Filmdag

2010-12-25 @ 18:15:01
Idag började jag och mina systrar dagen med att kolla på Dagboken, sen kollade jag och Moa på 7x- lika barn leka bäst, och i slutet av denna kväll tror jag garanterat att det blir sex and the city 2 :) riktig film dag!




Spelar ingen roll hur många gånger man ser den, den är bra och dom är såå söta tillsammans!




Alltså första gången jag såg den idag.. Jävligt konstig film, bilden var liksom grön, grå och mörk hela tiden och det va lite invecklat, men det var en informationsfilm om att 30.000 barn blir mobbade varje dag ungefär.




Sex and the city 2 är nog världens mysigaste film! ENLIGT MIG! Jag är ett sex and the city freak sedan första avsnittet kom finns inget bättre.

Mellandagsrea!

2010-12-25 @ 17:33:22



Julrean är igång, och på måndag ska jag till torpköpcentrum med Maria, men först av allt ska jag till och ta ut lite cash från sparkontot... OH NO! Aa men så ere när man inte fått nåra pengar ännu. Ska köpa mig ett par nice skor på Åhléns för 600, har lite pengar på presentkort och så får jag lägga till, ska även se till och köpa jeans och en kofta/kavaj. Prio 1 liksom! Ser fram emot en avslappnande dag in tha mal, dör av att sitta hemma hela dagarna för det blir så himla himla avslappnande tillslut, tillslut ser jag ut som en hösäck och har påsar under ögonen, måste pigga till mig :)


Dessa skyltar gillar nog alla i hela världen. REA!

Julafton

2010-12-25 @ 17:15:16

Ja, nu har det varit jul. Vi hade det jättemysigt.. Ett litet undantag, en grej saknades.. Jonas! Gud vad längtan är stor, Kommer inte träffa honom förrän tisdag eller onsdag.. Men iaf, igår körde julklappsspelet med släktingarna, jag vann en två, en halsduk och glas underlägg. I julklapp fick jag en röd stekpanna med rosa blommor på, sex and the city 2, två doftljus, en ljuslykta, örngott och överkast, en parfym, presentkort på åhléns, ett fritidskort som gäller till mars, hörlurar till mobil och dator. Mycket praktiska grejer som jag saknat, förra året vart det mycket kläder, men nu försöker jag samla inför lägenheten och sånt :) Blev väldigt nöjd faktiskt!

Har varit lite deppig senaste dagarna, pratar knappt hemma och julen bara rann iväg kändes inte som jul.. Är nog lite deppig för att jag saknar min fina pojkvän och det e rövlångt kvar tills vi ses igen. Men snart ere julrea så jag får ta och shoppa lite så går tiden fortare kanske :)


Min nya parfym

Facelooken på julafton


Julbord


Tuff tomten va i år då!

Riktigt snygg

 

Hoppas alla haft en riktigt härlig jul, även om ni firat den förra veckan, igår, idag, imorgon!

Lite godis

2010-12-23 @ 20:09:49

Lite små skor som ligger på önskelistan.. Ja, jag är skogalen och det spelar ingen roll hur många man har får aldrig nog blir aldrig för mycket.

Dessa fast i svart 449:-

Dessa 599:-

Dessa 699:-

Dessa 699:-

Och dessa 699:-

Drömma kan man alltid. Ett par vet jag helt säkert att jag ska köpa nu i mellandagsrean!

God jul på er allesammans!

2010-12-23 @ 19:05:00

Fan alltså, kan ni fatta att det är julafton redan imorn? Asså shit, helt otroligt! Tiden bara rusar förbi och man förstår ingenting eftersom man inte riktigt hänger med i svängarna. Det liksom flyger iväg... Men aa nu är det iaf julafton imorn och det ska bli skönt  :) har inte träffat min pojkvän sen i måndags och vi ska inte ses förrän onsdag nästa vecka så det e lång tid kvar så nu sitter vi och pratar i videosamtal på msn, hahaha :) första gången jag gör det, men skönt att se honom :)

 

Jag älskar dig!

