Bildlektion

2011-04-28 @ 13:38:28
Hej hej! :)

Har fortfarande ingen egen dator, och idag kom jag på att på min data, som inte funkar, där ligger en massa bilder jag gjort om som jag skulle lämna in idag, fick sitta vid en skoldata idag och försöka leta upp alla bilder, göra om dom, lägga dom i rätt mappar och hålla på, hann inte skriva ut dom o lämna in dom idag, fan vad jobbigt allt ska vara ... Förstår ni nu varför jag JÄMT ligger efter? Allt krånglar och jag hatar det...

Aja, ska ha prov nu sen drar jag o tränar :) ska bli gött.


Puss på er! :)

to me, you are perfect ♥

2011-04-27 @ 17:41:42

Linnéa ska va duktig

2011-04-27 @ 17:14:27
Hej hej, nu är jag hemma från skolan, vilken evighetsdag! Eftersom datan är sönder måste jag nu maila min lärare o säga det o be henne skicka uppgifter som jag skulle gjort idag som låg på den andra datan, väldigt struligt, väldigt bökigt, och så måste jag skriva långa nyckelordskommentarer, fyfan vad jobbigt det ska vara att gå i skolan, och ändå har jag två år kvar! Men det är inte konstigt jag är trött, har ju gått i skolan i 11 år, jag orkar inte längre anstränga mig!

Jaja, ska va duktig nurå, ha en bra kväll :)



Pussss 'n' love / Néa

Min data e sönder

2011-04-27 @ 12:05:11
Hej på er gott folk :)

Alltså seriöst, igår i skolan dampa min data sönder sista lektionen, imorse försökte jag sätta på den men det funkade inte, plus att teknikern inte var här så kmr inte ha någon lap på hela veckan.... :( Sitter vid en bajsdata i skolan o sörjer lite, fan vad det e jobbigt med såna här stora tangenter!!

Ska nog se på film nu, väl hemma måste jag skriva en massa skolgrejer på datan hemma o skicka in, ligger efter lite igen, lite lätt ångest eftersom kurserna är slut till sommarlovet, fan va skönt att aldrig mer ha matte eller enegelskaa!! :D


Jaja, puss på er!!

Nya

2011-04-26 @ 19:08:25

Köpt ny bikini:


Lovet i bilder

2011-04-26 @ 18:46:52

Här kommer dom, bilderna från lovet, de flesta är såklart på MIG ;) haha

Nya linnet o ringen från H&M

 

Jag och min babe


Fina prickar på näsan ;)

På påsk får man äta mycket godis!

Andra gången jag och jonas fiskade. Första gången gick ju skit, jag fatta inget, han lärde ut dåligt och så bråka vi. Men denna gången var mysig :)


Jonis ♥



 

I fredags, då vi cykla till Carro o Kent och käka påskmiddag i kvällssolen!

 


Påskafton. Linus

Jonas, Timmy, Putte och Linus.

Putte och Linus.


The boys

Jonas och Timmy

Ja.. Fråga mig inte vad dessa sysslar med bara...

Patrick.

Jesper o Linus.

Jonas o Linus, naaw gulligull

Jag och min Jonis.

 

Senare den natten så var vi ute, träffa på mer folk o kompisar, Jonas cykla vält o mosa cykelkorgen, jag och Linus buggade till dansbandsmusik, Jonas började steka korv från ingenstans? Vi drog till Lexman, satt på altanen, Sebbe grilla korv på pinne uppe i gassolvärmaren, Pontus blev 19år, jag klarade av att sjutsa en stor kille på cykeln.. Ja, det var väl en ganska kul kväll ändå :)

Dagens bilder:

Manda imorse på Bohusläns teatern.

Ja, vår skola är ju lite efterbliven så.

Sommar redan eller?

Efter skolan hämtade jag ut mitt lille paket, i där låg bikinitoppen och ett par jeansshorts ;) åkte sedan till gymmet, träna riktigt hårt, körde rumpa, baksida lår och mage idag, magen... puuuff det var jobbigt vill jag lova er! Efter det tog jag mig en svalkande dusch och en välbehövd bastuusittning :) Har kommit hem, käkat bruna bönor, fläsk och potatis, lagt upp alla dessa bilder på bloggen och sånt, ska la dra mig o fixa till mitt rum o kolla teve tror jag! :)

Pusssheej!

Saknad igen

2011-04-26 @ 13:44:57
Buhu vad jag saknade min pojk inatt, älskar dig hjärtat, saknar varje sekund utan dig!

