Gamla bilder

2010-09-29 @ 12:15:42
Kände för att lägga upp lite gamla bilder nu :)


Jag i kroatioen förra året.

Jag på grannens bröllop förra hösten.

Förra hösten.

Förra vintern.

Förra sommaren.

Förra vintern.

Förra vintern (julafton).

I våras.

Förra hösten.

Förra hösten.

Förra vintern.

Förra våren.

Igår.

Igår.

I somras.

Godmorgon

2010-09-29 @ 11:50:04
Hej hej hörrni :) Igår hade jag sådan huvudvärk som vanligt så jag orkade inte sitta vid datorn igår när jag kom hem men jag fick tränat iaf ;) Idag så ska jag hem och städa inför fredagen eftersom jag ska vara på ullared hela dagen imorn :) Jag saknar min pojkvän jättemycket nu, vill va hos honom! Ikväll ere Kungarna av tylösand så det blir till att titta på det också ;) Paradise börjar den 11 oktober :D wiiie! Jag har egentligen ingenting att skriva idag hehe. Vill bara krypa ner i en varm säng intill min söta Jonas. Skönt att vara ledig imorn faktiskt, sen har jag bara en dag kvar i skolan på denna veckan! Ska bli jäkligt skönt!

(Jag och min kusin Julia förra sommaren)

Ha det så bra, pusss på er!

Tjejmiddag

2010-09-28 @ 14:17:30


På fredag så har jag bjudit hem Lina, Malin, Maria, Alex, Nathalie och Ida på middag. Vi ska umgås, käka middag, lyssna på musik och snacka med ljus o grejs. Bara massa tjejmys! Sedan sover alla hos mig. Var länge sedan jag var med mina närmsta tjejkompisar! Och jag vet att vi kommer ha huuur kul som helst, för det har vi alltid! Jag kände att jag behövde bjuda hem tjejerna och samla alla sötnosar hos mig. Saknar att umgås med dom! :)

Maria

Lina

Ida

Nathalie och Alexandra

Malin

Julen 2009

2010-09-28 @ 10:00:35


Naaw kolla vad söt jag var på julafton förra året ;)

Åker till Gekås på torsdag

2010-09-28 @ 09:43:31
Har jag förresten berättat att på torsdag är jag ledig för att gå på Ullared hela dagen! :D Ullared kan verka B, men jag har varit där två gånger och det finns faktiskt en del bra grejer som är huuur billigt som helst. Fast sen är det rätt patetiskt när dom tagit lacoste och gjort en sköldpadda av det, eller everest och döpt om det till everlast eller såå ;P men vafan, kul ere ju alltid! Nu är det ju kamerateam och sånt där. Senast jag var där med min pojkväns familj så vare kamerateam och vi stötte även på "kändis"-Morgan från teveserien haha. Teve serien har jag nog aldrig sett klart ett helt program men ändå hehe ;) Det är jag, mamma och Moa som åker. Ska bli mysigt! Tantlyyyaan!

Den officella Ullareds-låten: http://www.youtube.com/watch?v=nvU5cbZ1TO0

Morgan om kändislivet: http://www.youtube.com/watch?v=IfLaDfQa5mQ&feature=fvw

En ny dag

2010-09-28 @ 08:41:29
Hallå där :) Nu är det en ny dag, nu har jag datakunskap vilket är det tråkigaste ämnet i heeeela vida världen!! Ska träna idag ;) Hörs sen ;) puss på er!

Me, my self and I

2010-09-27 @ 19:07:38



I drömmarnas värld.

2010-09-27 @ 18:42:47


Min frukost på tåget från Göteborg till skolan imorse!
En riktigt varm och mysig chai.




Sitter just nu och läser lite Elle Magazine och drömmer mig bort.
Ska kolla bloggar nu också och kläder på nätet och drömma mig bort ännu mer, haha!

Puss på er!

Bilder från helgen

2010-09-27 @ 18:34:34

Här kommer lite bilder från helgen som jag lovade!


Fredagens outfit, hihi tycker själv att jag är söt i den :)


Mina snygga skor

Pusselipuss på min pojk

Syns allt att Jonis vill vara med på bild ändå ;)

På torp

Käkade Sushi i götelaborg med syrran, sjukt gott!

Skoltrött!

2010-09-27 @ 11:40:02
Sådär, nu är jag i skolan och har precis käkat och haft engelska..  Jättetråkigt! Vill bara hem nu! Önskar att jag var med Jonas eller att jag bara var hemma och kunde göra va jag vill.. Pallar helt seriöst inte skolan, nu har jag hållt masken allt för länge och "låtsas" älska skolan typ, men enda sedan jag började har jag känt att jag inte vill gå i skolan igen, och jag vill samtidigt ha en utbildning och få mina ynkliga 1050 i månaden.. Bättre än inget eller hur? Orkar inte plugga längre, orkar inte anstränga mig för att göra det bästa jag kan ifrån mig, orkar inte vakna tidigt längre, orkar inte störa mig på cp-lärare längre... Jag pallar helt enkelt inte skolan längre. Jag började i sjuan med en inställning som en femåring, i åttan skärpte jag mig och betedde mig mer moget och kämpade som fan, i nian blev jag allt för skoltrött men jag kämpade som fan, bråkade mycket med lärare som jag bara var trött på och ville säga vad jag kände till, jag jobbade upp mina betyg och gick ur nian med rätt bra betyg. Jag tyckte sommaren gick snabbt och nu när jag börjat skolan igen vill jag bara börja jobba, alla säger att det är värre att jobba men det tycker faktiskt inte jag, jag vill tjäna större pengar, vill gå upp på morgonen och veta om att jag faktiskt kommer att tjäna 800 spänn på 8 timmar liksom. Jag jobbade ju så i somras, det var slappt och jag vill ha det så igen, pallar inte skolan längre, lärarnas regler eller inga regler alls typ? Det är verkligen inte rättvist, själviska jävla vuxna människor som behandlar oss ungdomar som slavar? Den enda underbara läraren som faktiskt tänker som oss och på oss är Per Hammar, honom tycker jag om! Så jävla skön!! Även om jag hatar matte så går jag dit för att vi har världens bästa lärare där! Dom andra tycker jag rent ut sagt inte om, men jag ler och gör det bästa av saken. Det blir ju inte bättre än vad man gör det till!? Inte sant?

