Gymmet väntar

2010-11-30 @ 14:02:43
Nu slutar jag strax, ska springa iväg till gymmet då :) Så nu ere dags att träna :D Pusss på er!

Bildtime

2010-11-30 @ 13:54:09

Känner bara för att lägga in lite bilder :)


Älskling







Mitt städade fina rum när jag inte hade en massa julpynt och skit.

Älskling

2010-11-30 @ 13:34:12

Vill ha, vill ha, vill haa!

2010-11-30 @ 10:23:56
Den här jackan har jag kollat på. Har velat ha en sån länge nu dom är skitsnygga! Ska köpa en sån, antingen lånar jag av farmor, önskar mig i julklapp eller frågar mamma snällt (a) Vill inte betala den själv för då ryker månadspengen ju, haha.
SNYGG VA? ;)

Chaien är grejen

2010-11-30 @ 10:14:32
Mina tjejer, när vi samlades för en shopping kväll.
Synd att Nathalie inte kunde komma.

Min Maria

2010-11-30 @ 10:10:35

Skosamling

2010-11-30 @ 10:08:44
Ni vet dom här skorna jag ville ha till nyår som jag inte ska ha nu till nyår, dom blev jag så fäst vid och jag vill fortfarande ha dom! Min skosamling skulle blivit komplett! Jag vill ha dom här! Grejen är den, dom är inte speciellt dyra heller så jag kan införskaffa mig sådana men aa.. Man vill ju gärna pröva dom först vilket jag aldrig gjort, haha!

Varit borta ett tag

2010-11-30 @ 09:44:38
Hej på er, det var ett tag sedan :) Eller hur? ;) Men mig är det utmärkt, hur ere med er då?
I Helgen har jag varit lite upptagen. Hade kalas för syrran i fredags, det var mysigt. På lördgasmorgonen åkte jag med Moa och hennes kompisar till Göteborg sedan åkte jag till min älskling, han hämtade mig med sin pappas bil. Vi hade jättemysigt! På söndagen så åkte jag, Pontus och Jonas till Göteborg för Jonas skulle köpa bil. Fan vad det snöade då. Sedan åkte vi hem i Jonas nya bil :) Sedan åkte han och Sebbe ut en stund med bilen och jag var hemma med Jonas syster och fostersyskon, dom tycker alltid det är kul när jag är där så dom fixade mitt hår och vi drack glögg och sedan kollade vi på ensam mamma söker. Igår skulle jag åka senare till skolan, men i kungsbacka så var tåget en halvtimme försenat och jag frös ihjäl, mina ben gjorde ont och allt sånt. Sedan var klockan 47 när jag var i götet och då skulle mitt tåg gå, men som tur var så var det också lite sent så jag hann precis med det, sen kom jag till skolan, då var det bara en lektion sedan slutade vi, vilken otur jag hade haha. Mamma hämtade mig, vi åkte och handlade sedan åkte vi hem så skotta jag lite eftersom det är snö upp till magen hemma, då ljuger jag inte! -13 grader! KUL! Till kvällen blev det paradise hotel och ung&bortskämd och våra vänners liv. Sedan pratade jag med älsklingen och vi ska vara barnvakter på lördag.
Idag ska jag inte gör nånting trorja, eller jo, skolan nurå och efteråt ska jag träna, förra veckan var jag stolt över mig själv, tränade tre gånger den veckan, det var ett tag sedan jag gjorde det, måste börja göra så.
Idag får vi ju pengar, och imorn ska jag och Maria åka till torp och shoppa julklappar och kanske lite kläder och sen ska hon sova hos mig, det var länge sedan :) Så åker vi ihop till skolan på morgonen :) Tänk att det redan är tisdag! Fan vad veckorna går fort, nästa helg ere ju redan lucia liksom, hehe. Julafton om tre veckor, mysigt!! Sedan ere nyår, underbart!!
Maria Nilsson
(Maria)

God natt

2010-11-25 @ 22:33:48
Tänk vad hon kan förändras av lite operationer va? Närmare sagt.. 10 operationer, well done heidi, you were much more pretty before!

I belive everything happens for a reason.

2010-11-25 @ 22:01:03
Hej allihop! Idag har jag verkligen varit nere alltså. Gick ifrån sista lektionen, drog och tränade en stund. Det var skönt. Sedan mötte jag pappa på Clas Ohlson. Köpte handtag. Det blev snyggt när jag satte upp dom. Var grinig mot pojkvännen.. Jävligt trött, det svider i ögonen, är ledsen för att jag saknar honom och har värk överallt!! Han ringde mig förut, vi ska ses på lördag. Jag åker till honom :) Gud vad skönt. Det känns som att det bara är i hans närhet jag känner mig glad på riktigt. Jag har upp och ner gångar. Trodde det blivit bättre nu, det kändes så. Skolan gick mycket bättre, vännerna och pojkvännen och livet. Men nu har jag blivit ledsen igen av nån konstig anledning.. Men aja.. Det kännns som sagt bara som att det är Jonas som kan muntra upp mig med det där gosiga, kärleken och att han är han :) Han gör mig så lycklig! Ska bli skönt att träffa hans familj igen och gosa med honom!! Vill bara pussa på han nu! Ingen annan än han och jag vet hur mycket jag älskar honom!! Imorn är jag ledig, det ska bli jätteskönt, sova ut, slippa skolan, stressen, livet, bara ta det lugnt och va med mig själv! Till kvällen blire kalas med släktingar osv. Och sedan ere lördag :) Han gjorde mig så glad när han sa att han ville att jag skulle komma på lördag :) Ska nog snart gå och lägga mig, är riktigt jäkla trött och känner att min mage bränns igen och att huvudvärken kryper fram. Måste nog bluda nåra timmar. Sov ni så gott.