Mandacarlssons.blogg.se

2011-04-26 @ 13:29:23
Ida fotade, jag redigerade, Amanda blev fotad ;)

Ida fotar

2011-04-26 @ 13:03:52
.. Mig







Snabbresumé - lovet

2011-04-26 @ 10:34:10
HEEEJ!

Satan vad länge sedan jag bloggade nu, förlåt mig, men jag har haft lov och bojkottat datan ett tag (dessutom så har jonas internet cpat  och jag orka inte mecka med den skiten, fick allt för mkt damp på datan.)

Jaja, mitt lov har varit helt perfaa!! Finaste vädret kom den här veckan, i måndags var det 27 grader varmt när jag kom hem till Uddevalla, då gick jag ut o sprang med syrran. Tisdagen vaknade jag tidigt o ut och sprang med Nathalie, käka även thaimat med mamma, moa, farmor och farfar. I onsdag hjälpte jag mamma handla sedan åkte jag till Jonas, har varit där sedan i onsdags. Har umgåtts med hans kompisar, festade o drack lite på påskafton, käkst massor med påskmat och jag har lärt mig fiska med kasstspö. haha tror nog jag är gaaaanska så bra va? ;)

Åkte hem igår vid ett, fuuu vad tråkigt! Mötte Lina i stan, åkte med Nathalie o Jocke hem, sen grillade vi och prata skit, sedan sov Lina hos mig, orkade inte åka till skolan idag men var tvungen... Åkte till regionsteatern med Amanda, vi håller på att rigga inför 3ornas dansföreställning. Såg även att en skådis i "Gynnikologen i Askim" är från Uddevalla o jobbar inne på teatern ;) coolt, haha. Stod o funderade länge vart jag sett henne, kände igen henne sen skrek jag ut "det är ju hon, hon i askim!" haha :P

Ja, typ sen så ska jag få träffa Veronicas pojkvän från småland för första gången, rätt kolt... Ne, men lite snabbresumé av lovet, orkar inte skriva ut allt faktiskt.

Sedan idag ska jag gå till Jacob´s o hämta ut ett paket, förhoppningsvis min nya bikini. Sedan ska jag träna röven av mig! Måste börja med det igen, kom ju av mig där ett tag när jag blev sjuk i två veckor, sedan vart det lov, sprang 8 kilometer på två dagar bara men nu måste jag börja igen! :)




Jaja, ni får ha en fin dag. Har massa bilder på min mobil som jag ska lägga upp när jag kommer hem, det löver jag er! Pussss på er! :)

22.24

2011-04-16 @ 22:24:34
Goderafton dott folk :) Haft en bra dag?
Min har varit mycker lugn, åkte till Jonas igår, var där vid två tiden. Idag har vi inte gjort nått speciellt, käkat godis, varit ute lite i det astråkiga vädret, hörde att alla där hemma hade bra väder men här suger vädret stenhårt.. Jonas syster Carro och hennes pojkvän Kent kom hit förut och käka middag, efter det så började dom andra i familjen bada tunna, men vid nio förut så gick även jag och Jonas i och bada lite mer än en timme :) jättemysigt när det börjar bli mörkt ute. Så kom nästan precis in, ska nog kolla film nu och kanske äta lite godis med min babe, pusss på er! :)

Omgjort

2011-04-15 @ 09:07:16

Före

Efter

Före

Efter

Bildkär

2011-04-15 @ 08:52:48









Lärde mig igår

2011-04-15 @ 08:48:03

Före

Efter

Har precis lärt mig göra den där grejen i ansiktet, haha värsta coolt ju, det är så dom gör i kändistidningar och p-tidningar osv. FAAKE ;) men det är fräckt, eller så är jag bara en tönt, haha

Fredagen den 15 april

2011-04-15 @ 08:24:12
Hej hej bloggen :) härlig morgon! :) Stått och fixat iordning mig i en timme idag, segade som fan tänkte att jag var ledig och skulle åka till jonas. Men sen när klockan var halv och jag skulle åkt ut till bussen ställde jag mig och gjorde gröt.. Sen fick jag brått, hann inte käka klart, sprang o bortsa tänderna o packa klart sen åkte jag ut till bussen :) sitter i skolan nu och idag slutar jag halv elva... JÄÄ!! :)

Känner mig uppklädd idag, har ringar och armband, mycket ögonskugga och ett korallfärgat linne och boots och skinnjacka :)

Nu börjar lovet, börjar skolan igen den tisdagen den 26 april, och idag är det den 15 april, så 11 dagar lov, det är ju underbart :) Vad har ni läsare planerat att göra under lovet? (Alla har inte lov samtidigt, jag vet, men ni som har lov nu menar jag)

Ha en underbar fredag :)

Mysväder

2011-04-14 @ 14:47:45
Jag älskar våren och sommaren, man blir så glad av solen och alla som är glada. Men usch vad jobbigt det är att sitta vid en data hela dagarna nere i en källare och inte se solljus förrän man ska hem halv fyra... En aning bitter.

