Väntar på Jonne

2011-03-31 @ 15:08:18
Sitter just nu och väntar på att min pojkvän ska komma hit, han åkte vid halv tre ifrån kungsbacka så han borde vara här vid halv fyra, har precis slutat skolan men sitter kvar med halva klassen. Kollar lite BB-klipp, haha fan va man kan garva åt dom ibland alltså ;)




Ha en bra dag, folk! puss och kram!

Vill ha!

2011-03-31 @ 14:43:57

Skulle sitta bra nu!

Skulle passa fin fint!


Skulle vara mysig!

Skulle vart snygga!

Skulle vara jävligt bra att ha!

Och eftersom jag fyller år om en månad och 19 dagar så kan ju någon av er köpa detta till mig, jag som är fattig student... Snällt :)

Just nu vill jag bara...

2011-03-31 @ 11:05:33



Färga min fula utväxt, och känna mig fräsch igen.



Käka så jävla mycket pommes, kebab och kebabsås som möjligt! Flera månader sedan!



Vill ha en mysdag, ligga hemma, gå runt i mjukiskläder, mysa, käka godis och kolla på film!


Kan man inte bara för en dag få ha det såhär underbart? Jag vill ha det såhär just nu...

Tråkigt..

2011-03-31 @ 09:47:51
Hej hej!

Igår efter skolan åkte jag hem efter att vi hade fotat 25 dans elever. Storstäda fan igår, haha har inte gjort det sen i jul..... Oj.. Det var stora dammtussar haha. Men men, fick mig en skön joggingtur på 4 kilometer igår också. Idag kommer min pojkvän hit efter skolan! skönt att vi får en extra dag ihop, har inte träffats sen förra söndagen.. LÄNGE SEN! Så det ska bli mys :) hoppas jag orkar upp till skolan imorn haha.

Ska snart ha Dan- Dan hela dan dan.... Dan the man, the danceflour killer. höhö orkar inte med han.

Aja, får ta mig i kragen, hålla andan och trycka i musik i öronen så kanske jag klarar mig igenom den lektionen. Pussshej!

Huh?

2011-03-30 @ 12:43:07
Tänk er till den här klänningen:

 skulle den här skon passa till den här klänningen? Kommentera gärna och hjälp mig, måste ha ett par nya snygga skor, till en grej!


599:- scorett.


Tjingtjong

2011-03-30 @ 12:04:12

Godmorgon, eller god lunch eller nått ;)

Igår efter skolan så gick jag och klippte mig, shit alltså fick klippa av mig nästan halva håret, huhu, det var så slitet, har galet kort hår just nu och det känns ovant, hoppas det växer på snabbt nu! Det blev så friskt, både farmor och Lina frågade om jag hade färgat det ljusare, hehe, men nej det har jag inte, det är bara friskt och glansigt ;)

Har ungefär såhär kort hår nu... Klippte bort mer än en decimeter!

Efter frissan så drog jag upp till farmor och käka mat, sedan tog jag bussen ner till stan och gick bort till Daniels lägenhet, skulle överraska Lina och Daniel, men dom va inte hemma så jag gick och mötte dom vid affären, haha sen va jag hos dom ett ta, sen vid sju så åkte jag och Lina u till torp och gick där tills det stängde, sen åkte vi in till stan och upp till farmor och farfar, prata studentfest och hela köret, ska förmodligen få pengar om jag är med och arrangerar det hela (y) Sedan åkte Lina och jag kollade bb sen somnade jag.

Vaknade vid nio idag, åkte med farmor och farfar till skolan halv tio, har haft engelska och kollat på film nu på morgonen och käkat mat. Ska fota dans-3orna senare också.

När jag kommer hem blire förmodligen en löprunda på 4 kilometer med mami. Sen bara chilltimes, kanske måste städa om Jonas kommer imorn eller på fredag ;)

Nu har jag inget alls att skriva om.... Kolla massa skor igår, pröva och pröva, skitsnygga skor men inget som jag vill ha, det finns alltid nått som är fel med dom ju :( hade hittat ett perfekt par skor på eurosko men nu är dom borta på både nätet o i affären, ändå är det sommarskor, huhuhu.

Aja, hörs sen, pussshej! :)

Brun utan sol, fint elle?

2011-03-29 @ 14:06:48


Såg en tjej idag, hon hade så enormt mycker brun-utan-sol på händerna så det var fläckar, det var helt orange, och så hade hon brunkram utsmetat i hela facet typ i håret och det var klumpigt och hon hade hur mycket maskaraklumpar som helst, plus finnar.... Är det snyggt? Hur kan dom se sig själva i spegeln efter dom sminkat sig och tagit brun-utan-sol och tänka "shit, nu blev jag snygg!" hahaha, fyyy... Lagom är alltid bäst, to much is to much, och tvärtom, lagom är alltid bäst och jag tycker inte att man ser normal ut när man är orange..... FY!



Snacka om bad självkänsla eller någonting sånt då ju? Någonting måste det ju va, dom kanske behöver glasögon alla tjejer och killar som ser ut så, och nu ere ju så att det inte bara är dem såkallade "fjortisarna" som har det, utan även äldre folk, upp mot 27 års ålder alltså har jag sett ser ut såhär, brunkräm, brun-utan-sol, ljust lipgloss och antingen gult hår eller svart hår, det ser bara uuuuuur svinigt ut!

Varje gång jag ser en sån person går jag förbi och tänker "när gick det fel? hur och varför låter du dig själv se så äcklig ut? är du blind?" och så håller jag andan och lyfter på axlarna, finns bara en massa frågetecken kring detta, why why why?

Happy memories will last for ever!

2011-03-29 @ 13:49:58

Klippning idag.

2011-03-29 @ 13:31:24
Hej hej bloggen :)

Idag har jag inte haft användning för min dator, hade dans första lektionen, sedan svenska o skulle skriva på papper tydligen och sedan lunch och efter det graf, och nu har jag matte och då kan jag lika gärna använda datan hahah..

Idag slutar jag kvart över två, då ska jag lämna in en lapp från skattevärket hos min arbetsgivare, sedan ska jag ner till stan, ska klippa mig klockan 3 och det ska bli hur sönt som helst, hehe!

Efter det ska jag hem till farmor och farfar o käka sen så ska jag väl vänta på att Lina ska komma som alltid kommer sent på kvällen så man knappt hinner va innan man ska sova.... Men men får la se om hon skyndar eller segar..

Aja, nu ska jag väl jobba lite här, pusshej!