Göteborg-skolan

2010-09-27 @ 07:07:51
Godmorgon alla som är uppe såhär tidigt! Sov ju som jag skrev igår i Göteborg inatt, vart sjukt svårt att sova, och sen när jag ändå sov ville jag inte vakna!! Jag är dötrött och vill hem och sova, nepp jag ska till skolan hörrni.. Jättekul.... NOOT! Ska käka gröt nu, höres senare ;)

Jonas, min underbara Jonas.

2010-09-26 @ 22:21:19

Jakten på lycka

2010-09-26 @ 21:58:05


Ser på "Jakten på lycka" den verkar rätt okej. Ska fortsätta kolla mer ordentligt och gå ifrån datorn nu ;) Pusss och gonatt på er!

Dissar Reebok EasyTone

2010-09-26 @ 21:21:30


Världens största superdiss går till Reebok EasyTone!

Och varför?
Jo, jag köpte mig ett par reebok easytone stl 37 (eftersom att det är den storleken jag alltid haft på skor) Jag tyckte dom var riktigt bekväma och tog med dom till gymmet för att gå lite på löpbandet, gick i ca 20 min och då började det brännas under foten och dom började klämma mer och mer, jag tänkte att jag tar av mig dom lite och vilar jag kanske bara är allmänt varm liksom. Sedan tog jag på mig dom igen och det brändes ännu mer (det är ju siden material innuti skon) så jag slängde av mig dom och tog av mig strumpan, då var foten helt röd undertill och det bara brändes, fick kyla av den det var som att gå på het asfallt. Jag tänkte att eftersom jag hört att foten blir en storlek större när den blir varm och man tränar så kanske jag skulle byta till en större storlek så jag gjorde det.. Sen sa min mamma att andra på hennes jobb också fått precis samma av denna sko, så jag tänkte vafan jag skiter i detta jag byter till vanliga löparskor. Så i lördags hitta jag ett par jäääävligt sköna adidas löparskor för hälften av det priset Reeboken kostade, då menar jag jävligt sköna skor!! Är riktigt nöjd måste jag säga, är glad att jag bytte. Så om du är smart nu, så lyssnar du på mitt råd, och mitt råd är då att göra som jag pröva skorna riktigt ordentligt och skita i om dom är snygga.. Mina nya skor är inte så himla snygga, men dom är jättebekväma. Och för gudsskull, skaffar du Reebok EasyTone så var säker på att du provat dom ordentligt och inte bara gör som jag "går efter vad reklamen rekomenderar och ta dom för att dom verkar bekväma och är snygga" follow your heart som man säger höhö! ;)

Min helg har varit kanon

2010-09-26 @ 20:40:56
Hej hej bloggen, nu var det ett tag sedan :) I fredags så tog jag ju inte med datorn till skolan, jag började klockan tolv och slutade tio i två. Tio över två tog jag tåget till Göteborg, skulle möta Jonas och gå till http://stayhard.se/ och så käka vi lite sedan åkte vi hem till mig och bara myste. I lördags så åkte vi till http://www.torp.nu/Kjopesentre-SE/Torp-Kopcentrum/ och där fick Jonisen köpt sig en snygg jacka, nya skor och jeans, vi käkade även där och träffade på Lina och min faster :) Vi åkte sedan in till stan och hyrde Remember me och sen kollade jag, Jonas och Moa på den hemma med chips, ostbågar och popcorn :) Sedan så blev vi jättetrötta. Idag så vakna vi ganska sent och bara slöade, vid halv fyra åkte vi till stan. Och fyra så åkte jag med Jonas till Göteborg, var där med honom en timme tills hans tåg hem gick, fick ett ordentligt hejdå eftersom vi inte ses nästa helg då vi ska vara med våra kill/tjejkompisar ist för varann, så vi inte tappar bort våra vänner liksom. Efter att Jonis hade åkt så mötte jag min syster Gabby som bor i Götet, vi åkte till Haga och käka sushi, det var oväntat gott faktiskt :) Sen blev det väldigt mörkt och vi tog bussen hem till Gabby, här sitter vi nu, jag ska sova här inatt och åka direkt till skolan härifrån imorn. Är sjuuuukt INTE sugen på skola imorn asså... Helt värdelös skit haha.

Bilder till detta inlägg kommer nog imorn när jag är inne på den stationära hemma, för konstigt nog kan jag inte föra över bilder från mobilen till denna datorn?? Skolans skit you know..