Dålig update

2010-12-23 @ 18:22:04

Förlåt för dålig update, men jag har verkligen inte känt för att blogga när jag varit hemma eftersom då vill jag bara vile från data när jag sitter vid datan varje dag i skolan typ. Så där är min bortförklaring, det var faktiskt min pojkvän som sparka mig i baken och sa alldeles nyss att jag inte bloggat på länge och sen när jag gick in nu fick jag värsta glada kicken av er läsare, att det varit så många inne varje dag och läst min blogg! Jättekul!

Här kommer en lång tids bilder som jag inte visat hehe.

Julemys hos Kristin




Tjejerna

Och jag med ett stort smile

I måndags innan jag och Jonas åkte i all snö

Fiket i skolan

Me and my clasmates!


Fick en julklapp av Malin



Vi fick göra om hela vårt radioprogram på morgonen igår men det blev superbra

Jag var ljudtekniker
'

Hittade ett par sjuktsnygga skor som jag vill ha nu :)

Jag och mina systrar gjorde apelsiner med nejlikor i idag :)

 

Måste försöka uppdatera mera nu! Förlåt mig :)

Hjälpte

2010-12-23 @ 17:38:06
OMG hej bloggen, måste bara säga att det hjälpte nog att inte blogga på några dagar, vilken kick... Min blogg går uppåt, häromdagen hade jag mitt bloggläsar rekord, fan va ballt, blir faktiskt glad hehe.

Mm

2010-12-21 @ 10:30:15
Nu äre äckelmat i skolan... Vad huset har att erbjuda... Bläää

Grymme grejen ändå

2010-12-21 @ 10:03:18



Jag vill bara meddela att jag har noll, noll öre på mitt bankkonto! Men jag har en hundring sparad till nyår och jag fick en hundring av pappa för att kunna köpa p-piller och kanske sola. Funderar på att ta ut lite pengar från sparkontot för att kunna handla kläder för det behöver jag verkligen ha! Men till slut tar la dom pengarna också slut och jag måste ha råd med körkortet och resor... Men jag måste börja bli mer sparsam.. Men hur fan lyckas man? Till nyår får jag pengar igen så jag får väl hålla ut sålänge :) Är sjukt sugen på en chai och jag saknar Maria och Alex jättemycket nu! På tal om pengar... Haha ne men helt random, jag saknar dom! Dessutom saknar jag Jonas men det är väl inget ovanligt? :)

  

VILL HA

2010-12-21 @ 09:42:02
Lite kläder, smink och smycken jag funderat på att införskaffa mig nu efter jul:





199:- för ett par jeans! GREAT!

Likadana fast en annan färg! Behöver jeans, mina går alltid sönder mellan benen!
Klicka för att visa stor bild
Var jättearg på min syster imorse och då ramlade sminkväskan ner på stengolvet och allt ramla ut och gick sönder... Till och med min rouge! Blev ledsen!
Klicka för att visa stor bild
Mitt är typ slut..
Klicka för att visa stor bild
Klicka för att visa stor bild
Ögonskugga

Nyårscardigan

2010-12-21 @ 08:49:54

Den här tror jag att jag ska köpa för 249:- på gina.
Måste ha något över mig på nyår för annars känner jag mig så jäkla naken :P
Men på mellandagsrean så blire nog kanonbra!

Grymme rubriken ändå!

2010-12-21 @ 08:48:31
Godmorgon bloggen :)

Måste bara börja med att säga att jag är jätteduktig! Igår gick jag en HEL dag i skolan och efteråt tränade jag i en timme. Idag efter skolan ska jag också gå och träna i en timme :) Jag känner mig nyttig!