Imorn har jag nog världens skönaste dag, fredag, har engelska och svenska, sedan har jag inga mer lektioner, tomtegröt, tar tåget till min pojk vid tolv och sedan är det lov, finns det någon som kan säga att det där är dåligt ellerr? ;) Nej!

Ha en bra dag, nu ska jag gå till bussen. pussshej!

Gulliga läsare!

2011-04-14 @ 14:38:01

Oj, kollade igenom kommentarerna här på bloggen som jag inte hade sett o inte godkänt... Herregud vad många det var, enda från oktober och hit. Jätteguliga läsare som kommenterar söta saker. Ni är hur gulliga som helst :) I like you! Kul att ni följer min blogg på bloglovin' också, hihi :)



Pusss på er, ni gör min dag!

Nå?

2011-04-14 @ 13:21:27

Precis varit i studieon med Louise och fotat. Fick en uppgift att göra om bildern, såhär bliev det:


Före

Efter


Före

Efter

Saknar o längtar

2011-04-14 @ 10:28:53



Jag längtar tills imorn, då ska jag få träffa min babe och ha pusskalas och lov i lite mer än en vecka. MYYS! ♥

Hej

2011-04-14 @ 10:06:54
Godmorgon :)

Har haft idrott-teori, jävligt kul ändå, seriöst nu alltså. Älskar liksom att träna och kunskap om allt sånt mycket lärorikt och nyttigt.

Jag ska hem o packa efter skolan och sen är det fredag o looov :)



På påsk är det ett år sedan jag såg ut såhär.. Fy vad fult haha.

Såhär ser jag ut ett år senare:

Sötaste eller ;)

2011-04-13 @ 20:17:43
Hitta just världens sötaste lilla kille.. Eller ere en tjej? ;) haha what ever. Erik og Kriss feat. BYZ - Ølbriller

Gött sugen nu

2011-04-13 @ 19:09:47

Gårdagens shopping

2011-04-13 @ 18:37:03

Gårdagens look. Skönt med sommarskorna.

Fick bära runt på detta stora paket genom stan.


Vad är detta?

Oh, mina stövlar ;)

I det andra paket låg mitt nya linne, flippflopp, bikiniunderdel, armband, ring och trosor.
Snart kommer även jeansshortsen, ett till armband, bikinitoppen och bh:n.

Köpte detta på torp.
Halsband, KappAhl 89:90:-
Halsduk, H&M 99:-
Masscara, H&M 119:-

Dagens look.

Ego

2011-04-13 @ 13:23:19
Lite beskärda och svartvita bilder på mig:




Bilder från hösten - 10

2011-04-13 @ 13:13:00
En dag i skolan när jag och Ida var ute och fotade:


Isabelle, Matts och Lisette

Jag... Då man började med vinterjacka.. Haha fult



Ida, tiderna då hon var blond

Rooompa

Ida och jag





Tandsmycke







Gud vad ljust hår jag hade, måste färga min utväxt nu ;)



Ida





Ida

Bästaste :)

2011-04-13 @ 11:51:46
Jag har världens bästa pojkvän :) Igår var han gulligare än någonsin tror jag :) Han sa så mycket fina saker till mig, smälte! Riktiga kärleksförklaringar, jättemysig pratstund. Han är underbar, älskar honom av hela mitt hjärta :) Saknar min skatt ganska så väääldigt mycket nu! Vi ses i helgen hjärtat, jag lovar! Världens finaste  Jonas ♥

Onsdagssegar mig lite

2011-04-13 @ 11:23:14

Hej hej :)