Att få höra din röst värmer hela mig.

2010-09-23 @ 19:33:37



Ååh! Min underbara ringde mig precis, och han lät jätteglad och det gjorde mig glad, och när jag hörde hans röst så liksom jag rös inombords på nått sätt, sen så bad han mig kolla tåg åt honom på internet så han kan komma till mig imorn och självklart så gjorde jag ju det åt honom. Haha "Kom ihåg det eller skriv upp det, eller nej, skriv upp det så du kommer ihåg det!" 
 

En dag på stan

2010-09-23 @ 18:59:11

Hej hej bloggen :) Idag har jag varit ledig. Men jag vaknade vid tio tiden och käkade frukost och gick ut med hundarna och fixa iordning mig. Sedan tog jag bussen till stan tjugo i tolv, åkte till Torp för att byta mina Reebok EasyTone. Sedan köpte jag mat. Sen åkte jag in till stan igen och mötte Lina. Vi gick till Espresso house för att fika, satt och snacka en bra stund, sedan gick vi till mitt gym för att fråga efter frilappar till min pojkvän vilken dom naruligtvis inte ville dela ut bara sådär.. Så jag och Lina gick runt i affärer. Fick köpt mig tre nagellack, eftersom det var tag tre betala för två tyckte jag det var billigt :) Nu går min ekonomi mycket dåligt.. Har nåra fem hundra kvar, och studiebidraget kommer snart så måste verkligen slåla.. Vad gör jag för att pengarna ska ta slut så fort? :o Iaf, imorn börjar jag inte förrän klockan tolv med matte, sen har jag svenska sedan slutar jag tio i två. Ska träna med mamma och sen hämta upp min sötnos vid tåget och åka hem till mig och bara myspysa! Här kommer lite bilder från dagen, pusss på er!

Titta vad långt mitt hår har blivit under sommaren! Och slitet..

Dagens eyelook


Dagens facelook

Ute i höstvädret på en fika

Tag 3 betala för 2,
50:-

Fick även ansiktsprodukter av mamma från FACE Stockholm
I like face, har många produkter av dom :)

Gonatt bloggiiie

2010-09-22 @ 21:02:27
Nu ska jag dra för att titta på teven :) Ni får sova så gott sen. Pusss och gonatt!

I sthlm i somras

Dagen

2010-09-22 @ 19:15:35
Hej hej bloggen :) Jag färgade ju håret förut och det blev faktiskt bra! :) Jag har även målat luckorna inne på mitt rum och storstädat, dammat, rensat lite fotografier på väggarna. Tyckte det var lite för mycket, hehe. Det ska bli helt rent på mitt rum, vill inte ha så mycket plock och skit ;) Har även sett på The last song för andra gången. Såg den med tjejerna i somras men då var Maria korkad nog och satt och greja vid datan samtigit som hon hade bränt filmen så det hacka när själva dealen i filmen var. Men nu såg jag den, grät som en sate i min ensamhet.. Speciellt när sonen grät, när fadern dog i cancer och när dotterna spelar piano på begravningen, hade iof sett det innan men ack så sorgligt. Har också fastnat för hennes låt: http://www.youtube.com/watch?v=L_VdwVr-Ua4 så jäklans bra är den! Haha efter att ha hört den två gånger så kunde jag sjunga med i hela låten ;)

Min pojkvän kommer hem till mig på fredag! Jaaa! Jag saknar honom varje dag jag inte får vara nära honom. Imorn är jag ledig också, då ska jag till Torp köpcentrum och byta mina Reebok EasyTone, sen ska jag träna och sola tror jag. Kanske ska vara med Lina eller nått också.

Nä, nu ska jag kolla bloggar och facebook och prata med min Jonas :) Pusss på er!

Our hearts are one.

2010-09-22 @ 13:48:50



It's like an angel came by,
 and took me to heaven,
 Like you took me to heaven,
 'Cause when I stare in
your eyes it couldn't be better.
I love you, Jonas Lindberg.

Bästisar/kusiner

2010-09-22 @ 13:28:21

"När man är bästisar, har man alltid kul tillsammans"
http://www.youtube.com/watch?v=WpELOGNltcY

Katy Perry

2010-09-22 @ 13:23:57

Jag har fått höra några gånger på min förra skola att jag var sjukt Katy Perry när jag hade mörkt hår och skratta och skojade. Undra om det stämmer?

You think I'm pretty
Without any make-up on
You think I'm funny
When I tell the puch line wrong
I know you get me
So I'll let my walls come down, down

Before you met me
I was a wreck
But things were kinda heavy
You brought me to life
Now every February
You'll be my valentine, valentine

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I
We'll be young forever

You make me
Feel like
I'm living a Teenage Dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's runaway
And don't ever look back
Don't ever look back

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance
And don't ever look back
Don't ever look back

We drove to Cali
And got drunk on the beach
Got a motel and
Built a fort out of sheets
I finally found you
My missing puzzle piece
I'm complete

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I
We'll be young forever

You make me
Feel like
I'm living a Teenage Dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's runaway
And don't ever look back
Don't ever look back

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance
And don't ever look back
Don't ever look back

I might get your heart racing
In my skin-tight jeans
Be your teenage dream tonight

Let you put your hands on me
In my skin-tight jeans
Be your teenage dream tonight

You make me
Feel like
I'm living a Teenage Dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's runaway
And don't ever look back
Don't ever look back

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance
And don't ever look back
Don't ever look back

Kungarna av Tylösand

2010-09-22 @ 08:33:35

Ikväll 22.00 kanal 5!