Pusss på er! Ur one 'n' only, Linnéa!

mm

2010-11-25 @ 12:48:26
Jag har tråkigt. Vill hem. Vill va med min pojkvän och är typ ledsen. Rolig dag!

GRATTTIIIIS

2010-11-25 @ 12:13:16
Jonas Biffen Kungen Lindberg
Min pojkvän har gjort uppkörningen två gånger, och klarade det förra veckan. Han har gjort teoriprovet tre eller fyra gånger, senast gjorde han igår och klarade det inte. Idag (nyss) ringde han mig och sa att han fått körkort!! Han hade alltså gjort teoriprovet idag igen och klarade det, nu har han körkort. Grattis min älskling :)

loggan

2010-11-25 @ 12:09:44
Den nya loggan

Fan ta loggan

2010-11-25 @ 10:59:17
Har precis suttit och gjort en logga på lektionen som vi ska göra. Detta är min logga, men sjääälvklart så klagar läraren och säger att jag ska göra nånting helt annat, när det är såhär man kan ha, jag vill ha och gjort klart.. Fan ta detta.... Får la göra nått helt annat då!

MUMS!!!!!

2010-11-25 @ 10:08:43
Fan vad galet, blev sjukt sugen på detta nu. Kolla igenom min blogg. Pizzan käka jag en dag med Maria, kebabtallriken med Nathalie. Fan vad gott! Det levde jag på hela sommaren, varje dag när man var bakis och hade lägenheten i stan gick man ner till pingvin och tog sig en tallrik. Stammis liksom. Detta är nått jag aldrig kommer sluta käka, kebabtallrik eller pizza!!!!! MUMS! Igår när Stefan skulle köra hem mig, Alex och Malin så köpte han kebabtallrik och åt i bilen, det luktade sååå gott! Jag blev jävligt hungrig då!!! Ååååh nu hade det varit gött med en sånhär va!

Glamour

2010-11-25 @ 09:09:43































Torsdagsfan

2010-11-25 @ 08:49:02
Hej allihop :) Igår så var typ hela klassen uppe hos rektorn för att berätta lite dåliga saker om en viss lärare. Han la märke till det och fick damp på oss. Jag var ärligt talat... RÄDD. Men rektorn tyckte det vi sa var allvarligt och skulle genast ta tag i det. Allt läraren sa på vår lektion var "synd att ni tar till med så fula knep ist för att prata med mig" (vilket vi gjort tusen gånger) "behöver ni inte min hjälp kan ni gå nu!" och då gick alla! IDIOT!

Jag mötte Alex och Maria sedan kom Malin. Nathalie skulle inte komma sedan. Vi köpte kaffe och fikade lite. Sedan åkte vi till torp och kollade, vi hade jättekul många goa skratt! Ska nog göra samma shoppingtur nästa vecka då vi får pengar.
Idag ere badhuset som gäller, men jag är inte med. Sitter i skolan med Amanda. Börjar tio men den där... Läraren.. Jobbigt! Efter skolan ska jag träna, sedan kanske det blir clas ohlsson med pappa för att köpa handtag till luckorna och lådorna, har ju målat klart allt nu :)
Efter det är det helg för min del, eller hela uddevalla nästan. Alla är lediga. Vad skönt! Denna helgen tror jag inte att jag får träffa killen.. Men vem vet, han kanske dyker upp. Hoppas det. För jag saknar honom sååå! I helgen ska jag göra så lite som ingenting! Eller jo, kalas hemma för syrran. Sen ingenting annat planerat. Hoppas verkligen Jonas kommer, men han har mycket med körkortet nu och så.
Ha en bra dag, pussshej!

Födelsedagar

2010-11-24 @ 12:07:04
Grattis på födelsedagen Lillasyster Moa och Jonas pappa Peter :)
En månad kvar till JULAFTON!

Julia..Linnéa

2010-11-24 @ 12:06:04
Vi är inte släkt eller så?

Bönderna och shopping

2010-11-24 @ 11:36:38
Idag ska jag och dessa bonnetjejer till Torp. Ska möta Maria, Malin och Alex möter mig efter skolan så åker vi dit och halv sex kommer Nathalie också :) Ska bli riktigt trevligt. Har saknat att vara med alla samtidigt.