Jersey shore säsong 3

2011-03-28 @ 14:34:59



Nån som såg nya säsong 3 av Jersey shore igår? fifan vad bra det är, har följt det sen säsong ett började, dom är så jävla bombade hahah, älskar sånt! Cat fights och pinsamheter, kul kul!

Mån-tors, 21:50 Jersey Shore MTV ;)

blabla¨bla

2011-03-28 @ 10:16:05


Jag har alltid varit missnöjd med mina lår som jag tycker är för kraftiga och jag har alltid varit nöjd med min otroligt smala mage.. Men på sista tiden har det liksom vänt, så mina lår inklusive rumpan har blivit mycket mindre och min mage.. Ja, den häger så gott som ut över byxkanten och det är inget man vill ha! Men igår på morgonen när jag kollade mig i spegeln så kände jag mig otroligt nöjd med min magen och min rumpa, mina lår och ja, hela min kropp. Det kändes helt okej att se ut som jag gör, jag ser helt normal ut, jag vet ju att jag inte ser ful ut på nått sätt men ändå, alla tänker så det vet jag. Men igår kväll va jag jätteledsen när jag satt i sängen och pratade i telefon, såg hur min mage valkade sig ut över mjukisbyxorna... Haha fy vad äckligt det är med tjocka magar! Fick nått ryck och bestämde mig för att sluta med chips och godis helt ett tag nu, fram till påsk iaf. Jag kan liksom sluka en hel chipspåse under en tv-serie liksom, och det är inte en gång i veckan vill jag lova, även om jag kanske ljuger för mig själv ibland och påstår att jag "aldrig" äter chips! Men ja, the truth sucks! Haha, jag måste ändra på min kost lite granna, bara lite, tänk om jag slutar med chips och godis ett tag helt och träna som jag gör, måndag, tisdag, onsdag morgon och torsdag så kommer jag go back to normal igen och känna mig glad över hur jag ser ut igen. Har aldrig känt mig ful eller tjock eller kollat på mig själv och tänkt "fan va fet jag är jag ,åste banta" för jag har aldrig varit fet, jag är inte fet, jag har bara bytat plats på fettet, jag menar fettet på rumpan har tränats bort till muskler och lyfts upp mot magen, typ haha. Jaja, men iaf, jag har tvingat min pojkvän nu att slå mig på fingrarna om jag tar i en chipspåse i affären eller hemma... Haha, det går faktiskt att avvänja sig från det, har funkat för mig när det gäller kebebtallrik, Jonas och Lina vet hur beroende jag var av en kebabtallrik varje dag i somras när jag och Lina hade farmors lägenhet, det gick jag upp utav men sen slutade jag med det och började träna ordentligt igen, men nu har jag ett nytt problem som jag måste lösa ;)

DETTA FIXAR JAG!
JAG FIXAR ALLT!
DET JAG JAG, FAKTISKT!

Beach 2011, here I come!
Happy as always.





Love it

2011-03-28 @ 09:46:57
Can't have to many of them!
Denna månaden vill jag ha dessa:



Prövat dom flera gånger och funderat fram och tillbaka om det känns rätt... Nu känns det rätt!

Sköna sommargrejer!

2011-03-28 @ 08:30:07
Beställt hem:


199:-


249:-


99:-



69:50:-

149:-


99:-




49:50:-


29:50:-


29:50:-


49:50:-

Myskväll med Natta

2011-03-27 @ 09:51:19

Godmorgon bloggen! ;)

Igår så var jag ensam hela dagen, mamma o pappa är på spa i Särö och Moa är på konfaläger så jag är själv med hundarna. Dagen igår gick ut på att jogga, gå lång promenader med hundarna, sola utomhus, städa, laga mat, diska, må illa och vänta på Nathalie. När hon kom hem gick jag ner till henne och vi käka bröd, räkor, revben och sallad med hennes familj framför körslaget, sedan gick vi upp till mig och började se på National Tresure eller hure stavas, men den sög så vi kollade istället på släkten är värst, och då ställde vi fram klockan en timme, haha och så fick vi för oss att vi blev skittrötta 20 över elva fast den egentligen bara va 20 över tio... Haha så vi la oss uppe i dubbelsängen och blev hur pigga som helst, men sen somna vi som två grisar. Imorse vaknade vi exakt samtidigt också, haha 20 över 8??? Vad ere med oss, så jävla tidigt, gick iaf ut med hundarna och käka frulle, sedan var hon tvungen att dra :) Idag kommer nog min familj hem... Och imorn är det skola igen, jag hatar det! Vill ha helg fortfarande, haha!



Kanske ska ta mig en joggingtur idag igen? Nja, vet inte. Funderar på att ta ut moppen och provköra lite för våren och fixa iordning den, funderar på att sälja den för typ 7000:- eller nått så jag har lite extra pengar till bil och körkort :)

Jaja, vi kanske hörs sen. Pusshej!

Mer bilder från fredagen

2011-03-27 @ 09:43:59

Jag.

Alex.

Nellsan!

Malin och Maria.

Jag och Nelly, partybryddarna!



Nathalie, Nelly och jag.


Christian och Alex.

 

Daniel, Christian och Malin.

Ledsna Malin och tjocka jag, hahaha finaste bilden

Alex, Daniel och Nathalie.

Fin jag är.... Alex, Daniel och Nathalie i soffan bakom mig, haha

Naw, Malin och Maria.

 

Ny go musik vill man ha!

2011-03-26 @ 17:36:59

Alltså... Jaa, jag kanske inte använder spotify så värstans mycket men när jag väl göre så ere jämt samma låtar o dom e ju gött uttjötade nu, men när fan skare komma nya bra låtar? Jag menar överallt i hela sverige spelas ju samma låtar och jag är så sjukt trött på't nu, vill ha nyyy go musik!!!

Alexandras kalas

2011-03-26 @ 17:12:38

Hej hej bloggen :)

Igår efter skolan så mötte jag Nathalie, så gick vi till hennes mammas jobb och tog varmchoklad sedan åkte vi hem och fixa oss inför kvällen, vid sju körde Nathalie till Alex, så käka vi hur mycket tacos som helst och sedan tårta o kladdkaka och så kollade vi på två filmer och käka hur jävla mycket chips som helst haha, så imorse när jag vaknade tog jag en joggingtur på 4 kilometer, hade ångest x)

Här är en del bilder från min mobil, väldigt dåliga, men får mer bilder snart av Maria som hade med kameran :)

Ser ut som jag har löshår, men mitt hår har växt så sjukt mycket nu och det är slitet som in i hell..