Åååh idag på bussen var jag skit trött, så gick jag av och Malin satt tydligen på samma buss så jag gav henne ett julkort som jag hade köpt, och då hade hon köpt en julklapp till mig! Guuud vad gulligt! Det var badkulor och duschkräm i jordgubbsdoft! Jättesnällt av henne :)

Fattar egentligen inte grejen med att gå i skolan denna veckan? Liksom hallå... Det är jul på fredag och här sitter jag tre dagar innan... I skolan?!

Aja, tror inte ens jag har första lektionen idag för den kursen är slut... Jobbigt! haha

Ha en bra dag, pusss på er!

Helgen i helhet!

2010-12-20 @ 10:27:10
Hej på er!

I fredags så var jag i skolan, och efter skolan så följde jag med Kristin, Matilda, Louise och Ida K hem till Kristin, fast först käka vi på donken och handlade en massa mat oså på willys, hemma hos Kristin bakade vi negerbollar och gjorde pepparkakor med kristyr på massa mys och skratt :) Vid halv sju ringde Jonas mig och sa att han va med bilen vid min skola så vi gick dit och sa hej då sen åkte jag och Jonas hem till mig. Massa mys!


Ser ut som jag gör köttbullar, men negerbollar rullad i vit choklad är gott!

Louise är glad!

Ida också :)

Kristin också :)

Våra pepparkakor :)

Matilda tjuväter av knäcken!!

I lördags så sov vi till typ elva halv tolv, helt otroligt men jag har varit så trött! Vid tåv-tre så åkte vi in till stan och gick i affärer en stund, sen åkte vi hem och bara myste!

Igår så var vi bara hemma och myste också, har varit en lugn helg vill jag lova :)

Idag vaknade vi vid åtta, ville inte gå upp, men aa vi gick upp. Efter nio så körde Jonas mig till skolan, sen åkte han hem :/ Nu ses vi inte förrän efter jul nån gång.

Men det ska bli riktigt kul med jul :D och loooov!

Ja, det var väl det, nu ska jag, Louise, Olivia, Töve och Lisette hålla en lektion men fika och lekar. Ha en bra dag :)

Final ikväll!

2010-12-16 @ 13:52:49

Eller


Vem vill ni ska vinna ikväll i paradiset?
Jag hejar självklart på Lin och Erik , dom är dom sötaste och har hållt ihop nästan hela spelet!



Vem tycker du borde vinna?

Rubrik?

2010-12-16 @ 13:16:02



Har typ inget att skriva idag... Jag är tråkig I know!
Ska träna sen tror jag! Måste orka, måste orka!!

Är såå trött nu ju.... Skit!

Yeeey

2010-12-16 @ 10:21:07
Godmorgon :)

Haha vilken crazy morgon, hade idrott nyss, jag och Ida var på gymmet och vi höjde musiken som fan och dansa loss och skaka rumpan och träna lite hahah. Nu börjar jag få huvudvärk och läraren har inte kommit på en kvart så tror jag ska dra och käka snart....... FAN NU KOM HAN :O har lektion nurå... Jobbigt! Aja -.-

Vi hörs sen :) pusss på er!

Galet!

2010-12-15 @ 18:55:07


Den dagen. Den maskeraden. Roligt!

2010-12-15 @ 18:46:29

Bonne

2010-12-15 @ 17:38:08
Hallå!!!

Nu är jag hemma... Har astråkigt! Men bara hänger... Väntar nämligen på att Paradise hotel ska börja och efteråt Bonde söker fru! Min Tv-kväll, hihi.


Har verkligen ingenting att skriva, vill bara tare lugnt! Ska ringa min älskling snart tror jag. Pusss på er!

SNYGG!

2010-12-15 @ 12:22:36


Den här ska jag köpa :D

Kärleken min

2010-12-15 @ 10:00:52





Jag älskar honom! Han är min bästa vän och kärlek. Han får mig att känna mig glad. Jag är trygg vid hans sida. Finns inget som är mer värt än att få vakna intill honom och säga att han är min. Jag är kär! Lycklig. Han får mig alltid att le, till och med de gånger då jag är nere. Finns inget mer värt än den tid vi spenderar tillsammans och de minnen vi delar. Jag kommer aldrig släppa taget om honom. Jag tillhör alltid, min Jonas Lindberg

Jävligt trött!

