Oskar Linnros, fallens dagar.

2011-07-18 @ 10:54:38
Igår låg jag o sov från sex till typ halv åtta, då kommer min syster in o säger att vi ska åka till trollhättan på fallens idag igen så vi åkte ivåg kl åtta. Oskar Linnros skulle spela, det va sista festivaldagen och det skulle va utsläpp på vattenfallet och raketer. Vi hade en jättetrevlig kväll :)

















Början på kvällen var en mycket illamåeende och äcklig kväll, slutet på kvällen blev gryym! Somnade inte förrän halv två och nu är jag trött. Gonatt!!! :)

Svensk sommar o allt som hör till.

2011-07-17 @ 16:52:02
Hej min kära läsare!
Det var ett braaa tag sedan! Har jobbat fyra veckor av den här sommaren, har haft en veckas semester so far, igår hoppa jag in i växthuset och fick in ett trasigt glasfönster i benet, fick åka in på akuten och limma ihop hålet så kan inte gå just nu ;) i fredags så festade jag med mina tjejer, vi var hos Maria först o gjorde iordning oss sedan drog vi till Trollhättan på fallens dagar och festade inne i stan, var fan folk överallt. Tjejerna skulle gå till bilen o lämna nått o jag orkade inte hänga med så jag väntade själv i stan, då kommer Eric Amarillo och Christian Walz fram till mig och frågar vart Buttlers ligger och sånt, jag fattade inte att det var dom först, stod o snacka lite med dom om att jag inte var härifrån osv, sen tänkte jag efter o förstod att det var dom, då sprang det fram massa annat folk till dom o ville ta kort så jag tog också kort med dom. sedan gick allt folk o vi stod kvar o prata om vart vi bodde och att mina vänner hade gått  till bilen osv. hahah rätt kul att jag inte såg att det var dom först :)

Har även varit i Göteborg med tjejerna o shoppat, shoppat i Kungsbacka med Camilla och varit på Ullared och shoppat lite till. 

På tisdag åker jag till Danmark o bor på flått hotell o shoppar.

På torsdag stannar vi hos Jonas och hämtar upp honom :)

Här kommer lite bilder från tiden som gått: