BYTER BLOGG!!!!!

2011-09-02 @ 22:38:25

Nu kan ni följa mig på Myshowroom.se

Klicka bara HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!



Hoppas ni är trogna och följer med dit! Puss på er!

Myskväll!

2011-09-02 @ 21:46:17
Heeej på er! :)

Är hemma hos min pojkvän, jag kom hit halv sex ungefär. Vi har käkat lite, suttit vid datan och spelat spel och så har vi badat tunna och käkat götta :) Jättemysigt!
 


Vi ska väl snart krypa till sängs och kolla på teven eller nått, sen blire la sömn för min del, har knappt sovit något eftersom jag haft feber.... Oppppss glömde berätta det för jonas förut ;) haha men det är lugnt nu, tror jag blev bättre, får la se efter den här natten :)

Ni får sova så gott svenska folket så kanske jag ger er en uppdatering imorn :) Gonatt, pusss och kram!

Dagens

2011-09-02 @ 12:39:45




Vilka?

2011-09-02 @ 12:33:20

Helvita?

Eller....


Helsvarta?

Fräääda

2011-09-02 @ 11:25:07
Heeej bloggen! :)

Igår började min matlagningskurs, vi gjorde kräm och käka, rätt så gött!
Idag på morgonen hade jag samma kurs, vi fick göra frukost jordgubbar, blåbär, mackor, ost, skinka, paprika, tomater, gurka, fil, flingor, te, juuice. Massa gott och det var tur för det va äcklig lunch.

Idag slutar jag vid tio i tre, då ska jag ta tretåget till göteborg, och sedan vidare med pendeln till kungsbacka för att där ta bussen till frillesås och träffa min underbara pojkvän igen :) Saknar honom!


Nu ska jag gå på toa och sedan börjar jag en expo lektion ;) Ajjemen, ha en bra dag. Pussssshej!

Expo!

2011-09-01 @ 09:28:08

Sitter och jobbar med anonser och reklam och grejer.

Här har jag tagit en bild ställt upp ett trasigt vinglas på ett ljusbord men pärlor och ett paket och sedan jobbat med den bilden som en slags kampanj grej åt guldfynd. Detta är en grej som jag själv aldrig skulle välja att göra men min lärare i stort sett tvingade mig. Så ja, vi kallar detta för ett test nurå.

 Men nu ser ni ungefär vad jag grejar med på dagarna. Gör ju självklart andra grejer också, som pratar i radio, fixar musik, ljussättning, klipper ihop ljudfiler, fotar för reklam grejer, inreder rum eller skyltfönster, syr, pysslar, fixar och donar. Det är det som är media och de två inriktningarna jag valt: Expo och Ljud/Radio.

Körlektionen gick awesome

2011-09-01 @ 08:39:10
Godmogon bloggen! :)

Fan vad kul det var att köra igår!!! :D herregud jag va ju rätt bra för att vara första gången, inga kärringstopp, växlade mellan trean ettan och tvåan och krypkörde och körde i rondell och grejer! Askul ju :D nästa körlektion har jag på tisdag :)

Idag så cyklade jag ut till bussen med min syster, eftersom min cykel redan stod där ute så fick vi skjutsa varann, haha minsann en uppfriskande kall och fartfylld morgon. Nu är jag i skolan iallafall och ska strax ha Expo så får la börja gå upp dit strax :)











Det var dagens bilder, pussshej! :)