Igår efter skolan så gick jag till Jacob's och hämtade ut två paket, ett var lika stort som halva mig så jag fick åka upp till farmor och lämna det, sen tog jag bussen till torp direkt och gick där i tre timmar helt ensam, haha det va fan skönt ändå. Men det va sjukt tomt igår på torp :O vart var alla? Gick in på gina säkert fyra gånger, gick in på bikbok fem gånger, och hm så sjuuukt många gånger... Haha prövade allt i affärerna allt såg ut som förkläden eller gardiner eller så såg det horigt ut... Vilket jävla mode det är nu alltså, skitfult helt seriiöst! Skulle köpt en tröja men tillslut så köpte jag ett halsband, en halsduk/sjal och masscara, haha meningslös shoppingtur xD

(bilder kommer)

Åkte hem vid sju, när jag kom hem till farmor och farfar var ingen hemma, jag öppna mina paket och prövade alla kläder i paketen och stövlarna, allt var perfekt ;) Sedan skulle jag göra lassange i micron, haha misslyckades totalt... Den blev svart och stenhård, fastnade i tallriken och man kunde slå på den, hård som porslin.. höhö. Så bädda jag bäddsoffan och vid åtta så åkte jag in till stan och mötte Lina vid kampen, drog till hemmakväll och willys och köpte poppis och festis, sedan vid tjugo i nio tog vi bussen upp till farmor, kolla desperata hemmafruar och bb och plastikdoktor 90210 sen somnade jag, men tror Lina satt uppe o kolla oth.

Vakna vid halv nio idag, åkte till skolan tjugo i tio, på bussen när jag skulle av sa en gubbe "hälsa magistern, hälsa magister, hälsa magister!" haha. Har haft engelskaprov och käkat nu väntar vi på att svenskan ska börja... Seg dag känns det som.

Jaja, längtar till helgen :) Då börjar lovet!! :D

Ha en bra dag, pussshej!

Fotolektion

2011-04-12 @ 12:54:02
Redigerade bilder inför en uppgift i foto:


Före

Efter, ska vara ett vykort.

Före

Efter, diagonalbild

Före

Efter

Före

Efter

Före

Efter

Efter

Före

Efter

Före

Efter


Nu återstår bara att gå in i studieon och fota lite och redigera lite där så är jag klar med hela uppgiften :)

Önskar mig lite här va

2011-04-12 @ 10:25:47
Till mig är det enkelt att köpa presenter, jag blir lika glad för allt :)

Högst upp står klänningen och skorna på listan, men det vet redan mamma om ;)


Uppe med tuppen

2011-04-12 @ 08:20:26
Godmorgon godmorgon :)

Är uppe med tuppen idag, ska snart gå till danslektionen, fast kan inte dansa idag, fortfarande hosta och huvudvärk och sån skit. Efter skolan ska jag gå till banken och fixa pengar, sedan ska jag till Jacob's och hämta ut mina stövlar och kläder :) sen blir det nog en sväng till torp själv, haha så jag får nått gjort, ska kolla på "festlinnen" eller nått, känner att jag behöver något nytt till tights. Sen sover jag i stan hos farmor och farfar, möljligtvis med Lina :)

Igår slog det mig att det är lov efter denna helgen som kommer... Hade räknat med att det var efter näst nästa helg, haha men det va ju bra! Lovet ska bli så jävla gött :)

Har inte mycket annat att skriva, sitter här och stör mig på pianot som går i ett!! Samma låtar om och om igen spelar alla på denna skolan, ja, jag blir så trött :o men men, går man på en dampig och respektlös skola så gör man, ska bli precis likadan när någon annan försöker koncentrera sig ;)

Ska dra mig till dansen nu :) Pussshej!

Dagens

2011-04-11 @ 19:05:51

Dagens bilder.

När jag kom hem var det så fint väder, kände suget...

Så jag drog iväg en stund.. Hämtade även syrran vid bussen

Rensade ut mina skor för ett tag sedan, slängde typ tio par skor och skänkte iväg, dessa har jag kvar, tog fram allt idag och ställde det i skohyllan utanför rummet, ett par flippflopp ska hämta ut ett par till imorn.

Skor jag sällan använder, men jag kände mig inte stark nog att slänga dom, dom måste få hänga med.