Maria, Nathalie och Alex.

Jag och MAIA

Födelsedagstjejen!


Jag o min cptjej ♥


Jag och sessan ;)

Dom hade köpt 10 gurkor! Men alla gillar gurka så det gjorde inget, haha


Maria, stenhård bryyd

Maria, Alex och Nathalie

Malin, Nathalie och Christian

Christian, Alex och Daniel.

Alex och Daniel.


Nathalie och Chrisitan.

Alex och Maria.

En jättekladdig kladdkaka som jag gjorde till Alex, och oss andra för den delen. haha


En marängtårta Alex och Amanda hade bakat :)

Glada Malin, Nathalie och Christian.

Malin, Daniel och Nathalie.

Jag och min MAIA

Har inga mer bilder, resten är suddiga och mörka haha, Maria får fixa bilderna till mig från sin kamera som är mycket mycket bättre :)


Från idag, när jag skulle på långpromenad med mina hundar.

Ljust är snyggast, true story!

2011-03-25 @ 10:26:56
Rätt så snygga.







For you my love.

2011-03-25 @ 10:09:15

My heart skips a beat when you're near me.
My feelings are so strong, that if I would lose you, I would die inside.
But we'll never let eachother go, 'cause our love's to strong.
I'll be yours for ever, when ever you need me, in every situations.

I will always love you, you my love!

Best feeling

2011-03-25 @ 09:57:04
Du ger mig den bästa känslan i världen.
Det är du och jag! Jag är kär i dig, och du är kär i mig,
 och det känns hur bra som helst!

Tummen upp för kvällen!

2011-03-25 @ 09:45:15

Alex 17årskalas idag!

2011-03-25 @ 08:29:12
Godmorgon bloggen :) idag kör jag med den gråmjukisstilen o osminkad i skolan, haha känns rätt mysigt :)
Idag kommer Nathalie till min skola lite senare, så ska vi åka hem tillsammans och gör iordning oss och fixa lite inför kvällen. Vid sjutiden ska vi dra till Alex, hon fyller år idag så det blir hon, jag, nathalie, maria, malin, daniel, antonia´och christian tror jag :) taco och godsaker. Bara allmänt trevligt kalas! :) Kommer vara ensam hemma i helgen så måste passa hundarna, men Nathalie har lovat att hålla mig sällskap o sova med mig o hundarna i huset :) så det lär ju bli chipskvällar i helgen asså! ;)

Snart ska jag ha engelska o redovisa den där boken jag skulle ha läst ut...... Jag kan redovisa fram till dom 7 sista kapitlena.... Hahaha jag vet, jag är så dålig, men jag läser så segt och sällan och har aldrig tid förutom på tåget liksom... Aja det får bli som det blir, jag får låtsas att jag läst ut den men att jag glömt skriva ner vad jag minns från slutet så jag inte kan berätta det sista ;) SMART VA?!!

Nu måste jag kila, pusss puss!

GRATTIS GUMMAN PÅ DIN 17ÅRSDAG!

Det blev en bakdag

2011-03-24 @ 20:52:37

Hej allihop :)

Kom hem klockan fyra idag, va med Veronica i stan en sväng, när jag kom hem blev det bakning för fulla muggar, har skitont i ryggen, bakat sen jag kom hem ju hahaha.. Lite bilder från idag:



Dagens utstyrsel..

Kladdkakemuffins.

Har även gjort lite annat pyssel och storbak, men det visar jag inte idag, inte imorn, men troligen på lördag :)

Glad dag!

2011-03-24 @ 10:49:45
Godmorgon bloggen :)

Idag vaknade jag av att jag trodde jag sov för länge för jag sov verkligen asgött och det var ljust ute men så vakna jag två minuter innan jag skulle.. Haha, har haft idrott på morgonen, ganska härligt! Sitter just nu på mediekommunikationen och hatar det för läraren är.... So not my style, ne men han är enormt störande, vi och en klass till har klagat på honom hos rektorn innan men ingenting händer, face it vi gillar honom bara inte!

Spagetti och köttfärsås idag i skolan, haha då kan man käka sig mätt iaf, alltid något possitivt :) Efter skolan ska jag hem och kanske ta en joggingrunda i solen eller ut och köra moppen som stått i garaget hela vintern haha. Får la se om det fina vädret håller i sig :)


Har ingen dator med mig i skolan idag heller så sitter på en sån gammal äcklig skoldata och äcklas över att tangenterna är klibbiga, blääää... Coca cola tjockisar som suttit och svettats över här.... Nämen fy hhahah!

Kommer kanske blogga när jag kommer hem sedan, har lite nya bilder och så får jag väl se om jag hittar på nått som jag kan skriva om! :)

Ha en bra dag, det ska jag ha!

BB

2011-03-23 @ 19:10:40
Nu tänkte jag hoppa in i duschen, lång varm dusch för jag fryser. Sedan tänkte jag dammsuga upp allt grus inne på mitt rum där alla skor står, haha. Sedan tänkte jag praktiskt taket göra ingenting fram till börjar, och ja, imprincip hela min kväll det där! Låter la finnemang? ;) Haha tycker det nya BB är "för jävvla fräckt" haha som Peter säger. Tycker det är klockrent, tycker alla där inne verkar helsköna.. Förutom satkärringen Katta, hon kan ju nån bara sparka ut och tejpa igen käften på. Sicken röst, tonfallet, dialekten, utseendet, skrattet.. Fyfan can't stand her, she's to much and to old! Bara rösta ut henne nån jävla gång, en kristen lärarinna som visar stingisarna och dansar dirty och är otrogen mot sin pojkvän... BLÄÄ!
Aja, Ha de för jävvla bra ena! Pussshej och gonatt min skatt!