Tv-Schema

2010-11-23 @ 18:10:51
Jag har tänkt på en sak, att jag har ett TV-schema som jag följer, haha. Lite galet, men det har nog alla, alltså inte medvetet att man skrivit ner ett program-schema på papper utan att det är program man kollar varje vecka. Såhär ser mitt schema ut just nu:

Måndag-torsdag * paradise hotel, tv6

Måndag * ung och bortskämd, SVT1 * våra vänners liv, SVT1

Tisdag * Äntligen hemma, tv4 * Desperata hemmafruar, kanal5

Onsdag * Någon bra film om det finns på tv6
Torsdag * Efterlyst, tv3

Fredag * Film, film, film
Lördag * Filmer
Söndag * The hills, MTV * Teen mom, MTV * Ensam mamma söker tv3


Har säkert glömt något, men detta är vad jag kom på nu att jag brukar se på. Finns så mycket bra på teven faktiskt.

Städdag

2010-11-23 @ 17:18:28


I fredags såg jag ut såhär.

Såhär såg jag ut igår.


Idag har jag verkligen storstädat, jag har strykit gardiner, dammat ÖVERALLT, skrubbat, dessutom har jag varit ute och sprungit, jag har gjort allt detta heeeela dagen lång, så ja, jag har gjort mycket!


Sluta min kväll med att tända en brasa... Eller inte sluta, för sedan blire till att kolla på Paradise hotel och Äntligen hemma och Desperate housewives och förhoppningsvis prata med min käraste Jonas :) Hur har ni tänkt sluta kvällen? Puss på er!

Sushi nu, ja tack!

2010-11-23 @ 09:25:17


Ååh herregud vad sugen jag blev på sushi just nu, det hade ju varit jättegott! Vill verkligen ha det nu!


Kan nån köpa det till mig nu? :)

Home today

2010-11-23 @ 08:48:02

Godmorgon! Idag vaknade jag redo att gå till skolan, men mamma sa att jag inte fick åka. Det är snöstorm och minus, halt som fan och dom varnar på teven att man inte ska bege sig ut på vägarna om man bor i götaland. Ska träna sedan men det blir nog inte på gymmet, utan här hemma. Jag som var så taggad inför träningen igår och idag, men aja, det blir ju av ändå. Har ni sovit gott då?

Detta var den 7 juni i år, på farmors 70årsdag i helsingborg med hela släkten. Jag hade ljusbrunt hår och var jättebrun, nu är jag blek och har blont hår, haha.



Även här, ljusbrunt hår med slingor och lite brunbränd i slutet av sommaren.


Detta var för lite mer än två år sedan, jag hade page och vitt hår jag var tjock kolla bara rumpan och magen, tack och lov för att jag fick bort det där.. Men det börjar krypa tillbaka igen tyvärr.


Passar jag i kort hår eller bättre med långt? :) (jag funderar inte på att klippa av det igen, nej)

 

gymtime

2010-11-22 @ 14:30:48
Nu ska jag sticka iväg till gymmet

Underbara minnen

2010-11-22 @ 14:27:57
Midsommar, go mat med faster och Lina i Dingle. Visst var jag brun?
Tjejdag/kväll, grillning, hästar, film och massa skratt med mina bästa tjejor!
På tåget till Göteborg för första bion med min pojkvän, en första dejt kan man väl säga.
Jag och min pojkvän på bild. Vi var med Lina på båt VM och käkade pizza.
Jag vill ha sommar, samtidigt som jag vill ha jul och nyår, samtidigt som jag inte vill ha vår eller höst, hahaha

Måla klart ikväll

2010-11-22 @ 14:04:37
Just det, i lördags hjälpte min pojkvän mig att skruva loss några handtag ifrån de sista lådorna jag ska måla. Har ju berättat tidigare om att jag målat om luckor och lådor i mitt rum från grönt till vitt, det har blivit jättefint och rent, hade bara tre lådor kvar som jag inte klarade av att skruva ur själv, så igår när han åkte hem så målade jag dom två gånger, ska målas en gång ikväll också sedan e ALLT klart, förutom att jag ska köpa handtag till mina lådor, silverhandtag. Jättefint kommer det bli när det blir klart! Jag tycker faktiskt om att måla och pyssla, och fixa om i rummet :) Det är kul när det blir fint :)
Vad tycker ni om att hålla på med?

True story!

2010-11-22 @ 13:42:59
"Du måste fokusera på det positiva med livet, tänka på vem som gör dig glad, vad som gör dig lycklig, vad/vem som vill dig väl. Skit i allt det andra, det är inte värt din energi" True story!

- Jag är mycket lycklig :)


<3

2010-11-22 @ 13:34:27
It's sad, but true. I'm hurt but I have to realise and give up.

Måndag, fyra dagar innan fredag.