Hemma från skolan idag.

2010-09-22 @ 08:30:20
Godmorgon bloggen! Idag är jag hemma, kände att jag behövde vila upp mig. Ska färga håret sedan, byta påslakan, städa rummet och måla lite. Sen ska jag kolla "the last song" och bara lata mig typ.


Har inte mycket mer att skriva just nu, imorn är jag ledig!
Och en grej till, Jonas, du är det viktigaste för mig, jag älskar dig!

Nu ska jag gå och städa, pusss på er!

Hi, my name is Linnéa

2010-09-21 @ 19:29:32



Matförgiftad eller bara tom?

2010-09-21 @ 19:09:40

Hej hej bloggen, nu sitter jag hemma vid både den bärbara datorn och den stationära.. Nördiigt! Men det var för att jag inte kunde lägga över bilderna från mobilen till bärbara datan.. Konsigt! Jaja, nu är jag här och har lagt över bilderna på den stora datan. Idag efter skolan så fick jag sjuuukt ont i huvudet och skulle träna. När jag tränar så blir det ännu värre, efter träningen åker jag bil och mår illa, mamma stannar och köper banan sedan åker vi vidare, jo men visst, då kände ju lilla jag för att spy, så vi körde upp på trottoarkanten och där spydde jag.. Fast det kom inget eftersom jag inte hade nån mat i kroppen. När jag kom hem la jag mig och sov en stund, ja men visst såklart, då vaknade jag och öppna min dörr och japp, maten var serverad! Tror jag hade blivit matförgiftad, var ju nån grå äcklig gägga i skolan, och ja.. Alltihop kom upp ville bara döö. Sedan åt jag och nu mår jag okej, bortsett från att huvudvärken sitter i ännu. Tyvärr.

Här får ni lite bilder iaf från helgen osv.


I fredags

Världens goaste, varit mycket med sånt i veckan. Chailatte.

The one. Everybody knows that true love never ends.

Barnsligt kul.

Den här enkla rätten har jag och Jonas gjort ett antal gånger.

Min vackra!


Ja en bild på mig själv blir väl ett ganska bra avslut till detta inlägg? Puss på er!

Ingen dator med mig idag

2010-09-21 @ 09:40:17

Godmorgon bloggen, jag lämnade datorn hemma idag.. Och igår orkade jag inte skriva, kom inte hem förrän efter nio. Var på köpcentret med Lna och Nathalie hela kvällen. Vi hade skittrevligt! Jag fick köpt mig ett par Reebook EasyTone, dom som bevisligen tränar 28% mer av din rumpa och 11% mer av dina vader och lår. Så idag ska jag till gymmet efter skolan :)

Vi kom till torp igår jag och Lina, jag köpte skorna, sedan kom Nathalie. Lina köpte en klänning. Sen stack vi och käkade. Efter halv åtta åkte Lina och jag och Nathalie blev kvar. Jag köpte då ett par nylånstrumpbyxor (svarta) och hårfärg. Jag tog halv nio bussen hem och var hemma efter nio, sen prata jag i telefon med min pojkvän till tio sen somnade jag som en stock, haha. Det var hur länge sedan som helst sen jag träffa Nathalie, drygt tre månader så vi var jätteglada över att ses igen.



Nu har jag datorkunskap, vilket inte är mitt favoritämne. Och jag har just nu suttit i över en timme och läst alla större bloggar.. Angående allt gräl.. Vilket idiotiskt gräl, men om jag ska vara ärlig så tror jag sanningen ligger där nånstans mellan Peter (kissies bror), Paow, Amir och Hugo. Kissie kanske var så full så hon glömt att hon sparkade Paow, hon kan faktiskt inte neka det tycker jag när Paulina faktiskt visat upp att hon har ett stort blåmärke från att kissie har sparkat henne, fast det kanske är liiiite för mycket uppståndelse kring allt detta. Varför bråka om ingenting? Varför bråka om att bli utslängd från krogen, varför tjalla på någon som inte gjort nått dumt? Silly.... Haha men ack så roligt att läsa.

Aja, nu slutar min lektion :) Ska dra mig vidare till Svenskan, har ju som sagt ingen dator.
Pussss på er!

Helgledigt från bloggen

2010-09-20 @ 08:52:11
Godmorgon bloggen, just nu sitter jag i skolan börjar klockan 10.05 och har varit lite med Maria, Alex, Malin och Lina. Nu sitter jag själv för att dom börjat sina lektioner, haha. I helgen har jag inte haft med min dator till Jonas, jag orkade inte hehe, men i fredags var jag och Jonas ute och gick i mörkret och bara myste. I lördags så åkte vi till Bua i varbergskommun och käka kinamat med hela Jonas familj, sedan åkte vi hem till Carro och Kent och käka kladdkaka och godis, vid kvällens slut höll jag på att spy, var så mätt, hahah.
Åkte hem igår, höll mig för gråt hela vägen hem, ville inte åka ifrån mitt hjärtegull!

Idag slutar jag sent, ska nog köpa joggingskor om jag får pengar av pappa. Annars ska jag hem och så tror jag att jag ska måla klart på mitt rum. Haha blir aldrig klar ju. Är väldigt glad över att allt som har med valet att göra är klart, är så jävla trött på allt tjöt!! All predikan, all uppståndelse, all irri about all this.. Hatar politik, eller nej, men jag pallar inte att bry mig när folk tjötar sönder det.