24-åriga Sara Jönsson är inte alls för gammal för Big Brother.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4Peter Orrmyr är husets goa göteborgare. Foto: Daniel Ohlsson/TV4Sonia Kamau vill vara första mörka tjejen i svenska Big Brother. Foto: Daniel Ohlsson/TV4Christian är en "social mästare".  Foto: Daniel OhlssonKaterina Kazelis är lärarinna i Malmö. Foto: Daniel Ohlsson/TV4Från Umeå kommer den resliga snickaren Simon.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4Annie Almén tävlar i poetry slam.  Foto: Daniel Ohlsson/TV423-åriga Rodney Da Silva från Haninge. Foto: Daniel Ohlsson/TV4Bildsköna Martin Granetoft från Hörby. Foto: Daniel Ohlsson/TV4Vanessa är här för att ta huset med storm. Och publiken. Foto: Daniel Ohlsson/TV4Trafikanterna kan känna sig trygga när Gurkan, Sveriges värsta bilförare är instängd i Big Brother. Foto: Daniel Ohlsson/TV11Roza Foto: Daniel Ohlsson/TV11Patrik Edvarsson var den hunk som röstades in. Foto: TV11

Balen 2013

2011-03-23 @ 18:56:39
Röda:





Svarta:



Skulle så gärna vilja ta studenten just nu bara för balens skull! :) Ser fram emot det nått så enormt! Verkar ju skitkul och fint ju :) jag skulle vilja ha en röd, svart, brun eller marinblå klänning! Hade passat mig perfekt ;) 2013, haha två år kvar och då är jag 19! YEEY :)

Go'mörra

2011-03-23 @ 18:32:11

Hej igen :)

Har precis varit med Nathalie, har pratat om hela hennes resa och allt sånt :)

Tänkte inte skriva speciellt mycket, mest visa lite bilder bara.



Träning!

63 nya oviktiga meddelanden, bra där ;)

2011-03-23 @ 12:39:07


Haha jaa.. Tjejerna i min klass... Allihop sitter i samma klassrum, och ja, dom jobbar sig genom att skriva o skriva, haha man hinner inte läsa allt som poppar upp och det blinkar hela tiden. Tjejer, vi behöver inte va tysta o skriva ;) men jag gillar att alla är sjuka, för det känns bättre med sjuka än friska tjejer! :)

Spinningpass imorse

2011-03-23 @ 12:29:39
Hallå hallå everyone ;)

Asså idag vaknade jag tio över sex för att solen lös genom fönstret, ville inte vakna halv sju så ställde om klockan en kvart senare.. Sen gick jag upp och käkade sen drog jag och mamma till gymmet och körde ett 45 min spinningpass, asså shit vad jobbigt det var, har varit på zumba o sån skit förr, det va inte min grej, men detta var verkligen min grej :) ska fortsätta med det, det brändes i låren och konditionen var på topp, svettades floder och kände att jag gjorde nått vettigt! Ska verkligen hålla mig till spinning, man blir så pigg på morgonen också innan skolan :)



Åkte till skolan efter en go dusch på gymmet, har bara läst idag, hur tråkigt ere inte då? Haha nu har vi svenska utan lärare för hon e sjuk men vi måste va här för närvaron, helt cp men aja... Har ingen data idag o alla mina grejer e på den så kan inte jobba så det känns meningslöst att sitta här då :P Gör ingenting ju, kollar bloggar oså på datorerna här.

Efter skolan ska jag ta bussen hem, och så ska Nathalie möta mig vid vägen så vi kan prata lite, fick ett sms efter elva igår kväll om att hon landat med planet i sverige, hon, den jäveln har ju varit i thaiiis i två veckor! Haha så nu ere dags för girls time igen :)

Ha en bra dag, pusshej!

döö

2011-03-22 @ 11:40:48
dryga människor....

Tack för att ni alltid finns

2011-03-22 @ 11:37:45
Gud vad jag älskar mina barndomsvänner! Mina bästa vänner, mina riktiga vänner. Alla fina minnen! Gud vad underbart vi haft :)
Jag älskar er!

Haha en "hate skolan" dag idag

2011-03-22 @ 09:52:08
Hej hej :) Har egentligen dans nu, men gjorde nån uppgift ist, som jag så duktigt precis skickat in serrröö ;)

Skolan suger, mmm
Sen ska jag träna fett mannen, får äntligen göra det igen, känner mig helt frisk! :D Det behövs tränas ja, och hoppas att snön kan försvinna snart så jag kan ut och springa, en annan måste ju träna upp flåset lite inför vårruset i maj haha, ska ju vinna! Igår lite så spontant boka jag en reservplats på gymmet till ett zumba 45 min och body step 45... haha bokade även en 45 min spinningtur kl 8 imörn mörra :O Ja, ni hör, jag måste gå på detta också annars blir jag skyldig gymmet lite money, så ja, mitt flås kommer la va på topp om jag fortsätter såhär varje vecka. Var ett tag sedan jag va på gymmet nu, för jag har varit sjuk. Då känner man sig fet, haha bara fetar sig med godis och chips o ingen träning... Tur att man inte går upp i vikt, har bra balans i kroppen ;)

Känns som jag tagit tag i skolan lite också, har gjort klart nästan allt i svenskan, hänger med bra. Är klar med typ allt i engelskan, hänger med bra. Sedan ligger jag bra till i allt annat också, hänger med bra, så det känns bra nu, var så sjukt stressad över det innan men nu kan jag lugna ner mig lite ett tag iaf.




Haha that's so true...

Efter skolan måste jag ner till min frissör och boka tid på fredag.. Mitt hår har gått av :( Det är jättelångt men det är sjukt tunnt och har liksom, ja gått av! Huhuhu, jag färgar det inte, jag plattar aldrig håret och jag gör inget för att slita på skiten ju...

Aja, nu ska jag ha argumenterande tal ihop med Lollo, pusss på er ;)

Jag har den bästa!

2011-03-21 @ 14:50:37

Hon döddde

2011-03-21 @ 14:42:03
Mona-Lisa
Vart tog du vägen, min sköna? :(

Skola

2011-03-21 @ 12:09:09
Hej hej :)
Nu är det skola... Bajstråkigt kan jag ju bara säga!
Tur att Veronica är tillbaka i skolan, hon har inte varit här på flera veckor ho har liksom gått upp i rök, fast nu är hon tillbaka och det är tur, för då har jag nån att va meeed :D MYYS!!
Nu har vi tråååk lektion... tråk tråk tråk...