2010-11-22 @ 13:15:57
Heeej alla goa bloggläsare :)


Hur mår ni idag? Själv mår jag alldeles utmärkt :) Ida K är knäpp på lektionen nu och Joel är "rolig" tror han. Vår engelska lärare är borta i tre veckor och vi har fått en gruppuppgift att göra på dom lektionerna, men eftersom dom är på morgonen kan man ha lååång sovmorgon och jobba med det på någon rast ;) Smart va!?
I Fredags fikade jag med Maria och Alex, efter det åkte Alexandra till sin pappa och jag och Maria åkte hem till henne i Väne-ryr sedan till kvällen åkte vi in till stan, hon gick hem till sin pappa och jag mötta min pojkvän. Idag efter skolan ska jag träna, måste komma igång nu helt seriöst! Ska även träna imorn och torsdag, kanske fredag. Måste hålla mig till minst tre gånger i veckan. Nu hare varit en gång i veckan ett bra tag och det blir man ju inte ett dugg tränad på. Så ja, jag ser fram emot att träna denna veckan faktiskt :) Och idag mår jag ju bra, har inte mått bra på flera veckor iju med stressen och därav magkatarr, men nu käkar jag tabletter och äter bättre mat och har ändrat lite min inställning till skolan, så ja, nu börjar allt bli bra igen!
Pussshej :)

Fika med Maiiiiiia :D

2010-11-19 @ 12:37:25
Goddag :) Idag började jag tolv, innan skolan köpte jag foundation och bytte dataväskan. Efter skolan ska jag fika med Maria :) Sedan kommer min pojkvän!
Min goooe vän Maria :)
Ha en bra dag, pusss hej!

Ha en trevlig helg, bloggläsare

2010-11-18 @ 17:46:08

Nu tänkte jag gå och duscha, städa mitt rum och lägga mig framför teven och vänta på att Paradise hotel börjar :) Imorn efter skolan kommer ju även min efterlängtade pojk hit till Uddevalla. Jag har saknat honom. Och Eftersom det varit kärleksveckan på bloggen denna vecka har jag, som ni säkert märkt, lagt in väldigt mycket "hjärtebilder" haha. Men det är fint, kärlek är fint! Eller hur? Ska bli jättemysigt iaf att ha min pojkvän här i helgen, har längtat efter honom nu. Passa på att ha en jättemysig helg allisammans, pussa på varann så mycket ni kan, kramas, skratta, busa, se på film, ta kärlekspromenader och berätta för dom ni är kära i att ni är jättekära i dom om ni aldrig sagt det, om ni sagt det, säg det igen. Sprid lycka och kärlek, vänskap och alltihop! Jag kommer att ha det jättemysigt med min man, inte säkert jag bloggar dock, skulle nog inte tro att jag hinner med det. Men ni får ha det så bra :)

 Pusssshej och godnatt!

I love!

2010-11-18 @ 17:25:54



Här ser ni mig, Linnéa! Ni ser även vad jag tycker väääldigt mycket om!

Min kärlek, Jonas, han är den jag alltid vill ha vid min sida, somna med och vakna intill ♥
Mina närmsta vänner, dom jag har roligt med och lutar mig emot ♥
God mat, gärna någonting ovanligt men mycket gott, det är trots allt det man lever av ♥
Kläder, jag är mån om mitt utseende, och kläderna visar mycket vem man är ♥
Godis, det är nått jag försöker motstå men som alltid kommer att älskas av mig, man blir glad av godis ♥
Shopping, jag älskar att gå runt med kompisar, pengar i fickan och bara gå loss på saker man vill ha ♥
Bio & popcorn, ingenting går upp emot en bra film, ett gott sällskap och riktigt goa popcorn! ♥


Utan allt detta skulle mitt liv se mörkt ut. Jag skulle nog inte må lika bra om jag inte hade dessa möjligheter. Jag hade dessutom varit en helt annan person om jag inte gillade dom här sakerna. Vad sjukt att tänka så. Ne, jag är faktiskt glad att jag är jag och att jag gillar det jag gillar. Vad tycker ni allra bäst om då?

Trevlig dag

2010-11-18 @ 15:58:06
Tjollahopp!! Idag har vi i klassen varit i badhuset, simmade fan 500 meter, och sedan blev det ryggsim, och eftr det ryggsim med en person på magen och sedan rädda en docka. Efteråt bastade vi tjejer och sedan käkade vi. Slutade tre idag, har inte haft någon dator med mig idag.

Imorn kommer min pojkvän hit, äntligen! Haha.

Tre bilder från igår:





Peter och Petra

2010-11-17 @ 14:07:05
OMG! Kom och tänka på den här filmen nu, det är två pysslingar i en vintersaga som heter peter och petra och dom bor i ett träd eller nått.. Minns den lite lite. Vill så gärna se denna nu, den är skitbra!!! Någon som vet om och vart man kan ladda ner den? :) Annars köper jag den på vhs eller dvd om det finns, hehe.