2010-12-15 @ 09:50:31





"Blogga på riktigt"

2010-12-15 @ 09:26:54
En fråga ang. bloggning "på riktigt"!

Har fått ett erbjudande om att börja blogga på NattStad och tjäna pengar.. Tycker ni att jag ska börja blogga på nattstad och tjäna pengar på bloggen? Jag menar, det vore ju soft. Men följer ni med mig och läser min blogg där om jag byter? :)



Vad tycker ni? Hade ju varit kanon :)

En vecka till jullov!

2010-12-15 @ 08:49:48

 

Godmorgon! Idag är jag vaken med tuppen :)

Vaknade halv sju, åkte till skolan tio i åtta, mötte Alex och Maria för att ge några julkort jag köpt :) Nu sitter jag i skolan, börjar 10.05, men eftersom jag inte får ha minsta lilla frånvaron mer så måste jag vara i skolan tidigt... För om jag tar nästa buss missar jag 30 min av lektionen.. Ja, så dåligt med bussar gåre faktiskt ifrån mig! Så nu bevisar jag här att jag tar min närvaro på allvar ;) höhö!


Efter skolan... Vet jag inte vad jag ska göra. Slutar sent idag, assent! Typ 15.40... SENT! Då ere ju redan mörkt ute!

Jag saknar min söta, underbara pojkvän! Vi sov ju typ ihop varje natt i helgen, men vi har inte riktigt varit med varann! Och jag längtar tills på fredag då han kommer hem till mig :) Han har inte varit hos min på över tre veckor så det är på tiden att han kommer till mig :D JAG SAKNAR DIIG JOOONAAAS :) !!


OMG! Kom precis på att idag är det exakt en vecka kvar till jullovet!! Och på fredag ere julafton.... REDAN!! :o Alltså tiden går skrämmande fort! Men det är skönt, då ere ju närmare jul, nyår, student man blir äldre flyttar hemifrån med killen osv :) TOPPEN!!

Vad har ni för er idag? :)

Hej alla glada!

2010-12-14 @ 11:20:35

Hej och hemskt mycket hej :) Länge sedan jag skrev men här är jag igen! I helgen har jag varit väldigt upptagen! Fredagen då åkte jag till syrran i Göteborg och var där hela kvällen, sen tog jag tåget hem till Jonas med honom eftersom han jobbatr på svenska mässan. Sov med min man, dagen efter så vakna vi tidigt och tog tåget till Göteborg han var på svenska mässan och jag var med syrran och hjälpte henne måla i hennes nya lägenhet. Till kvällen åkte jag hem med Jonas. Dagen därpå, alltså söndag, vakna vi tidigt och åkte till göteborg igen, hjälpte syrran, missade några tåg, fick vänta på Jonas och sen var vi hemma jättesent. Igår då så skulle jag till skolan från Jonas, och den sista tiden har det krånglat som fan.. Tågen är alltid försenade ifrån Kungsbacka till göteborg så jag missar jämt mitt tåg ifrån götet till skolan... Och igår vare allvarligt, jag och mamma bråka, jag fick en timmes frånvaro och jag får inte ens ha mer frånvaro och aa... Bajs iaf.. Kom till skolan efter många om och men. Klädde julgranen när jag kom hem :) och idag är jag ledig! Fan vad skönt!! Här kommer lite bilder från förra veckan och helgen. Pusss på er!

Sånt här hare varit mycket utav de senaste veckorna :)

Torsdags






Fredags


Lördags



Söndags


Bjuder även på en hemlighet denna lektion som bara vi som h¨åller i den vet om!

Igår

Sune


Livsnjutarn!