De svarta paret använde jag hela sommaren 09, sen blev det inte mycket mer med dom. De paret i mitten hade jag på skolavslutningen i åttan sen har jag la haft dom 4 gånger till, får försöka ha dom i år kanske. De paret som är åt höger använde jag hela förra sommaren, hur goa som helst, kommer självklart använda dom :)



Mina kängor, min älskade kängor, släpper aldrig taget, kan man ha till allt och dom är alltid lika sköna ;)

De svarta paret är numera "moppe-skor" men i sjuan-åttan var dom en del av mig ;)

Mina bruna älskade skor! Älskar dom.. Förr älskade jag dom svarta, men inte längre, höhö

STÖLVARR ;) imorn kommer ett par till i samlingen

Världens skönaste skor! Mitt skönaste skoköp ever ;)

Städade även mitt rum och ställde rätt alla skorna inför sommaren :)

Helgen i bilder

2011-04-11 @ 18:43:11

Bilder från helgen :)

Levde på detta i min sjukaste tillvaro.

Även den fula nya festisen, haha

Kycklingarna i skolan hehe

Fint nu när våren är här :)

Påväg till babe

Härlig dag!

Älskling ♥

 

Love

2011-04-11 @ 13:34:00


Nya

2011-04-11 @ 13:17:12
Fixat mig en nya header nu iaf. Nu får jag se, har en del nya bilder på mobilen, kan la lägga upp det sen när jag är hemma kanske :)



Nå?

Fixa bloggen, ellerr?

2011-04-11 @ 12:42:34
Asså varför är min blogg sä jävla oskön just nu? Inga nya bilder, inga goa updates.... Inga sponsringar, inga kläder, ful header... Oskön blogg just nu, får försöka fixare snart ;)

Helgen i helhet

2011-04-11 @ 11:49:37

Hej hej bloggläsare :)

Denna helgen har jag varit hos min pojkvän :) i fredags så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde... Tror vi kolla bb och somnade eller nått. I lördags så hade vi hyffsat tråkigt faktiskt, käka pizza oså, men till kvällen vid åtta eller nått så åkte vi in till kba och kolla bilar, sedan vid tio var vi i mariedal o kolla steetrace till polisen kom då åkte vi tillbaka till kba och sen hem nån gång vid tolv kanske. somna inte förrän ett. Men igår så fick jag sova ut, sov till elva eller något sen tog vi promenader och satt ute i 17grader värme vindstilla ute i solen, vi grillade också och till kvällen åkte vi till nån å och kolla lite när linus, marcus och nån mer fiskade. Sen åkte vi hem o kolla bb och jersey shore sen somnade vi :)

Idag åkte jag till skolan, har käkat oså nu, ska snart ha två lektioner sedan slutar jag då ska jag hem :) kan inte träna ännu, fortfanade sjuk och det är inte roligt! :/

Jaja, hoppas ni haft en varm och skön helg :)

Pusshej!

Så supersugen!

2011-04-08 @ 10:11:10

Galet sugen på Crepes, med kräft och dill fyllning!

Galet sugen på muffins!

Galet sugen på grillat kött!

Galet sugen på jordgubbar och choklad!

Galet sugen på smörstekta salta kantareller!

Galet sugen på en go sommardrink!

Galet sugen på en fet kebabpizza med pommes!

Bilder från igår

2011-04-08 @ 08:32:49
Godmorgon godmorgon! :) Fan vad fullt det var på bussen imorse, seriöst. Hatar alla bönder längst bak som skriker, brålar och tönttjejerna som sitter intill och bara skrattar o skrattar åt ingenting och pratar såååååååå högt om ingenting bara för att hävda sig. Gå o lägg er bara ingen vill ha er!

Iaf, idag ska jag till göteborg, sedan vidare till kungsbacka och sedan vidare till frillesås :) stannar hos min älskling till måndag :) Mysigt skare va :)

Här har ni bilderna från när vi var ute och fotade igår:


Amanda

Ida och jag

Ida

Amanda

Ida

Ida och jag

Jag

Jag

Ida och jag

Amanda

Mysigaste gatan

Uddevalla

Jag

Jag

Jag

Amanda och jag

Jag

Det här var inte alla bilder, men några! ;)

Men boooring

2011-04-07 @ 20:12:06
Hej på er BLOGREADERS, hnder jao?! :)

Idag har jag haft en fotolektion då vi fick välja om vi ville fota i studion eller utomhus, jag Ida och Amanda gick ut i solen och stormen och fotade som bara den i det jag kallar "gamla stan" eftersom det är ett ställe intill skolan med bara gamla byggnader och kullerstensgator. Bilderna blev för övrigt bra, och jag har bilderna på min lap i skolan som jag håller på att greja med så jag lägger upp det i bloggen imorn ;)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, efter att ha fått slippa sista lektionen idag så gick jag Ida och Amanda ner till stan i rask takt haha Amanda var ivrig o ville INTE missa bussen för då skulle hon få vänta en halvtimme i stan.. Precis som jag och Ida skulle göra också.. Men jag och Ida gick i stan den halvtimmen iaf. Fick gjort det jag skulle ha gjort oså :)