Film-tips

2010-11-17 @ 12:39:22
Jag vill rekomendera den här filmen, det är en kärlekskomedi. Den såg jag och min pojkvän när vi hade haft det lite jobbigt, då hyrde jag denna, det var även då jag sa jag älskar dig första gången. Vi hade jättemysigt, tittade på denna filmen och kramades och viskade söta saker till varann. Den är väldigt kärleksfull och i slutet av filmen knuts alla karaktärer i filmen samman och man förstår då hur allt sitter ihop. Den är värd att se tycker jag, speciellt om man gillar just kärlekskomedier!



Den här filmen såg jag och min lillasyster en gång när vi var själva hemma och ville hyra denna filmen och se tillsammans. Det är en invecklad film, men samtidigt spännande att följa. Jag började nästan gråta i slutet eftersom den är rätt tragisk med en pappa som inte har tid till sin familj och att det ska till en tragisk händelse för att han ska börja bry sig. Den är mycket sorglig och fin. Rekomenderar den!



Detta är då en tjej, som lagt ner pianospelandet när pappan och mamman skildes. Hon ska bo hos sin pappa en sommar, där hon träffar en kille hon först inte litar på men som visar sig vara en fin kille. Slutet är tragiskt då pappan får cancer och vill ha sina barn där, det är då hon börjar spela piano igen, hon gör klart pappans sång i tid till hans begravning, jag grät!! Den är jättefin den här filmen, lite komedi, lite drama, lite kärlek. En familjefilm helt enkelt!



Detta är en film som många gillar, dom här två personerna gifter sig på fyllan i vegas. Sedan måste dom hålla ihop för att rätten inte kan skilja dom än. Så dom lever tillsammans och hatar varandra! Fram tills den dagen då dom ska skiljas.. Då förstår dom båda två att dom borde vara tillsammans. Dom har blivit kära. Den är väldigt bra tycker jag! En rolig film, komedi alltså, och självklart kärlek!



En mycket rolig kärlekskomedi! Dom här två gifter sig direkt efter dom blivit tillsammans, sedan åker dom på smekmånad och den blir totalkaos, hotellet är fel, bilen är liten, tjejens ex dyker upp överallt, dom misstänker otrohet och slåss och ja, allt blir helt galet, det hela slutar med att dom bryter upp när dom kommer hem. Men självklart inser dom att dom måste vara tillsammans eftersom dom är så kära. Jag älskar den här filmen, har sett så många gånger på teve. Rekomenderas!



Den här filmen såg jag och mina tjejkompisar på hemma hos Alexandra en kväll. Det är en tjej som konstant söker den rätte och blir dumpan jämt. Sedan handlar det om en kille som är gift och förhållandet går utför och han är otrogen och blir jättekär i en annan tjej. Sedan får den kärleksjagande tjejen råd och tips av en av hennes ex kompisar. Tillslut blir dom kära i varann. Här är samma sak som första filmen, allting sitter ihop i slutändan. Och det är också en kärlekskomedi som är väldigt bra! Jag rekomenderar denna kärleksfilm, allting är invecklat och roligt på samma gång.


Ja, här är några kärleksfilm-tips. Om ni inte sett någon av dessa filmer ska ni se dom. Dom är inte jättenya, vissa filmer är till och med från 2003, men so what? Dom är garanterat dom bästa kärleksfilmerna enligt mig :)

En mysig kväll med kompisarna eller tjejen/killen eller syskonen/familjen ska absolut sluta med en bra komedi/kärleksfilm :) Puusss på er!

Kärleksfullt

2010-11-17 @ 12:04:42
Hoppas att alla har en pussig och kärleksfull dag :)
Jag får nöja mig med att prata med min sötnos och pussas via telefon :)

Ondsag

2010-11-17 @ 11:28:04
Godmorgon bloggen! Eller aa.. Klockan är halv tolv, jag vaknade halv nio idag, tog en senare buss till skolan. Har precis käkat med tjejerna och nu sitter vi vid våra datorer och väntar på lektion. Idag är jag ovanligt glad faktiskt, vet inte varför, jag har pratat i telefon med min pojkvän, jag har sovit ut, jag har tagit det lugnt, har pratat med mina vänner i skolan och skrattat och stohejat. Det har gjort mig glad, tror jag! Haha, det känns bra iaf!
Idag slutar jag tjugo i fyra, ska nog sola sen om jag orkar det, annars ska jag hem och städa och fixa hemma. Imorn ska vi i klassen till badhuset på idrotten. Ikväll blire iaf te och se på Paradise hotel som vanligt!
Hur mår ni idag? :) Ha en väldigt bra dag, pussss på er! :)

DUSCH

2010-11-16 @ 18:16:30


Tänkte gå in i duschen nu, en riktigt lång, varm och härlig dusch ska jag ta mig. Sedan blir lite kvällsmat och paradise, efter det blire lite prat med pojkvännen och sömn! Ha en trevlig kväll, puss på er!