Wille


Dagens frukost :)

Är jättesugen på en kall dricka

2010-12-09 @ 13:50:53
Nu har jag slutat men sitter fortfarande i skolan för att jag, Amanda och Ida måste jobba med våran engelskaskit! Men ska ta bussen hem halv tre :) Ska hem och duscha, packa, fixa inför imorn :) grymt! Längtar efter min elskling!! :D pusss på er!

Sötnos

2010-12-09 @ 10:29:03

Trevligt

2010-12-09 @ 09:20:37

Godmorgon på er :) Idag gick jag tillslut till skolan. Kom på att det inte var så bra att vara med på idrotten så jag inte förvärrar mitt halsont. Så nu sitter jag inne i hallen i ett litet litet rum men Veronica. Idag har jag tråkiga lektioner men efter skolan ska jag packa och fixa inför imorn. Imorn efter skolan ska jag först åka till göteborg och hälsa på min syster. Jonas är också i göteborg då och fixar grejer på svenska mässan så när dom är klara där rnger han mig så tar vi samma tåg hem till honom. Längtar tills imorn, vill träffa både syrran och min prins :)


P.S, tröjan med mönster på har jag faktiskt sytt själv en gång i tiden (a)

Får nog snart ta och käka clementiner och banan tycker jag, börjar bli hungrig ;)

Onsdag 8/12

2010-12-08 @ 10:34:55

Godmorgon på er alla trötta och pigga! Idag bestämde jag mig för att inte dra till skolan. Det kändes för jobbigt nu när jag är så trött. Har haft lite ont i halsen typ när jag sväljer också, men så ere! Igår bakade ju jag och min syster pepparkakor, självklart blev dom superduper bra eftersom jag var med och gjorde dom ;) Lagom hårda, lagom bruna, lagom stora, lagom tunna. Helt perfekt!




Man måste ju ha julmusik när man bakar pepparkakor, det är ett måste!



Det blev tre plåtar, den första som ni kan se där blev nästan bränd men dom andra vart helt perfekta!



Idag vakna jag av att jag fick ett sms 06.50 av min pojkvän! Han är såå gullig :) Svara på sms en gång i timmen typ för att jag somna om hela tiden. Men vid nio bestämde jag mig för att stiga upp. Ska gå och käka frukost och kolla på teven. Ha det så bra. Pusss på er!

Pepparkakor.. Och deg

2010-12-07 @ 16:13:09

Dags för pepparkaksbak med syrran :) Ha en trevlig kväll!

Kvinnans bästa vän sviker!

2010-12-07 @ 15:19:50

En grej ni aldrig aldrig aldrig ska köpa är den här BH:n från . Köpte den i onsdags och i provrummet var den ju helt okej liksom. Jag tyckte den kändes lite liten men den större storleken kändes lite som att den lika gärna kunde bli ännu större efter ett tag och att det inte var någon idé att chansa. Sen har jag använt BH:n i helgen.. Jävlar vad den kliar, den skaver på sidorna, kuporna är jävligt bra dock.. Det är allt runtomkring som förstör. Jag har nu skavsår under armarna, under brösten och det kliar. Fyfan säger jag bara. Numera använder jag mina gamla BH:ar som jag är säkra på att dom är sköna! Så aa, även om ni prövar dom i provrummet kan det bli piss hemma sedan, och då finns det ingen återvändo, då haru redan slösat bort 150 spänn på en grej som är skit och inte går att byta tillbaka igen. GRYMT!

I'm home

2010-12-07 @ 15:05:57

Tjenixen igen! Kom hem klockan ett, blev seriöst jävligt illamående av bussturen hemåt på en kvart. Helt sjukt jag har blivit sån nu det senaste halvåret, då jag jämt blir åksjuk om jag inte åker tåg :o sedan blev jag yr och huden dunkar typ att man fryser och svettas samtidigt. Fick lägga mig ner när jag kom hem. Det är nått fel på mig, jag har jämt såhär. Jag är typ sjuk och jag vet inte exakt vad det är men jag har ju magkatarr, det är en säker diagnos. Men yrseln, huvudvärken, illamåendet och att det dunkar i kroppen som om jag ska börja gråta eller spy, vad är det för nått då? Det är sällan så på helgerna, eller dom dagarna då jag är hemma, men i skolan är det jämt så, eller efter gymmet, eller på bussen hem.. På alla dom platserna där man är hjälplös och inte bara kan gå och lägga sig... Sjukt!