Bilder till bloggen kommer nog sen. Puusss på er!

Packa, städa, idol, sova.

2010-09-16 @ 19:25:21
Nu ska jag packa o städa innan idol börjar. Sedan ere gonatt, puss på er!

Summer of 10

2010-09-16 @ 18:18:33

Zumba "hottest latin dance workout"

2010-09-16 @ 17:30:20

Jag just nu..

Jag imorn..

Asså jag lovar, ska banta haha... Men godis är ju så jävla gött!

Men den 4 oktober har jag bokat in Zumba på gymmet. Ska bli kul att testa på, ser ju roligt ut när dom dansar med hela kroppen :) Får springa mig i form på gymmet sålänge och träna magen och rumpan! Kommer snart bli i form. Tycker det är jobbigt nu att jag är så trött jämt, känner mig som ett fetto och vill bara käka godis hela tiden och knappt orkar gå snabbt utan att bli helt trött och få håll, har tränat två gånger denna veckan men det måste tränas mer om jag ska nå mitt mål så snabbt som möjligt :)

Dagen och kissan

2010-09-16 @ 16:58:28
Hej hej allihopa :) Nu har jag hämtat ut kläderna och allting satt bra och passade fint :) Har även duschat och väntar på käk och längtar tills imorn eftermiddag :) SAknar mig buse, men ändå har veckan gått rätt fort tycker jag, det är ju tur det!  Snart kommer Jonas hem till sig och jag vill prata med honom på msn haha, I know.. Msn so 2006 men vadåå? Om jag vill skriva med honom så loggar jag in där, nästan aldrig annars haha, det finns ju facebook, hallå?

Jaja, nu har jag inget mer seriöst att skriva om så direkt men här kommer en avslutnings bild till detta inlägget.. På min "rååsnygga förebild"

Inte skev alls? Hennes rätta jag iaf..

Och den fejkade varianten av kissan..?
Var bara tvungen, hahahahaha...

Håret

2010-09-16 @ 11:15:30


Åååh vad jag önskar att jag hade långt vågigt hår!

Kungarna av Tylösand

2010-09-16 @ 10:55:27


Asså jag kollade på Kungarna av Tylösand igår för första gången. Det är ungefär som Jersey shore, Big brother eller Paradise hotel. Det är egentligen ett jävligt meningslöst program som inte har någon handling.. Eller jo, allt handlar om att supa hela dagarna och nätterna och skaffa brudar och dudes och göra galna grejer i teve. Asså ibland blir man arg när man ser såna här program, men man tittar ju på det för att dom är så jävla galna och helt störda, födda åt fel håll liksom, det gör programet bra, precis som Idol, det tittar man ju på bara för att se folk göra bort sig. Förstår inte hur man kan ens VILJA vara med i såna här program, meningslöst och man förnedrar sig själv i teve och sedan blir man känd för ingenting och har ingen skam kvar i kroppen. Hahah helt galet, men sånt är alltid kul att se och sedan sitta och klaga på. Jag gillar såna program just för att människorna är sjuka och inte har nån hjärna..?





Eller vad tycker ni?

Hej hej

2010-09-16 @ 10:23:00
Godmorgon bloggen :)
Har haft en idrottslektion, det gick väldigt bra och var faktiskt ganska kul :)

Nu har vi mediekommunikation, sjukt tråkigt! Efter skolan sen ska jag hämta ut mina kläder och gå och träna, sen hem och packa oså för imorn åker jag till min pojkvän :)

Är jättehungrig och vill bara gå och äta mat, och ändå käka jag nyss pannkakor haha. Sedan ska jag prata i radion och fixa ljudet och grejer. Vi kanske ska dra på godisregn kl tolv på torget som moderaterna ordat ;) men får se, har ju lektion då, det är då jag ska göra radio.

Nu ska vi fortsätta med reklam här. Pusss på er!

I have it all!

2010-09-15 @ 20:36:26
Lyssna på låtarna. Favoriter. Tänker på min kärlek.
http://www.youtube.com/watch?v=mt8jifKlbTc&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=LPn0KFlbqX8


http://www.youtube.com/watch?v=k9y-MrVsqFg

http://www.youtube.com/watch?v=k8vkjUB5pmM&feature=related








 Jag älskar dig!
You took my breath away
 och jag vill aldrig hämta den!
Du är bara min och jag vill
stanna hos dig genom allt!

Vänskap

2010-09-15 @ 18:40:22

Nästan alla har ju jättemycket kompisar som man hejar på och är med ibland typ i skolan eller stöter på osv, och sedan så har man ju några lite mer "speciella" så som man umgås mer med som är ens vänner liksom, ska presentera några av mina vänner som jag pratar och är med mycket mer än med andra :)


Malin och Maria
Malin: Hon har ett hjärta av guld och tycker nästan inte illa om någon, det är sällan man ser henne arg, och när hon väl blir arg då har hon en seriös anledning, har känt henne i snart fyra år. Hon var typ ensam när hon började i min klass på högstadiet och jag sa till mina vänner att vi skulle sitta med henne i matsalen och bli hennes vän, och så blev det!
Maria: En tjej som jag vetat vem det är i och med att hon var kompis med mina kompisar, men det var inte förrän i nian då hon började i min klass som vi blev asnära vänner och umgicks och bloggade ihop och fjantade oss i skolan och gick på fester och hade tjejkvällar ihop. Älskar henne till döden, hon är verkligen fin :)