Helge :)

2010-11-16 @ 18:07:50

Haha, jag tyckte att detta var lite roligt, är det seriöst någon som heter Helge som kommenterar att min pojkvän är snyggast i världen. Jag tror nog inte på det, är ledsen om jag gör dig besviken om du nu finns på riktigt, Helge, men jag såg det lite mer som ironi. Men vem vet, det kanns finns nån gaykille där ute, under namnet Helge som verkligen tycker att min pojkvän är snyggast i världen. Min kille tackar nog och bugar isåfall, haha. Kram påre ;)

Det är.... Kärlek!

2010-11-16 @ 18:02:07







Jag älskar den här pojken, så sjukt galet mycket! Det känns som att vi känt varann längre än vad vi gjort. Jag är mycket tacksam för att ha honom i mitt liv. Han förstår mig i alla lägen, och jag älskar att finnas där för honom. Vi har mycket kul tillsammans, och har vi tråkigt, ja då hittar vi på någotning roligt! Jag finner inga fler ord, vi är kära helt enkelt! Så lätt är det, två hjärtan har blivit ett, allt mitt är ditt, allt ditt är mitt och så vidare. Pusss

Helg och dag

2010-11-16 @ 17:29:49

Hej hej bloggen :) Har inte haft min dator idag, orkade inte ha med den till skolan, efter skolan tränade jag och nu sitter jag här, orkar typ inte skriva så lägger ut bilder från helgen och idag :) Här kommer dom:




Köpte ett nytt armband innan jag tog tåget till Jonas i fredags :)

I lördags var vi på bandy, Frillesås vann med 16-2, jäkligt duktiga!

Mitt underbara sällskap :)



Till kvällen blev det lite discobowling i Kungsbacka med Erika, Jonas och Pk

Erika och jag kämpade på

Helt seriös ;)

Han vann ju då såklart...

Idag gjorde jag, Amanda, Matilda och Kristin bär av lera och gick
 in i studion och fotade dom till en design vi grejar med ;)

Amanda, Kristin, Matilda och jag

Hittade en fin peruk som passade bra ;)

Jonas

2010-11-15 @ 13:30:59

Kärleksvecka

2010-11-15 @ 13:21:00
Funderar på att ha en kärleksvecka här i bloggen, skriva kärleksfulla saker, ge människor jag tycker om onormalt mycket komlimanger, se kärleksfilmer och ge kärlekstips, och ja, vara glad i bloggen och kärleksfull i en vecka :) Ställ hur mycket frågor ni vill, var kärleksfulla :D Eller va tycker ni?

Underbara helg!

2010-11-15 @ 13:12:44
Hej på er! Dålig update här va!! Men det är för att datan har legat i skolan under helgen och jag har varit hos min pojkvän. Vi har haft en jättemysig helg, bilder kommer!
Är jättehungrig just nu och vill käka. Hoppas ni har det bra, efter skolan ska jag hem och städa och bara kvällsmysa framför min teve i min säng, all by my self. Fast imorse när jag skulle gå upp (min pojkvän är ledig) så va han jättemysig och jag ville inte lämna honom. När jag hade käkat och sminkat mig gick jag in till honom o la mig och pussades lite. Han är så mysig när vi ska gå och lägga oss och på morgonen när han vill ligga och kramas och när han inte vill att jag ska gå ifrån honom.
Nu gör jag en logotyp... Skittråkigt. Jag orkar inte. Vill bara hem. Ha det bra, puss på er!

Haj

2010-11-12 @ 11:14:32
Var hos tandläkaren i typ tre sekunder för att fixa en grej ;) Sedan drog jag och Ida ner till baken jag skulle hämta ut lite pengar från sparkontot. Nu har vi käkat äcklig mat och sitter just nu och surfar bara. Om en timme har vi mentorstid och sedan matte, (om läraren kommer) sedan har vi svenska, sen slutar jag. får se vad som händer efter det :) Ska vänta på tåget i en timme iaf :)
Pusss på er!

Vad tycks?

2010-11-12 @ 09:17:50
Midcut boot
Ska köpa de här sedan, 499:-
Och den här koftan 199:- 


Tröjan tänkte jag ha på julafton till en svart klänning. Man kan ju även ha den till jeans osv, jättemysig!

Blogglön

2010-11-12 @ 08:43:43
Igår när jag satt och läste några bloggar så kom mamma och fråga om dom var kända osv, då förklarade jag att dom tjänar pengar på när folk kollar deras blogg. Då frågade mamma om jag tjänar pengar, och jag sa nej, då tyckte mamma att jag skulle göra det, och jag sa att jag inte visste hur man gjorde och att folk kan tjäna upp till 200 000 i månaden. Då sa mamma "gör någonting helgalet, få folk att häpnas och skaffa puplicitet och sponsorer som kan hjälpa bloggen på traven" och jag har funderat på det... Men hur ska jag ta mig till? Någon som vet hur man kan få lön på att blogga? Det hade varit skitsoft då hade jag sluppit söka eftermiddags/helgjobb på tex donken eller ica som mamma tjötar om.