Aja, senare kommer min syster hem och vi ska baka pepparkakor, fan va gott med deg!! :) Och så ska jag självklart se på Paradise hotel, Äntligen hemma och Desperate housewives. Favoritprogrammen på tisdagar :)

Vår dag

2010-12-07 @ 11:45:46


Idag är det våran dag! Jag älskar Jonas mer än allt annat!
Alla dagar med dig är guld värda. Fina minnen, fin kille, fin kärlek.
För alltid!


Och nu ska jag åka hem ifrån skolan, känner mig kraslig. Krya på mig, tack!

God jul... Snart lucia :)

2010-12-07 @ 09:59:32
Godmorgon bloggen :) Hur ere med er?

Idag har jag bara hunnit ha datakunskap som jag ääälskar... NOT! Gör typ en julkalender haha.
Nu ska jag hålla tal i Svenskan, haha kommer vara nervöst ju..

Längtar såå till julafton, är jättesugen på julmat, julmust, julskinka, julklappar, stämningen, kalle anka, och allt sånt roligt :) Gör inte ni?

Paradise

2010-12-06 @ 19:29:28



Min helg

2010-12-06 @ 19:25:02

Hej hej bloggen :) Nu vare det där med resandet till pojkvännen och ingen data igen, men så är ju trots allt mitt liv och det är så jag valt att leva, datan är inte hela livet vet ni ;) och därav inte bloggandet heller! Men här är jag nu, måndag kväll och snart börjar Paradise hotel också som jag ska gå och titta på :) I helgen så åkte jag till killen. Han hämtade mig i Kungsbacka när jag kom med tåget från Göteborg, så åkte vi hem till honom sen skulle han köra några tjejkompisar till Kungsbacka och jag somnade medan han var borta men sen väckte han mig :) Dagen därpå åkte vi hem till Pk och dom fixade Jonas bil och ja.. Vi var väl där i fyra timmar eller nått och mina tår var bortfrusna haha, jag klagade hela tiden men sen fick vi fika av Pk's mamma :) Sen åkte jag och Jonas hem och tog det lugnt, till kvällen körde Jonas hans föräldrar för dom skulle på middag, så jag, Linda (Jonas syster) och fostersyskonen Theresa och David vi var hemma och gjorde bål med karamellfärg och bär och käka chokladpuddig och chips. Sedan kollade vi på Dagissnuten och vid tolv åkte Jonas och hämtade hans tjejkompisar och föräldrar, vid två tiden somnade vi tror jag, haha jag låg typ och snackade med Jonas och han somnade... Sååå kul var det :P Igår gjorde vi ingenting, åkte och käkade pizza och sedan åkte vi till Horred till Jonas bror och hälsade på lite. Sen myste vi heeela kvällen och kollade på Beck - det tysta skriket... Men tror att vi somnade för jag såg inte slutet och vaknade av att teven var på kl 3 och vi skulle upp vid 5 och 6 på morgonen :P Åkte till skolan förut och jaa... Tråkigt som vanligt vare. Men vad gör man inte för utbildningen -.-

Här kommer bilder... Fick ont i mitt ena finger av att skriva hahaha...

Taggad att åka till pojkvännen!



Den är tillbaka!!





Älsklingen :)

Imorse innan jag gick till bussen

Bilder

2010-12-02 @ 18:17:13

Jag lovade ju bilder från denna och förra veckan som jag inte hunnit lägga ut, här kommer dom ;)


Förra onsdagen


Förra onsdagen shoppingkväll med Maria, Alex och Malin.