Väl hemma tänkte jag bara "vafan gör jag hemma nu?.." Kunde lika gärna suttit i skolan med min data, kunde gått i stan eller varit med någon, men istället valde jag att åka hem, göra ingenting, vänta på maten i tre timmar, kolla teve, ringa o störa pojkvännen för att jag själv var uttråkad, prova kläder, packa väskan, ligga med fötterna i sängen och huvudet på golvet och kolla på teve uppochner, ja, men jag menar ju det, hur kul vare och komma hem så tidigt då?



Meningslöst att vara sjuk och inte kunna springa, cykla, gymma.. Ingenting kan jag ju göra, känner mig handiii liksom!!  Blir snart hysterisk, och när man då har så här tråkigt så ere ju bra om man har godis eller chips tycker jag, men eftersom jag nu slutat med det så har jag ju inte längre något liv. Jag är sjuk, inget godisätande förrän påskafton och ingen skola, ingen Jonas inom räckhåll eller nått.



Haha vilken urdålig torsdagskväll! Jag har tråååååkigt vill jag bara skrika just nu! Det var därför jag satte mig vid datan... Men när man läst alla de där bloggarna som man ska läsa, kollat fejjan och lite roliga klipp, uppdaterat bloggen och kollat lite kläder, ja men då finns du ju inget kvar att göra här heller liksom. Haha fan vad bitter jag låter, men jag har så jävla rätt ;)

Kvällens Tv-tablå:
21:00 Beerfest, 6:an
22:00 Big brother, TV11
23:00 Plastikdoktor 90210, TV11
Japp, så vare med det!

Aja, skit på er! :) Ha en bajskväll och så kom jag precis in i kiss och bajs stadiet igen, men det är ok. Hat skönt, pussshej! ;)

Jag vill ha

2011-04-07 @ 11:02:45
Jag vill ha massage!!!! Har ont överallt o vill slappna av!


Bilden säger det

2011-04-07 @ 10:50:46



Låter bilden få tala ;) finaste tiden någonsin, är så glad tillsammans med min man :) Puss

Hungrig

2011-04-07 @ 10:46:02
Hej på er :) Har varit borta vid idrotten nyss, får inte vara med eftersom jag fortfarande är sjuk, kan knappt prata idag :O hostat hela natten så har knappt sovit, är galet trött idag! Men iaf, har mediekommunikation nu, får försöka jobba på bildanalyserna snart.. Men bara snart, man ska inte stressa det är inte bra för hjärtat ;)

Sedan har jag lite ärenden jag måste uträtta på stan, sedan är pengarna nog slut, huhuhu, skitpissap pengar, får ju bara 750 varje månad, eftersom jag har en telefonräkning på 300 och skolan är fattig o ger oss bara 1050 i månaden, så ja, när jag får pengar varje månad så tar dom ju slut direkt, inte kul! Hatar att vara beroende av pengar och av mamma som måste försörja mig, vill klara mig själv o käka feta cash! Bajs!

Aja, ser ut att bli gött väder idag iaf, hittade lite gamla kläder längst in i garderoben som jag ska börja använda, hehe då blire som att man har nått nytt när man inte är van vid att ha på sig det ;)


Har nog med mig världens största banan idag :O

Hitta lite gamla bilder från sensommaren och hösten ;)


Hos Jonas, när han bodde inne

I skolan

Hos Jonas

Skolan

Hos Lina

I skolan

Hos Jonas

Fick precis..

2011-04-06 @ 18:31:01
Fick precis ett härligt litet rus... Är så sugen på sommar nu, våren är nästan värst då längtan är extrem! Sommarlov, sol, bad, glass, glädje, fina kläder, shorts, brillor, linnen, klänningar, klackar, barfota, roadtrips, fester utomhus, grillning om kvällarna... Fyfan vad underbart! Vill bara leva livet, pallar inte skolan.