Ida
Ida är en tjej som jag inte alls känt länge, vi började i samma klass för en månad sedan men känner varann ganska bra just nu, det är alltid hon och jag i skolan och vi pratar om det mesta, jag lovar att den här tjejen kommer bli en nära vän nu genom åren som blir i klassen :)

Kusin Lina
Lina är som ni förstår min kusin som jag känt i hela livet, hon kan jag säga nu med en gång går aldrig att ersättas med någon annan! Hon är den jag pratar om allting med, finns inga hemligheter, inga hemningar och vi gör nästan allt ihop och beter oss som om vi vore gifta, hennes kan jag skrika åt och bli förbannad på, men vär vänskap fixar alltid ihop oss, och eftersom vi är kusiner blire svårt att säga "prata aldrig mer med mig, vill inte se dig igen". Love her to death.

Nathalie
Nathalie hon och jag har bott grannar sedan jag var ett år, vi har lekt ihop som små, gått i samma klass typ för alltid och växt upp i varandras hem iprincip. Vi har alltid kul när vi är med varann och Nathalie är en person som jag delar mycket fina och dåliga minnen ihop med. Hon är en bästa vän och min enda barndomsvän. Vi bråkade mycket när vi gick i samma klass när vi var yngre men det löste sig mer och mer när vi började högstadiet. Haft mycket fester ihop, shoppat ihop, rest ihop och gjort en massa kul ihop, när vi slutade nian grät vi som fan för vi visste båda två att vi inte skulle ses mycket alls när vi börjar gymnasiet, så blev det också eftersom hon flyttat in på en skola i Dingle och jag går kvar i Uddevalla. Saknar henne.

Alexandra
Alexandra åh, lilla Alex, hon kommer alltid vara min lilla fjortis, haha. Jag älskar henne, vi har gått i samma klass sedan vi var små och lekt ihop och gick igenom högstadiet ihop. Nu träffas vi ibland med Maria, Malin och Nathalie. Det var alltid vi fem förr men nu går vi olika skolor och jag saknar mina tjejer, men när vi väl träffas har vi sjukt roligt tillsammans! Hon är den lille klanten av oss, och jag älskar henne när hon bjuder på sig själv och när hon blir lite småsur och går (precis som Nathalie) och stönar och stånkar och säger "ahmen åh, meh, åå grrr" hahaha

Jonas
Jonas min älskade Jonas, han kan jag lova er att honom finns det ingen som kan ersätta. Han är guld värd. Så mysig och go kille som accepterar mig för precis den jag är och som jag alltid har roligt med och är mig själv med. Jag saknar honom jämt när jag inte är med honom och han är så söt. Det är så roligt när han är konstig och busar och jag älskar när han kramar mig och säger att jag är fin när jag är osminkad och har ruffsigt hår och när jag själv tycker att jag är skitful. Jonas är ärlig och så jävla rolig att umgås med. Jag älskar honom! :)


Vissa betyder nånting, vissa betyder mer och vissa betyder mindre. Här fick ni se dom som betyder mer än "kompisar" detta är mina underbara äkta vänner som jag inte tänker ge upp!

Outfits/eftermiddagen

2010-09-15 @ 18:07:14
Hej allihop :)

Här kommer typ veckans outfits...




Om jag får säga det själv så är den här outfiten min favorit!

Detta var dagens.

En skojbild från skolan idag.

Efter skolan mötte jag Lina och tog en fika, sedan åkte jag hem med min lillasyster Moa.


Hälsade på Maria medans Lina fotade mig

Moa och Lina.

Just nu sitter jag och kollar in bloggar som alltid iof. Ska kolla igenom lite kommentarer på facebook och kolla igenom bloggar en stund. Pusss på er :)

Kläderna har kommit!

2010-09-15 @ 15:13:04
Just det ja! Igår kom kläderna från HM som jag beställde för nån vecka sedan, ska hämta ut dom imorn tänkte jag. Såhär ser kläderna ut på hemsidan:


En jacka för 500:-

En skjorta för 99:-

Ett helvitt vanligt linne för 50:-

Och ett mullvadsfärgat linne för 50:-


Jag vill hämta ut det nu, men får vänta tills imorn :)

Fotograferingen är klar

2010-09-15 @ 14:27:44
Nu är skolfotona tagna, jag är hemma efter fem och då ska jag lägga in en "skämt" bild från fotograferingen. När de riktiga bilderna kmr får ni se dom då :) Just nu tänker jag på min älskling och saknar honom som alltid när vi inte är med varann!

Nu måste jag gå på sista lektionen, pusshej!

Skolfoto

2010-09-15 @ 08:57:25
Hejsan bloggen :) Just nu sitter jag i cafeterian i skolan, har nyss varit på Maria, Alex och Linas skola med dom en stund eftersom jag börjar kl tio idag. Sitter just nu själv vid datan bara och väntar på att Ida ska komma till skolan :) Idag ska vi ta skolfoto och jag visste inte vad jag skulle ha på mig idag så jag bara tog någonting, här får ni se lite hur jag ser ut just nu:


Nu ska jag gå och hämta vatten :) Puss på er!

Törstig.