Jag hade mer än gärna bloggat mera och försökt bli större inom bloggen om jag bara visste hur man gjorde. Någon som vill hjälpa mig? :)

Godmorgon fredag :)

2010-11-12 @ 08:34:22
Godmorgon alla läsare :) Igår åkte jag och mamma till torp och jag kollade på skor som jag ska ha, ska ta ut pengar efter skolan och möta min pojkvän i göteborg och köpa skorna o en kofta :) sedan ska vi hem till honom stannar till måndag :)
Känns så skönt att jag skrev klart talet igår, så jag har klart det till måndag. Måste bara träna lite ;)
Ida och jag
Jag och Ida är glada nu på morgonen
Såhär kan det se ut på morgonen här ;)
Hur har ni det, morgontrötta eller morgonpigga? :)
Ha en bra dag, pusss på er!

Tycker ni om snön?

2010-11-11 @ 12:42:29

Hej igen :D

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med Engelskatalet :) Jag skrev om den sista Beck-filmen (Levande begravd) Blev nog lite halvdant men strunt samma, den är på engelska och den är 4,26 min lång.

Nu ska jag visa er lite bilder från igår, var ute och lekte i snön. Ja, man får lov att bli 5 år när man är ute i snön, det var lagom kallt, det var mjukt och det var härligt efter att jag hade spytt och legat i sängen hela dagen och mått dåligt.

Jag gjorde ett bord lite finare häromdagen,
dock blev det inte toppenfint men mysigt på kvällen,
 lite tomtar där till jul så blire ett vinterland :)



Hittade ett jättegott och spännande recept igår på en bekants blogg,
 var bara tvungen att testa. Det är kräftsoppa, jättegott vare!

Gjorde en snölykta vid infarten för jag tyckte det var så mörkt där.

Efter att ha gjort en gjorde jag två till +
ett hål i snön med ett ljus i, blev mysigt att stå och titta på.

Jag och pappa drog även igång den gamle scootern.

Ibland hatar man snön, speciellt när man inte är beredd på att det ska komma och när det regnar bort och bara blir en massa slisk och slask. Men så som det är nu är helt underbart, när det är sol och kramsnö, när det snöar stora flinor eller är helt vindstilla. Då är snövädret helt underbart :)


Vaknade och tittade ut genom fönstret, soluppgång och snö, superfint!


Nu ska jag gå ifrån datan tänkte jag, ska packa lite också, för imorgon bär det ju av till pojkvännen igen. Läste i tidningen imorse att mellan Uddevalla och Göteborg (den tågvägen jag ska ta) där hade det rasat flera träd och gjort tåget strömlöst i tre timmar, och sedan hade passagerarna fått gå till en buss i tre kilometer... Hoppas hoppas hoppas det inte blir så för mig imorn alltså.

Ne, nu ska jag dra mig. Ha en otroligt bra dag, puss på er!

Hemma idag igen

2010-11-11 @ 09:39:41
Godmorgon på er! Är hemma idag igen, jag spydde igår :( Usch vad äckligt det var. Mådde piss igår verkligen, kunde inte skriva nånting på talet heller, så idag är jag hemma för att vila upp mig, skriva och vara redo för skolan imorn. Till kvällen igår mådde jag mycket bättre, gick ut i snön och gjorde fina snölyktor som lyste fint i mörkret och så gick jag en liten promenad i den djupa snön :)

Nu ska jag fortsätta skriva tal. Det var egentligen tänkt att jag skulle åka till tv4huset idag men det blev inte så. Min syster var med på tv igår, hon var hemma hos Daniel Norberg, ni vet han från uddevalla i idol? Dom gjorde repotage så var hon med i bild och pratade lite med honom, och dagen därpå var hon med i tv för bilolyckor, haha.

Nu ska jag som sagt skriva tal, puss på er!

Älskling

2010-11-10 @ 09:43:34

   

Jag saknar min Jonas väldigt mycket nu. Saknar hans leende och skratt, saknar hans närhet och hans fina ögon, jag saknar att somna intill honom.  Jag älskar honom, han är min skatt, min lilla korv som jag kallar honom. Längtar efter min sötnos. Han är min dröm, min verklighet och min kärlek. Han betyder allt. Hoppas tågen inte är inställda på fredag, hehe. Vill ju vara med hjärtat mitt. Pusss på min sötnos, vi ses snart

Skit på er!

2010-11-10 @ 08:18:31


Varför ska Maria och Alexandra åka utomlands om en månad nu igen?
Jo det ska jag förklara för er, det är för att dom vill jävlas med mig, göra mig avundsjuk för att jag har semester längtan o vill komma ut i solen. Så dom bestämde sig för att reta mig just nu i vinterdeppen... Kul hörrni, jättekul! Ha så skoj i värmen... Jag är inte avis.. Nej nej!