Maria, Malin och Alex

Alex, jag och Malin
(min mobil kamera är inte den bästa i mörkret)

Maria och jag

Köpte godis, blev så sugen. 30% mindre socker.


Jag och mamma skulle åka till stan förra fredagen,
 det var sån snöstorm så vi fick vända. Trafiken var kaos.

Hann köpa mig en munk

Förra fredagen vare ju kalas, jävligt go mat!


Go blåbärstårta!

I lördags innan jag åkte till Jonas

Det hade snöat sjukt mycket. Och det slutade inte snöa förrän igår faktiskt. Det har snöat nu i två veckors tid. Vi har en och en halv meter snö hemma där det inte är skottat och det som är packat är halt som fan. Vaknade igår och kollade, det stod -25 grader... Blev lite rädd.. En ny istid elle?

Igår





Kom till skolan, då vare äcklig soppa så jag köpte en macka
och en negerboll till lunch. Blev mättare på det än soppan ;)

Jag och Maria var ju på torp igår, hittade dom här skorna. Dom var så sköna,
lätta att gå i, tjockare klack, snygga och ja, jag gillar dom. Glömde dock kolla priset....

Drömbil... Om jag nu har någon.

2010-12-02 @ 17:25:29
Fick precis frågan i en kommentar om vilken som var min drömbil. Har ingen speciell drömbil direkt men aa om jag skulle fått en bil gratis och om jag hade körkort så skulle det nog varit en feeeet jeep eller en hummer. Då hade man känt sig mäktig när man åkte omkring ;) Småbilar är inte riktigt min grej och kommer aldrig att bli tror jag.


Jeep

Hummer

Eller kanske en riktigt stor och fin...

..Volvo ;)

I'm going home

2010-12-02 @ 13:37:21
Nu har jag slutat :) Ska dra ner till bussen. Ha en trevlig kväll. Pusss på er!

Ville bara....

2010-12-02 @ 12:45:07
..Slänga in en jävligt nice bild! Hej hej!

Bikini

2010-12-02 @ 12:39:24


Den här var jävligt snygg! Fan vad jag längtar till sommaren eller utlandet... Bikinisäsongen!

One person I will never forget...

2010-12-02 @ 11:00:47

I've realized that I have the best and worst memories whit this one person. She ment the world to me, but something went wrong and I cuess we've cut the rope.


















People say that friendship never ends, but is it realy like that?

Kroatien 09

2010-12-02 @ 10:32:37



I Kroatien 2009. Längtar tillbaka!

Tråkig rubrik va?

2010-12-02 @ 10:30:38
Tjenare alla läsare :)
Igår kom Maria till min skola sedan åkte vi till torp och jag köpte julklappar och en BH. Nu är mina pengar typ slut, har sparat lite till feeest! ;) Idag ska jag till tandläkaren, om typ en timme eller nått med syrran, tur är då att tandläkaren ligger precis utanför skolan haha. Slutar halv två idag och tar halv tre bussen hem och ska typ städa och allt sånt där :) Packa måste jag ju göra också, fan vad denna veckan gått fort, redan fredag imorn :) Då ska jag åka till min pojkvän :) Vi ska myspysa rejält :) Jag saknar honom hela tiden, Veronica i min klass berättade att hon inte har träffat sin pojkvän sedan höstlovet och det var fyra veckor sedan, då sa jag till henne att jag hade tagit livet av mig haha. Jag hade gråtit varje dag för att jag saknar Jonas, hade inte klarat att bara prata med honom, måste pussa honom :)
Köpte en sån här fast en svart :) Var inne på den vita från början men det blev en svart :)
Nu har vi mediakommunikation med Dan... Skoj! Hoppas att alla har en bra dag :) Pussss på er!
P.S. Jag vet att jag inte har lagt upp nya bilder på länge, men har ju min bärbara och bloggar ifrån nu, har inte orkat logga in hemma och lagt in bilderna men har en massa bilder på lager sedan förra tisdagen haha :P Så ni vet, det kommer!