2010-09-14 @ 10:15:51

Just nu läser jag Sandor/Ida, har läst den innan och sett filmen tre gånger, jättebra tycker jag :)

Sandor och Ida

Just nu är jag sjukt sugen på en chai latte, vill bara sitta ute i solen och dricka mitt chai te och prata med nån kompis eller killen. Jag längtar så till Hagamarknaden, det är en tradiotion och jag älskar att gå där med hela familjen, dricka varm choklad och gå runt med systrarna i halsduk och kolla på fina saker, hehe.

Sugen på chai latte.

Tråkigt

2010-09-14 @ 08:24:15
Godmorgon, just nu sitter jag i skolan och är riktigt trött! Ska träna sen, orkar inte skriva mer. pusshej!

Nördklassen, öhm ja!

2010-09-13 @ 14:02:38


Ja, här sitter vi alla nördar i klassen, läraren säger jämt lägg ner datorerna oså sitter han vid datorn själv, klart som fan vi sätter oss vid datan då också hahha. Så fult när alla sitter med datornerna och nördar som fan.

Efter skolan ska jag möta mamma eftersom min buss inte går förrän en timme efteråt, ska köpa nyttigheter :)

Pusss sålänge!

Snart börjar träningen. Imorn!

2010-09-13 @ 12:35:29
Hej på er :) Idag vaknade jag kvart över sex hemma hos min pojkvän halv åtta tog vi bussen in till kungsbacka och då gick han till skolan och jag hoppa på tåget till göteborg, så åkte jag gratis till göteborg, sen i göteborg tog jag tåget till uddevalla (helt gratis) och hoppade av vid skolan och så kom jag precis i tid, började tio :)

Hade engelska först, sen åt jag lunch med Ida och Lina och nu har jag matte, sen blire lite mediekommunikation och livskunskap sen slutar jag och då så vill jag bara hem och börja måla i rummet och fixa till lite :D Älskar att greja på rummet och jag älskar som jag skrivit innan, inredning!! :)

Imorn börjar mitt "nya liv" jag har sagt till mig själv nu att jag ska försöka att inte käka godis varje dag eller inte ens varje helg, ingen skräpmat, ingen läsk, inga onyttigheter och så ska jag sätta igång med träningen, minst tre dagar i veckan ska det vara :) Jag vill banta, bli smal inför nästa sommar, så jag slipper ha ångest när jag sätter mig ner och låren väller ut och magen hänger över byxorna, och vad gör jag när jag får ångest? Jag biter sönder mina naglar eller käkar ännu mer skräp, not good at all! Så nu får det ändras :D Och jag har ju gymkort så där är det inga problem.



Nu måste jag nog svara på sms och börja räkna i matteboken (a) Ha en fin dag hörrni, puss på er!

cambilder nu sålänge

2010-09-12 @ 18:45:28
Jag vet att jag har tråkiga bilder från camen i datorn, men det är för att jag inte haft tiden till att lägga över bilder från mobilen där jag har bilder från när jag varit ute och gjort saker osv. Det kommer nog, det lovar jag er :) Pusss sålänge, ni får vara nöjda med några suddiga cambilder sålänge ;)

Nu är vi tillbaka

2010-09-12 @ 18:20:01


Innan vi åkte till ikea.

Hej igen :) Nu är vi tillbaka från ikea, varit där ungefär hela dagen, det enda jag köpte på ikea var doftljus fast sedan köpte jag stor tändare och chilinötter på rusta, hehe. Jonas köpte matta, täcke, påslakan, teve sak och ljus och grejer till stugan. Nu sitter vi och lyssnar på musik :)
Ikväll blir det till att käka chilinötter och se på irene huss, sen sova eftersom det blir till att gå upp tidigt :)





Nu ska jag kolla min facebook och bloggar :D

Nu åker vi till IKEA

2010-09-12 @ 11:11:25
Nu sitter jag vid min dator, och Jonas satt precis vid sin dator, haha två datanördar...? Snart åker vi till kållered och går på IKEA jag har längtat tills jag får åka till ikea hahaha :) Jag älskar allt som har med inredning att göra och därför älskar jag ikea också :)


Lilla jag :)

Datanörden Jonas, han är så söt i mössa :)

Tummen upp, nu kör vi!

Pusss på er!

Godmorgon bloggelibloggen

2010-09-12 @ 07:53:46
Godmorgon bloggen :)

 Igår skrev jag ingenting och det var för att vi flyttade hela dagen igår, alltså Jonas bror flytta upp till sin tjej i kiruna och då blev lilla stugan utanför tom så Jonas flytta in där. Blev mkt större, vi fick större säng och det blev snyggt i rummet.

Nu har jag precis vaknat upp breve min prins, sitter i sängen och jonas ligger breve och sover, hehe. Idag ska vi till ikea och igår bestämde jag mig för att jag stannar till måndag, eftersom jag börjar tio på måndag så hinner jag med tåg och bussar så jag är i skolan tio min innan jag börjar, blir perfekt oså får vi en natt till ihop :)

Nu har jag inte mycket mer att skriva. Pusss på er :)

Jonas och min kväll

2010-09-10 @ 18:04:33




Haha jag och Jonas sitter och kollar på teven, men ska käka nu :)
Ikväll blire, godis, chips, dipp och ramlösa hehe, plus en komedi, det blir en toppen mysig kväll :) Puss på er

Hörs senare :)

2010-09-10 @ 09:58:34

Jag gjorde tandsmycke för två veckor sedan. Fint?