Jonas ♥

2011-04-06 @ 12:46:33




Du bär min luft
i ditt bröst. ♥

Shoelove

2011-04-06 @ 12:27:39
Blev just kär i ett par skor från http://heppo.se/ jag vet, jag har typ ett par exakt likadana fast mörkbruna men ändå, man kan alltid ha fler, eller hur? ;)




Man kan aldrig få för mycket skor, det är en grej jag har lärt mig! :)

Something

2011-04-06 @ 11:46:59


Uppvisning av klänningar

2011-04-06 @ 08:51:57
Godmorgon gott folk, idag är jag i skolan :) Hurra!

Är fortfarande sjuk, men det blir la bättre hoppas jag :)

Har inte nått speciellt att skriva så jag kör en lite modevisning.. Kan ju visa vilka sommarklänningar/finklänningar som ligger ute på marknaden, varsågoda:


BIKBOK 399:-

BIKBOK 199:-

BIKBOK 199:-

BIKBOK 199:-

BIKBOK 199:-

BIKBOK 499:-

BIKBOK 399:-

BIKBOK 299:-

BIKBOK 249:-

BIKBOK 299:-

BIKBOK 299:-

Gina Tricot 249:-

Gina Tricot 399:-

H&M 199:-

H&M 399:-

H&M 199:-

H&M 199:-

H&M 349:-

H&M 199:-

H&M 299:-

H&M 299:-

H&M 299:-

H&M 399:-

H&M 399:-

H&M 399:-

H&M 199:-

H&M 249:-

H&M 249:-

H&M 299:-


Här är bara lite av vårens/sommarens alla finklänningar, och varför skulle man inte kunna ha dessa till vardags också?

Med ett par fina skor till och fin frisyr så kan man äga en klänning med stil ;) kanske till konfirmations kalaset? Student festen? Skolavslutningen? Eller varför inte balen? Allt är möjligt om man gör det möjligt. Tänk på det gott folk. Pusssshej!

Sportamore.se

2011-04-05 @ 18:14:20
BESTÄLLT HEM! Snart är dom mina, skulle kostat 600, får dom för 459, fraktfritt, bara för att jag är så himla snygg ;) Ellerhur? Ne, men asbra iaf, ett problem ur världen åtminstone, many more to go. Nu ska jag gå in o checka mobilen, pusshej!

Längta Tretorn Stövlar Svart
Längta Tretorn Stövlar Svart
Längta Tretorn Stövlar Svart
Längta Tretorn Stövlar Svart
Längta Tretorn Stövlar Svart
Längta Tretorn Stövlar Svart

Sportamore/brandos

2011-04-05 @ 16:59:07

Behöver till jobbet och trädgården.
Tretorn stövlar, äkta vara:
Längta Tretorn Stövlar Svart
Längta Tretorn Stövlar Svart
600:-
495:-

Vad säger vi om det, bra ellleerrr? ;)

Längta Tretorn Stövlar Rosa
Längta Tretorn Stövlar Rosa
Likadana i rosa?

Vagabond, äkta vara:
Skor - Vagabond: Lamont | Parbild
Skor - Vagabond: Lamont | Bild på sulan
499:-

WildFlower:

Skor - Wildflower: Cady | Parbild
Skor - Wildflower: Cady | Bild på sulan
499:-


Nå, vad tycks? Kommentera gärna, har lite svårt att välja här ;)

Mysigaste som finns

2011-04-05 @ 16:33:48



Jag älskar dig, pucko!
Du gör mig hel :)

Förkyld som ett litet as!

2011-04-05 @ 11:08:10

Godmorgon sverige! :)

Orkade faktiskt inte blogga eller sitta vid datan alls igår, mådde verkligen piss, natten från söndag till måndag var ett helvete, kunde inte sova alls, febern var skyhög och min rygg värkte som in i.. jag vet inte vad, och min nacke ska vi inte tala om. Knarka alvedon hela dagen igår och kunde inte röra nacken, vid tre tiden fick jag panik och tog bussen ner till mammas jobb, kunde inte vrida på nacken, hade feber och ont i öronen och halsen, så ringde jag vårdcentralen om en tid men dom ville inte ta emot mig, sen ringde jag akutjouren och pratade med henne en bra stund men hon tyckte jag skulle åkte hem så hon kunde ringa mig senare.



Idag är det bättre i nacken men halsen och öronen tjuter av ilska... Höhö, dom gör ont alltså! Men tror nog det blir bättre så ska palllra mig till skolan imorn iaf och ha ett möte med mammaoch min mentor, ni vet hon som aldrig är närvarande.. Så måste jag komma ikapp lite också.