Finemang

2011-03-20 @ 14:24:00
Ska till Uddevalla klockan sju, är framme 22 ikväll... Då kommer farmor o hämtar mig, ska sova i stan inatt ;) Sen ses nog inte jag och jonas på ett tag för nästa helg är det girls time för att alex fyller år och jonas kommer säkert vara med nån kompis så vi är ifrån varann ett tag dårååå.. Så nu MÅSTE vi puuuusssas :D

Kvällen igår

2011-03-20 @ 10:09:49
Godmorgon godmorgon sverige!
Ligger i sängen just nu med en sömntuta som bara somnar om o somar om haha.  Ska la snart väcka honom så vi kan gå in o käka :)
Vad ska vi hitta  på idag då? Vet inte :) Ska åka hem vid sju tiden så får se vad som händer.
Igår kväll vid sju så ringde Lexman o sen kom han o hämta oss så åkte vi till kungsbacka o hämta en kille som heter Viktor, vi åkte vidare till göteborg o ullevi för lite bilträff, det var mycket folk men alldeles för lite bilar så vi åkte till burger king käka lite och sedan tillbaka till kungsbacka, gick in på nån fest en stund, men ingen av oss drack o alla va typ dryga o hälsa inte eller nått fast vi fick komma så vi drog därifrån. Gick en sen kvällsrunda i stan och vid halv elva var jag o Jonas hemma igen. Så kolla vi på film, och jag somnade vid ett för då blev jag trött, höhö.

Ska som sagt försöka få upp den här skitongen breve mig, pussshej!

Solsken

2011-03-19 @ 13:05:28
Nu ska vi gå ut o sätta oss i solen, jag och min älskling :)

Fyllekommentar dåååvää

2011-03-19 @ 12:41:29
Godmorgon godmorgon bloggen :)

Igår efter jag hade dansat så tog jag tåget till göteborg och vidare hem till min pojkvän, vi gjorde stekt potatis och kycklingklubbor, vi köpte godis och kolla big brother och lite sånt, efter det så fanns det inget bra på teven så vi somnade haha, va sjukt trött :) Idag så vaknade vi halv elva och gick upp och käkade frulle, sedan gick jag in på rummet och kollade min mobil, och ja ett missat samtal 02,37 inatt från en viss scheey som va på fest inatt, haha herregud gick in på bloggen nu och kollade mina kommentarer också,
Hahah gud vad jag skratta, jag älskar dig gumman, men när du e full är du bra rolig hörru.. Haha glad att hon ska gå på dejt iaf ;)
Det är jättevarmt i solen ute så jag och Jonas ska snart gå ut och sätta oss i solen :) Myys
Ni får ha en jäklans bra dag, pusss på er!

SUSHI!

2011-03-18 @ 12:14:37
Det var tomtegröt i skolan idag o jag blev absolut inte mätt, ska nog gå o köpa sushi snart :) för annars får jag inte mat förrän efter sju ikväll .. och Jonas har inte tänkt göra mat utan han vill äta mackor så ja.. jag behöver nog köpa mig lite mat ;)

Filmtime

2011-03-18 @ 08:48:31
Man kan säga att jag spelade in lite film igår... Och la på lite "Smusrfröst" på det, haha guud vad fult, notera att jag hade tråkigt igår kväll.
Notera även att jag spelat teater i 7 år och ja, därav min knäppa hjärna o ja, att jag klarar av att sitta o teatra själv framför kameran hahah.... Fy vad fult xD

Godmorgon :)

2011-03-18 @ 08:23:47
Godmorgon bloggen :) Fan att det har snöat ute inatt... Det var typ vår igår ju, men idag ere vinter igen :(
Idag efter skolan tar jag tåget till Göteborg, sedan iväg till Kungsbacka och till Frillesås. Ska hem till min ÄLSKLING :)
Ska se till att läsa riktigt mycket i engelska boken tills nästa fredag har ju halva boken kvar o jag läser typ bara på tåget så ja... Måste verkligen bli klar :)
Vad händer för er idag då gott folk? :) Pussss

Gammalt oo så gammalt

2011-03-17 @ 17:55:59

På den tiden då rummet fortfarande var oranget och mitt hår var i vitt




Jaa.. Som man sett ut genom åren. Minnen, oh dessa minnen haha jag säger då det!

Ut o gå en sväng

2011-03-17 @ 15:59:36
Dax att dra ut med hundarna o hämta posten... Roooolit

Veckans bilder

2011-03-17 @ 15:55:17



Fika med Maria o Malin.

Maria :)


Malin :)

 

Funderar på att klippa mig snart..

Mina ögon ser gröna ut, men dom är faktiskt ljus blå/grå



Konsert

Malin :)




Har solat :)

Ledig from school

2011-03-17 @ 14:38:27
Tjenare bloggläsre :)

Idag är jag ledig från skolan o det känns riktigt bra!! Har sovit ut, har packat, varit i stan ett tag, köpt två nya doftljus som luktar sjukt gott!
Nu ska jag ladda ner lite musik så jag har nått nytt att lyssna på ;)
Ha det underbart, pusss!

Bloggar jag lite lite?

2011-03-16 @ 14:48:01
Känner mig inte så aktiv på bloggen just nu, den har ju varit knäpp hela dagen iof men aa ändå liksom.

Snart blire till att åka hem till mig med Maria :D

Vad ska ni göra idag?

Girls night!

2011-03-16 @ 10:03:52
Godmorgon bloggen :)

Igår kväll var jag på konsert på museet med Malin o hennes släktingar, det var ganska bra, men fick reda på att det höll på i tre timmar men vi gick efter att två band hade spelat en massa låtar :) så dessutom en massa kända ansikten i publiken ;) Inatt har jag typ inte kunnat sova... Vaknat från o till och sista gången vaknade jag kl fem o kunde fan inte somna om när det började ljusna ute genom persiennerna :( så jag drog till skolan lite tidigare, eller aa jag åkte för att träffa maria o alex en stund.

Idag slutar jag tjugo e fyra och då ska jag o maria åka hem till mig, jag ska färga hennes hår oså ska vi la mysa :) vet inte riktigt ännu om malin skulle komma till kvällen? det återstår la o se. Sleepovertime with the girls ;) grrr haha
Usch vad trött jag är, och det är bara onsdag... huhu! skönt att va ledig imorn, är sjuuukt glöd för det hehe!
Nu blire engelskaplugg, bittert, bara att bita ihop!

Pussshej!

Bloggtime

2011-03-15 @ 11:27:48
Godmorgon bloggen :)
Idag hare varit fullt upp :) kom till skolan och skulle ha dans men ist blev det fotografering och shit, sen så gick vi på teater i en timme och nu har vi käkat, snart ska vi ha grafisk kommunikation och sedan matte, efter skolan tänkte jag sola, sen ska jag upp till farmor och farfar, men vid sju ikväll ska jag på konsert med Malin :) blir nog trevligt, sedan ska jag sova hos farmor och farfar i stan, kanske med Lina :)
Jag och Ida, idag.

