tja tja bloggäänn

2011-08-31 @ 13:51:57

Hej igen :)

Nu har jag precis haft världens tråkigaste o längsta lektion, ska snart ha Svenska B...... Bläää men efter skolan är det två timmar kvar tills jag ska övningsköra, är inte nervös ännu men blir nog det när jag väl ska göra det kanske eller kanske inte, jag är ingen nervös person, mer hysterisk, eller nått.. Eller jag vet inte.

Men medans jag väntar dom två timmarna ska jag inte träna faktiskt, skulle ha tränat endast kondition idag men jag orkar faktiskt inte, ska gå till motionshuset och sola, hur billigt som helst 10kr 20min! :)

Sen får jag la käka nått gott, kanske sushi? ;) Hade varit gött, men har käkat det typ 15 gånger denna sommaren, tröttnar aldrig. Det är såå gott :)
 Men hallå tänk om jag inte tycker det är kul att köra bara för att jag kommer faila en del i början oså... Fast ne, gud vad oseriös jag känner mig just nu, sitter och flummar med dom i klassen och efter en sån dag blir man lite lätt cp skadad på riktigt.


Aja, jag ger upp, nu har jag ont i rumpan, hatar denna "praktiska skolan" -.- Alla säger att man gör så himla mycket på denna skolan men vad har vi gjort i ett år då? Suttit vid datan hela dagarna o pratat kommunikation och reklam och kina o jag vette fan asså, är trött på detta asså....

Aaa. Hare bra :) Pusssshej!

Jobbigt värre....

2011-08-31 @ 09:20:03

Har suttit i skolan en timme nu, har ont i rumpan och ryggen... Börjar inte förrän om en timme, och då ska jag sitta lite till, men gött!



Fan asså, är trött också, idag för första gången i hela mitt liv vaknade jag med påsar under ögonen! Är inte det sjukt? Fy.. Måste vara ett tecken på att man inte ska vakna så tidigt o gå till skolan elle? ;)

Onsdag 31/8-11

2011-08-31 @ 08:31:41
Heej hej :) Eller godmorgon kanske jag ska skriva.

Igår så var jag inte på datan någonting, jag kom till skolan vid tio, hade en kort lektion, sedan gick jag, Ida och Amanda till en thairestaurang och käkade och snackade och sedan gick vi till idrotten och var där en halvtimme sedan fick vi gå, då träffa jag Lina, följde med henne för hon skulle klippa sig, så kolla vi i affärer och sedan gick vi till gymmet och tränade i en timme och 15min ungefär, riktigt skönt :)

Idag börjar jag också tio, men måste vara i skolan vid den här tiden eftersom bussarna går så jävla dåligt. Men aa, efter skolan ska jag väl kanske gå och sola och klockan 16.50 ska jag på min första körlektion!!!! Nervöst... Fast ne, hahah men fan va kul, hoppas jag kan direkt annars blir jag sur.... Jag berättar hur det går ;)

Här kommer lite bilder från gårdagen och idag:









Världens kap på Vero Moda, 79,95:-









Jag ska verkligen försöka bli bättre på att blogga, tycker ju fortfarande om det, men hinner inte alltid, men ska försöka :)

Ha en bra dag i alla fall, puuussssss!!

Sommarpausen är över!

2011-08-29 @ 11:57:56
Hej på er! :) Det var ett tag sedan! Jag har haft ett otroligt skönt sommarlov även om vädret varit si sådär då och då, tänker inte sitta här och skriva om alla dagar då jag inte bloggat, nu kör vi på som vanlig och ser framåt :)

Började skolan här nu för en vecka sedan, har precis fått tillbaka min dator med windows 7 på nurå som jag tycker är sååå mycket bättre än vare va innan :)

Nu tänker jag försöka blogga varje dag som vanligt igen, när jag har tid och lust och någonting att skriva om.

Har tränat väldigt mycket den här sommaren, min kusin/bästa vän Lina har skaffat gymkort på mitt gym så det känns lite roligare att träna nu också, vi har gjort upp ett 4 dagars tränings schema som vi följer, innehåller lite roliga pass, mycket styrketräning och kondition. Tycker det är riktigt kul, ska träna nu efter skolan med Lina, sedan ska jag sola och sådär :)

Måste dra mig nu, har ljud/radio nu så måste kiiiiilaaaa! Ha det gött, så kanske jag skriver ikväll :) Pussss 'n' looove