Ska ta det lugnt idag, fotbad och en varm dusch, kanske köper mig en burk pringles sen... Har inte ätit chips eller godis på snart två veckor, grym känner jag mig, har ju käkat det varje dag annars, haha. Men igår när jag såg dom i bb käka pringles fick jag ett litet återfall nästan... Behöver det! Haha!



Jaja, nu ska jag ta och göra nått vettigt, börjar få ont i ryggen!

Pussshej! :)

Faktum

2011-04-03 @ 14:40:34
Hej, jag behöver nya stövlar till jobbet, hej då!

Helgen

2011-04-03 @ 14:18:26

Hej hej bloggen :)

Inte bloggat på ett tag, glömde datan i skolan, haha.
I torsdags kom ju jonas hit, så vi bakade på kvällen, på fredagen så åkte jag till skolan, sen när jag slutade så kom han, vi käkade sushi och gick i stan ett tag, sedan åkte vi hem och käka nötter och kolla teven oså :) Igår så hade vi ingenting att göra, absolut ingenting, men till kvällen åkte vi hem till min faster pernilla i dingle, käka middag och efterrätt och så, va nog hemma vid halv elva, då vi var tvugna att ringa akuten för Jonas hade nått fel med örat.. Somnade inte förrän 3 eller nått, hehe .  Idag har vi käkat lunch och myst bara, jonas åkte precis hem :/ men men, har väldigt ont i kroppen idag, skulle ha tränat nu men har ont i halsen och är öm i hela kroppen och skakar, vet inte vad det är men jag orkar ingenting, ska nog gå och lägga mig snart, fan jag som ville träna! Aja, här har ni lite bilder från hur jag klippte mig, och helgen :)

Jag och min lillasyster

Kort hår.. Huhu grät nästan igår, meneeee det växer la ut

Jonas, igår

Igår innan vi åkte

Bakade i torsdags

Jag och min underbara


Vääärldens fulaste bild, haha men jag tyckte ändå den såg rolig ut

Ska nog gå och ta mig en sån här nu ;)

 

Pusshej!

O

2011-04-01 @ 10:23:41






Känns det inte som det är nått soeciellt idag? Fast det är det ju inte, det bara känns så. Haha!

April april, eller?

2011-04-01 @ 08:23:01
Godmorgon godmorgon! :)




Det har varit svårigheter med att kommentera vissa inlägg har jag hört, men nu ska det nog gå tror jag :)

Igår efter skolan så kom min pojkvän hit, vi åkte hem till mig och så käkade vi middag sedan bakade vi kladdkakemuffins, efter det så satt vi lite vid datan och kollade teve och hade massage oså :) idag ville jag inte gå till skolan, har ingen lust längre! Är så jävla trött, ligger efter lite och har "tydligen" fått ig varning eller nått, vet inte men mamma o min menton, som för övrigt ALDRIG träffar mig ska ha ett samtal ihop om det.... Hur tänker dom? Man får la ha samtal med den läraren som har ämnet då, min mentor vet ju ingenting, hon är senil och döv och hon kommer nästan aldrig på mentorstiderna. Funderar på att söka jobb, sedan skita i hela den här grejen, jag menar med skolan. Vissa personer här i skolan, vissa lärare och allt tjat där hemma får mig att tappa suget, men då skulle jag känna mig ganska mycket fail om jag inte kan säga "jag har tagit studenten" aja pallar snart inte, skiter i hur det går, va nöjda med att jag ens är här, hade kunnat skita i det också...

Efter sista lektionen, dansen, så ska jag möta min pojkvän, vi kanske ska käka sushi eller thaifood. Kommer bli fett nice! Ska sova ut den här helgen verkligen! Mina ögon mår inte bra, min hjärna är helt slut, min hals är borta, pga att jag har skrikit en del, för det gör jag när jag blir arg!!!!

1 april idag, hela dagen är ju ett stort jävla skämt!
Lurade för övrigt Maria och Lina med att jag blev påkörd när jag skulle över till bussen och va påväg in till sjukhuset och hade så jävla ont i benet. Lura Kristin och Tove med att jag igår stötte på Joel Kinnaman i stan och tjata lite med honom som värsta polarna, han gav mig en kram o vi smsar just nu... Haha och det vi väl att det skulle väl aldrig hända?

Hmm, va ska man dra för skämt när man träffar Jonas sen då? Att man blivit slagen av läraren? haha ja, det kanske vi kör på!


Aja, mina ögon svider sönder strax, så måste sätta mig o blunda ett tag! Pussshej!