Malin tiiime

2011-03-14 @ 15:05:57
Sitter med Malin just nu :) ska ner o möta Maria nu så ska vi tre soooola :D

Kvalletid

2011-03-14 @ 13:20:04
En lektion kvar sen blire solarium time med Maria :) lite kvalletid med bryyyden ni vet, saknat ho!

Cheddar in my ♥

2011-03-14 @ 09:23:45



Jag är hungrig, och jättesugen på cheddar popcorn nu... Funderar starkt på att gå ner och köpa det sen! :D
Ser ni här hur jag liksom badar i cheddar popcorn, man blir glad av popcorn, som jag är på bilden, jag hoppar liksom upp ur all god popcornsmak ;) mmmm!

Trött!

2011-03-14 @ 08:37:30
Godmorgon på er :)
Just nu känner jag att det är väldigt tidigit på morgonen och jag är sjukt trött, orkar inte vara i skolan, orkar inte vara vaken! Jag hatar detta!

Idag ska jag vara duktig i skolan o försöka läsa mina två böcker, sedan ska jag och Maria dra o sola och sen ska jag sooooova :D

Kan inte träna ännu heller :( Asjobbigt, för jag är sugen på det!


Ni får ha en sjukt bra dag, medan jag sitter här i skolan, börjar inte förrän tio o är trött :(

Pussshej!

Jeans :)

2011-03-13 @ 18:37:38

Nu ska jag beställa hem ett par sjukt snygga jeans ;) 299:-
Behöver verkligen jeans just nu!

Kvällsfika!

2011-03-13 @ 18:09:44


Nu blire varm choklad och..

Macka! ;)

En riktig kvällsfika det, va? :D

Längtan

2011-03-13 @ 18:06:10

Jag har faktiskt en jäklans lust att åka ner till Helsingborg i år igen och vara där en helg i sommar.

Koppla av, sola, bada, festa, gå på beach volleyboll turneringar, restauranger och i stan! Så jäkla myys!




The hotel

Dinner timees

Denmark timees


Gåstilen times hahah


Åh längtan efter att få åka iväg o bara göra som man vill är extreeemt enorm!!

Jaja.

2011-03-13 @ 15:42:13

Varför vill inte min blogg göra som jag vill? Som ni ser är headern väldigt kort liksom, den är inte lika bred som den borde vara och jag har försökt fixa det flera gånger men det vill inte funka, så för tillfället låter jag det få vara såhär haha... Ska nog ta en dusch, sen måste jag nog läsa lite.. oså måste jag äta "turkisk peppar" för det e så jäklans gott :) USCH för skola imorn!!!!

babe

2011-03-13 @ 14:23:26




Nu ska jag sätta mig och försöka göra en ny header faktkiskt ;) får se hur det går :)

En helg med käreste

2011-03-13 @ 13:30:31

Nu har Jonas precis åkt hem :( Jättesorgligt som vanligt! Men vi har haft ganska kul :)
I fredags gjorde vi inget speciellt, åkte upp till Färgelanda och köpte chips oså, sen käka vi midda med familjen och sånt. Igår så åkte vi till torp, jag bytte mina tights för det var fel på dom eftersom det inte var någon stretch i som det ska vara, och Jonas köpte wax och en tröja. Sen käka vi donken och gick på biltema och åkte hem, påväg hem så hade vi kanske 800 meter kvar hem, då får Jonas för sig att han ska dra handbromsen i en kurva och så vare för mycket snö och is så vi åker in i en snöhög och sedan vidare ner i diket... Jättekul när vi nästan var framme, så vi fick ringa pappa o säga att han skulle komma med traktorn, men så kom en massa grannar, och så kom en annan granne som skulle till stan med sin traktor och drog upp oss och pappa kom också, fast med bilen.. Haha rena cirkusen... Sen var jag och Jonas hemma själva och passa hundarna, käka chips o dipp och kolla snabba cash och en annan film och sedan gick vi in till mig. Idag har vi bara fikat och suttit vid brasan, sen skulle han hem tidigare och det gilla inte jag :( det hade ju knappt hunnit bli söndag ju.. Undra vad jag ska göra idag? Inget antagligen :/

Så kan det se ut när vi är ute på vägarna ;)

Vi bara "neej! Visste att detta skulle hända!" oså bara vi asgarva hahaha :)

love timmmees

2011-03-11 @ 15:03:39
Nu kommer min pojkvän hit, så måste kila :) Ha en bra kväll! pusss på er!

Mitt nya smycke

2011-03-11 @ 14:22:15

Fick post i tisdags :)


Från den här tjejen :)

Oooh


Mitt "Jonas och Linnéa" armband som hon gjort :)

Vad tycks? :)




Visst är det fint? :) 110:- fraktfritt.

Älskar handgjorde smycken, det är min stil kan man säga :)
Tack så mycket http://alex.blogg.se/ för det fina smycket, är riktigt nöjd :)

shoetiiimes!

2011-03-10 @ 16:06:04

H&M. 299:-

H&M. 79,50 :-

Hitta två par snygga och billiga skor från H&M, dom skulle inte sitta fel!

Nanna

2011-03-10 @ 11:55:39
Ne, nu funderar jag på att gå ut med hundarna o sedan lägga mig o försöka sova o bara drömma om att bli frisk. Sen ere fredag, då kanske man e frisk? ;) Love you readers! Puss!

Tatttss

2011-03-10 @ 11:37:40

Häromdagen satt jag och Adam o snacka om tatueringar eftersom han har en hel del oså hade han precis gaddat sig. Så kom vi in på vart jag skulle vilja tatuera mig och jag vet precis vart jag vill tatuera mig när jag fyllt 18, men jag vet inte vad det ska stå ännu bara.

Men jag hatar tatueringar som är:

  • i färg
  • en massa skit, som stora ormar oså
  • tribaler
  • i ansiktet
  • kinatecken
  • fjärillar
  • i svanken
  • på magen

Jag vill ha text, och jag vet ju som sagt vart men inte vad det ska stå, men ska visa vart jag skulle vilja ha tatueringar:


Handleden

Innanför fingret

Innanför armen

Bakom örat

Nacken

Axeln / skulderbladet

Baksida underarm

Så sjukt snyggt är det! Jag längtar, ett år kvar nu! :D

Vill flytta!

2011-03-10 @ 10:57:40

Åh, jag längtar så mycket tills jag flyttar till egen lägenhet! Vet precis vad jag ska göra i köket! Jag vill ha vita eller vit/gråa väggar i köket, sedan vill jag ha typ grå/bruna linnegardiner och typ små tavlor på ett ställe på väggen, av bara bakelser, frukter och andra godheter! Mycket kärlek liksom! Gjorde precis en fin bild som skulle kunna passa till detta, kanske lite tidigt att tänka såhär, men förhoppningsvis flyttar jag ju om ett och ett halvt år eller 2 liksom.