Nu ska jag gå och pussa på pojkvännen :) Hej på er!

Tåget igår...

2010-09-10 @ 09:40:28
Asså shit, igår när jag skulle ta tåget till göteborg så stannade dom i stora höga och vi var tvugna att byta till buss för att det var stopp på tågbanan.. Nu fick jag reda på att det var för att två tjejer hade blivit överkörda av tåget och dött. Antingen tog dom livet av sig, och så hade dom hörlurar i öronen och hörde inte när tåget kom. Och jag som var så sur igår när jag fick byta till buss, jag svor och var irriterad och ville inte sitta på en buss i en timme och riskera att missa tåget till kungsbacka, men nu förstår jag ju.. Känner några som satt på tåget när det hände, dom var i chock och folk där erbjöd krismöten, asså shit, inte kul o vara med om någon sånt. Fy vad hemskt :(

Aja, nu har jag precis duschat med min älskling. Får se vad vi hittar på idag :)

Everything's perfect.

2010-09-09 @ 12:37:04
Din värme, din luft,
din ömhet, dina rörelser,
 kärleken emellan oss
och allting hos dig är
det som får mig att älska.
 Det vi har är nånting väldigt speciellt.
 Du är min högsta önskan.
 Jag finns hos dig,
vad som än skulle ske.

Är i skolan.

2010-09-09 @ 10:02:56
Hej allihopa! Nu sitter jag i skolan och skriver, har precis haft orientering och det var verkligen skittråkigt! Nu så sitter vi och ska börja ha mediekommunikation, som är skittråkigt eftersom vi har världens segaste lärare :O


Jag och Ida när vi vänta på lektionen



Sista lektionen är inställd och då ska jag ner till stan och köpa datorväska och sedan tar jag tåget till min älskling :) Får först åka till Göteborg, sen till kungsbacka och sedan buss till frillesås, haha, tar ungefär 1h 40min utan väntetid, men det funkar :) Jag längtar tills i eftermiddag! :)

Nu börjar lektionen, måste nog sluta här, hehe. Puss på er!

Brun till blek

2010-09-08 @ 18:33:17




Ja, visst är det konstigt? Jag var väldigt brun INNAN sommarlovet, och under sommarlovet blev jag blekare och blekare.. Och nej, jag hade inte solat solarium utan det var varmare ute på våren än under sommaren, mycket märkligt. Men nu är jag iaf blek som en fiskmås och har solat tre gånger under de två gångna veckorna, men ingenting händer.. Jag vill inte se ut som ett spöke! Help, please!?

It's you.

2010-09-08 @ 17:45:23
When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew.

Alltså, jag saknar min pojkvän. Och längtar mer än någonting annat tills imorn eftermiddag.


Bilden tagen i våras/somras.
Helsingborg den 5 juni i år.
70års helgen med släkten.

Oskar Linnros

2010-09-08 @ 17:12:23

Från och med du.

Denna härliga onsdag.

2010-09-08 @ 16:29:44

Goddag mina trogna läsare :)

Idag har jag varit jätteseg, klev upp ur sängen slängde på mig mjukiskläderna och satte håret i en toffs och skippa sminket.
I skolan har vi haft temadag, demokrati och nånting. Var på en ganska bra föreläsning också. Men sen satt vi inne på nånting tråkigt och vi orkade inte sitta mer så jag, Ida och Carl-Johan smet iväg och kollade bussar, sen har jag gått i stan, hittade en fin datorväska som jag la undan tills imorn, måste ha det imorn när jag ska ta tåget till min boy. Jag ska vara hos honom nu hela helgen, inte säkert jag bloggar så mycket då, ska hjälpa till att flytta ut från hans rum osv. Har precis duschat och packat, ska väl äta snart också hoppas jag :)

Ida var väldigt rolig och gjorde en bild och la ut på facebook på mig, haha som hämnd för att jag lagt ut bilder på henne när hon vart oförberedd ;)

Här har ni det, vi skulle testa hennes cam lite bara..... Inget konstigt alls.

Har inte mycket mer att skriva för tillfället. Pussshej!

Min skatt

2010-09-07 @ 17:50:27



Idag är det vår dag. Du är allt jag nånsin önskat.. Och lite till.

Back on track. Bloggen vid liv igen!

2010-09-07 @ 17:42:39
Hej allihop! Nu är det såhär att jag rederat hela min "förra" blogg och tänkte starta om och börja skriva i bloggen igen. Dom som läst min blogg innan vet att jag skrev i ett och ett halvt år och älskade när folk kommenterade och läste min blogg, men till våren/sommaren nu i år så kunde det ta månader innan jag skrev något i min blogg, jag liksom tröttnade för att jag aldrig ville sitta vid datan och jag hade liksom aldrig tid. Men nu går jag i skolan igen, jag fick ny dator från skolan idag och jag har varit sugen på att börja blogga igen ganska länge, och nu har jag ju lagom med tid för det, och till hösten och vintern sitter man ju ändå bara inne och kurar så då är det faktiskt kul med blogg :)

Jag hoppas ni vill följa min blogg, jag ska försöka att vara hyffsat aktiv.


Jag och Ida på sista lektionen idag, vi hade ganska tråkigt.


Just nu sitter jag här och dricker varm mjölk med kanel i, jättegott!


Jag ska gå och käka kyckling, curry och ris nu. Luktar supergott och jag är jättehungrig. Pussss på er :)