingentuing av det där har jag nu, och jag vill fan inte ha det heller, antingen får jag stå ut, det är ju inte ens säkert det beror på det liksom, jag kanske är allergisk mot något annat eller har ett svindåligt emmunförsvar.. Det kliar i halsen o jag hostar tills jag får ont i magen o försöker hålla inne hostan, jobbigt som fan är det!

Jaja, nog om det, skulle slå mig till ro och skriva en svenska grej o skicka in var min tanke när jag satte mig här, så jag får nog börja med detta.. Ha en fortsatt trevlig dag, pussshej! :)

1 MAJ!

2011-05-01 @ 18:18:47

Hej hej, denna helgen har min fina pokjvän varit hos mig :) i fredags så var vi lite på torp och jag fick köpt det jag skulle, igår var det valborg och vi grillade hemma, åkte till Stigen, va med mina tjejkompisar och kolla brasan o fyrverkerier, idag har vi bara slappat, men min pojk åkte nyss hem och jag saknar honom redan :(

Aja, här kommer bilder från helgen:

I fredags

Mitt hår var krusigt efter alla flätor ;)

Bakade i torsdags, ville ha fika i skolan ;)

Köpt ett nytt linne, hårfärg och hårinpackning.

Fick hem ett par jeans, som jag ska byta, dom var förstora.

Min älskling igår

Puss på finaste


Mest seriösa bilden...

Älskar dig!

Finaste som finns.

Elden

Malin, Maria, Nathalie o Alex

Alexandra, jag, Maria och Malin.

Fireworks

Alex and me

Här tas det kort på fyrverkerierna.

Nathalie, hennes pojkvän Jocke och Emelie.

Alex, jag och Maria :)

Ikväll blir det inte mycket mer än till o se på teve, typ Big Brother Live - den enda sanna söndagssysslan. Och käka lite grillkött och potatisgratäng typ! Jaja, ha en underbar kväll. Pussshej :)