Fin bild va? :)

2011-03-10 @ 10:14:45



Just nu..

2011-03-10 @ 09:59:53


..Så sitter jag och käkar frukost och...

.. Ser hur snön bara blåser ner.. I mängder :(

Fortfarande sjuk

2011-03-10 @ 09:05:04

 

Godmorgon gott folk! Ville bara säga att just nu så skriker min hals efter halstabletter... Jag hatar att vara så förkyld så att i hjärnan låter det som att man pratar i en burk, när man pratar. Hemskt ere!
Vad har jag tänkt göra idag? INGENTING! Kanske kolla film, sova, äta mat, kolla film, sova... haha
Imorgon kommer min pojk hit till mig o tar hand om mig som tur är, då blir jag glaa :) Saknar honom just nu!

Fyy vad jag längtar till sommaren förresten, vill kunna gå ute, solbränd, utan make up o i linne och shorts, ett par riktigt snygga summer shoes och med en glass i handen! Men fan att det skulle börja snöa igår igen :( hatar det! Förresten så hitta jag ett par sjukt snygga sommarskor på eurosko som jag bara måste ha! :D Tyvärr finns det ju ingen bild på deras sida... Men men, snygga var dom :)

Ha en trevlig dag allihopa, puss puss

Nysattack

2011-03-09 @ 16:54:51

Ja, men då har man väl nysit ca 50 gånger på en minut.. Känns i halsen och bröstet, hela näsan och huvudet.. Lovely.. Ska ta mig en varm kopp te, ska krypa ner under täcket kolla på någon bra film/serie och kanske käka lite götta.. Uppdaterar kanske imorgon, hörrni :) Pusss!

Bildtimeees

2011-03-09 @ 16:37:21

Hej hej gott folk :)

Yesterday så åkte jag och Lina till torp, shoppade loss lite smått sådär. Fick köpt allt jag skulle utom halsduken och hårfärgen ;) sedan satt vi med Adam på coop restaurang ett tag och tjöta lite, efter Torp åkte jag och Lina hem till Lina o Daniels nya lägenhet, den var helt okej, men såklart det va lite mycket grejer eftersom dom flytta in i helgen, sedan åkte jag och Lina upp till farmor och farfar och spenderade natten där, jag är jätteförkyld, kan knappt andas eller prata så jag åkte hem ifrån skolan idag. Måste verkligen bli frisk nu!

Känner just nu att jag inte lagt upp nya bilder på sista tiden,
 så här kommer lite nya bilder från månaden som varit:

Myspys med Gabby o Markus i Göteborg :)


Innan en underbar dag på stan med pojkvännen o sedan lite bio

Bio med den söta! (Han ser kortare ut än mig.. Men det är han inte!)


Någon dag innan skolan.

Lina och jag. Helt vanliga glasögonormar!


Kristin. Kerstin. Kristen... :)


Hemma hos min pojk, med nyköpta blusen på!

Gårdagens shopping: tre par trosor, foundation (eller hure stavas), ett linne och nya tights :)

På semledagen käkar vissa semlor, men istället gjorde
 jag milkshake med glasstopping och en liten godisbit ;)

MUMS!


Ne, nu ska jag nog ta och tända en brasa sedan ska jag lägga mig i sängen invirad i en massa filtar och täcke och vila mig lite så jag kan bli frisk! :)

Ha en bra kväll, pusss på er!

Expo

2011-03-08 @ 12:09:28
Tjobre gott folk :)

Idag har jag hunnit dansa, skriva i svenskan och ätit lunch. Sitter just nu och fixar med vårat varumärke, grym ha?;)
Slutar kvart över två, ska hämta ut lite cash sen vänta på lina sedan blire shopping på torp o övernattning hos farmor och farfar. Börjar ju sent imorn så då blire sovmorgon :)
Måste läsa engelskaboken ikväll och svenskaboken... Mycket att läsa för en scheeeey som läser segt, mhm mhm mhm, men that's life ;)

 
Engelska               Svenska

Nu måste jag jobba vidare. Ha en bra dag! Pusss på er!

Mmm

2011-03-07 @ 17:54:11


Nu blev en enna sugen på en chai eller vanilla elle? ;) Aaa tror nog det va!

Jooobbb!!

2011-03-07 @ 17:23:20

Jaaaaaaaaaa! :D efter ett hårt träningspass kommer jag hem till posten och ser att jag fick jobbet!!! Det jobbet jag hade på kyrkogården förra sommaren när jag träffa Jonas :) Det var sjukt soft, klippa gräs, rensa rabatter, vattna blommor och prata med folk och ja, helt okej jobb i solen liksom :) Förra sommaren tjänade jag 14250 kr för fyra veckor, denna sommaren från 13 juni - 8 juli kommer jag att tjäna 18797 spänn!!! :D Med 500 kr att skatta bara! Så jävla skönt att veta att man har jobb, slippa oroa sig om det också...

Finns bara en grej, skolan slutar den 15 juni, jag börjar jobba 13... haha jobbar ju lätt o skiter i skolan ;) Dessutom så jobbar jag samtidigt som min man, så vi har semester samtidigt och kan umgås i dryga 5 veckorna ;) Myyys! Asså jag är överlycklig och lättad.. Det känns skönt helt enkelt!

Vissa frågar mig om jag gräver gravar, nej det gör jag inte! Vissa frågar om man ser folk gråta, nej, men det kan hända och det är väl klart? Men jobbet är inte dystert iaf. Förra året hade vi skitkul, jag kom in på jobbet för första gången första dagen, där sitter två andra sommarjobbare och det var ju mina gamla klasskompisar Philip och Filip :) Vi körde elbil hade vattenkrig och gosa med städerskans hundar på rasterna. När solen sken kunde man sola. Det enda man kunde klaga på var la ont i ryggen, men det kan man vila bort snabbt bara ju. Tyckte det var skittråkigt när jag väl jobba, men det var ju inte direkt en böld i röven utan man hade ändå rätt skoj på nått sätt, speciellt nu i efterhand :)

Nu har jag precis duschat, ska strax käka också, sen blire nog ett avsnitt solsidan och väntan på BB, härlig måndagskväll ändå måste jag smått erkänna :)

love

2011-03-07 @ 14:42:41

Mina skor!

2011-03-07 @ 13:30:33

Dom blir mina snart, röda och vita låga converse! :)

Funderar även på att köpa dessa:


Lunchdax

2011-03-07 @ 10:49:01

Nu blire lunchtimeees med Lina. Hörs sen, dudes!

Old shit

2011-03-07 @ 10:44:06

Två år sedan tror jag.. Brunt kort hår, orangea väggar på mitt rum och en sleten mobil.. haha

Numera är mitt hår ljust, och så är även mina väggar!

Mina bästa ♥

2011-03-07 @ 09:31:28

Jag är tillbaka till bloggen

2011-03-07 @ 08:47:13
Hej på er :) Hur har ni det?

Denna helgen har jag spenderat hos min pojkvän i Frillesås.
I fredags så åkte vi på kalas hos Jonas syrra, hon fyllde 26 :) I lördags så åkte vi in till Varberg och jag fick köpt mig en tröja. Fanns ju fan inget där? :o Sedan kollade vi på i rymden finns inga känslor och love and other drugs :) Igår så åkte vi till Jonas brorsa i Horred och busa lite med Bella :) Sen åkte jag hem vid sju och var hemma halv elva, sen kunde jag inte somna :(

Den här blusen blev köpt i Varberg!

Har nyss spenderat lite skön tid med Malin, Alex och Maria på Agneberg, jag börjar ju tio idag sååå det är sjuuukt segt att sitta i skolan nu.. Plus att när jag kom till skolan kom jag på att jag tappat min skåpsnyckel för att jag har dåliga fickor på jackan :( huhuhuuhu...

Senare blire träning, även fast mina mandlar svullnat upp igen, oooh! :o

Var inte den här jävligt fin? :)


Hoppas mitt paket kommer idag :D :D :D :D

Ha en bra dag hörrni, pusss!

Gnomeo & Juliet

2011-03-03 @ 14:28:49

Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej! Hemskt mycket hej :D

Hur mår ni?

Nu har jag mediakunskap med Andesss ;) En härlig prick den där Andess :D
Har precis skrivit ett brev till honom (ja, jag skulle göra det)

Längtar jättemycket tills imorn :) Då bliirree loove times!

Och vet ni, jag var hemma hos Kristin imorse, då såg jag på reklamen en ny tecknad film som ska komma på bio Gnomeo & Juliet i 3D, verkade ju fan asball ju, den måste jag bara se!! Handlar om små trädgårstomtar, ni vet såna läskiga som kärringar brukar ha på trädgården? ;) haha






Verkar dödsskön!

Tjabbatjena

2011-03-03 @ 09:29:47
Godmorgon bloggen :)

Var nyss på badhuset och fick min närvaro sedan gick jag hem till Kristin :) hon gör iordning sig och jag kollar lite teve, vår lektion börjar tio igen så ska nog gå om en kvart eller nått. Tur att det är torsdag idag, då kan man träna sen, hem packa och sova sen ere freeedaag, älskling o helg!!!!! :)

Har ingen data med mig idag så det blir inget bloggande förrän ikväll, kanske. Ha det bra! pussshej!

Träningsvärk/ömt skinn!

2011-03-02 @ 14:00:31

Oh herregud vad öm jag är i hela kroppen, hade dans igår morse, modernt, min mage gör ont, låren, vaderna och fötterna. Efter skolan igår drog jag till gymmet, crosstrainer 10 min som uppvärmning, sedan styrketräning, armar och rumpa, efter det blev det löpning på 20 min. Sen fick jag ge upp för jag var så trött och dessutom skulle jag hinna med bussen hem. När jag skulle sova och ta av mig byxorna kände jag hur ont jag hade, mitt fett/skinn var helt ömt och min kropp är helt hård jag får inte tag på fettet för att mina muskler fortfarande är spända........... Hahaha gud vad jag klagar men jag har faktiskt sjukt ont!

Hoffeeeee

2011-03-02 @ 13:34:45



Me like!

Hey, what's uuuup?

2011-03-02 @ 10:43:28
Godmorgon godmorgon bloggen :)

Igår efter skolan gick jag till gymmet och tränade, efteråt var jag helt död och idag är jag öm. Efter det tog jag bussen hem, åt, packa väskan och sen åkte jag till stan vid sjutiden och upp till farmor och farfar, kolla "på smällen" och sedan "big brother" oså kom Lina vid tio så vi låg uppe o kolla teven. Vaknade kvart i nio idag och åkte sedan till skolan, nu sitter man här, ligger efter i skitmycket och jag orkar inte....... Ska läsa 30 kapitel i en engelskabok till på fredag...... Jag är dålig på att läsa, det tar två veckor att läsa 30 kapitel för mig och dessutom är det på engelska oså ska jag återberätta det sedan, på engelska.... Vill bara ge tillbaka boken och säga "Gör det själv" samtidigt på detta har jag en engelska uppgift, diagnos och i svenskan har jag en hel bok att läsa ut, skriva klart uppsatsen, och ja, jag minns inte ens allt man ska göra SAMTIDIGT!!!!

Ne, nu får jag fortsätta här.... Tack o lov att man inte ska plugga B ämnen sen, kursen e slut efter sommaren som tur är! Thank god for that!

Aja, ha en bra dag hörrni ;) pusshej!

Here you go

2011-03-01 @ 12:51:51



Varberg

2011-03-01 @ 12:26:24
Vart ligger västra vallgatan 2 i Varberg? Gina Tricot ligger där och jag vill veta om det ligger intill resten av alla affärer i den staden! Haha, svar tack!

Varberg

2011-03-01 @ 12:26:24
Vart ligger västra vallgatan 2 i Varberg? Gina Tricot ligger där och jag vill veta om det ligger intill resten av alla affärer i den staden! Haha, svar tack!

Ge mig detta, jag fyller om två månader

2011-03-01 @ 12:00:00

Precis haft dans

2011-03-01 @ 10:01:56

Godmorgon bloggen :) nu har jag precis haft dans med en vikarie, han va jävligt chill, tror att han hetter Freddie, pratade med brytning och beskrev vissa steg med typ bajs och mjölka kossan osv, hehe. Lärde mig mycket nytt vill jag lova :) Lärt oss göra lyft nu ;)



Nu sitter jag här med glasögonen på och käkar tekakor med skinka ;) Mohaha har börjat ta med mig mackor varje dag till skolan :) Måste ta och skriva min svenska uppsats nu verkligen!

Ha en bra dag, pusshej!