Hemma idag

2010-11-10 @ 08:08:23

Godmorgon bloggen, har alla sovit gott? :)

 Idag är jag hemma från skolan, men kunde inte sova så jag gick upp såhär tidigt, är hemma för att vi ska hålla tal på engelska på måndag och jag har inte ens börjat skriva nått eller tränat, så det måste jag göra. Igår vare snöstorm hela dagen o natten så vi har jättemycket snö här hemma nu. Det är nog ungefär 15cm-20cm hög snö. Vart ju kaos igår på vägarna, var jätterädd när jag åkte med pappa hem för vi höll på att krocka när en gubbe körde fel och vi bromsade och bara gled framåt mot varandra.
Jag och Maria skulle till torp, men precis alla bussar dit var avstängda så vi var kvar i stan, köpte julklapp och käkade och kollade runt i olika affärer, var faktiskt skönt att få va med henne igen :) Vi har så mycket att prata om när vi ses, och det tycker jag om.

Här kommer lite bilder från de dagar då jag inte bloggat, och lite från igår:


Innan jag skulle åka till min pojkvän för en vecka sedan.

Sista kvällen hos min pojkvän, drog på mig hans långkisar och tröja o trofflor, riktigt mysigt.

Söta va? :)

Har designat tänsticksaskar ett tag nu i skolan, och igår blev dom klara. Såhär ser mina ut.

Baksidan.

Detta är en trevägskorsning utanför skolan, syns det?

Jag och Maria köpte en pizza, vi bad om strips på och att få den delad,
det kostade lite mer och vi hade bara mynt lösa så vi stod där och
 skrapade ihop allting vi hade löst på oss och det räckte inte.. Haha
"vi tar det en annan gång" säger han i kassan, aa visst, du kommer nog ihåg oss ;)

Söta Maria :)


När jag kom hem vare så mycket snö så jag ville göra ett "vinterland" med lyktor, granris, snö och allt sånt.

Var ute i lite mer än en timme sen gick jag in och tände ljus och kollade på teven och drack varm oboy :)

Snökaos

2010-11-09 @ 12:42:45
Nu ska vi designa nånting... Jag, Kristin, Amanda och Matilda. Efter den här lektionen ska jag till "tandläkaren" på sista lektionen och möta Maria och dra till Torp, får se hure går med trafiken, vissa bussar är avstängda osv. Är ju fortfarande snöstorm....

When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew

2010-11-09 @ 12:34:45

It was ment to be, I love you

Var den här klänningen fin för 299kr?

2010-11-09 @ 09:43:49

Ung & bortskämd

2010-11-09 @ 09:34:34
Såg någon på Ung och bortskämd igår? ;) Visst var det bra :D Jag tyckte det var kul att se hur liiite folk kan, eller "låtsas" kunna om att handla eller skära kött. Liksom rått kött skär man ju upp till middagen innan stekning? Och har dom aldrig varit ute och handlat i mataffärer innan, typ dricka eller ypgurt eller nått? Det är väldigt pinsamt med 20-24 åringar som beter sig som tioåringar faktiskt. Kan dom inget? Vill dom inte bli vuxna och klara sig själva? Jag och mamma snacka om det imorse, jag skulle aldrig VILJA att min mamma kom och städa i min lägenhet eller lagade min mat eller körde dit frukost, ALDRIG! Och då sa mamma "jag skulle aldrig göra nått sånt heller, jag skulle bara hjälpt dig om det var något som inte ens du klarade av att göra själv" Så ja, jag vill bli vuxen, klara mig själv, tjäna egna pengar och jag skulle aldrig ringa hem morsan för städhjälp, aldrig! Skulle nog mera ringt för att bjuda henne på fika eller middag. Hon gör väl tillräckligt i hennes egen lya eller? Man får ju faktiskt vara snäll också. Och jag tycker inte att det är snällt att utnyttja sina föräldrar till max när man kan klara det själv. Så sluta vara lata och lyft på röven ni sitter på och gör något med era liv vuxna människor! Jag är 16 år och skäms över hur 24åringar beter sig idag... Barnsligt asså.
Men hur som helst så tyckte jag att prgrammet var roligt :D Jag gillar ju Olga (bloggerskan från götet) och Daniel Paris (ni vet bögen som Paow är vän med?)

Torrt på bloggen i nån vecka, men nu är jag tillbaka

2010-11-09 @ 08:36:24
Godmorgon bloggen :) Oj, här vare torrt!! Har inte skrivit på.... En vecka? Typ! Har varken haft data eller tid.
Har liksom gjort annat, varit ute och åkt båt, varit nära döden TVÅ gånger, gymmat, käkat kräftor och krabba och mycket mer! :) Kom hem från min pojkvän igår, jobbigt att gå upp till skolan :( Men japp, nu kör vi med skola i sex veckor igen. Idag vaknade jag till snöstorm, och väskan gick sönder igen o ramlade i snön, jobbigt....
Efter skolan ska jag vänta en stund på Maria, sedan drar vi till torp ska kolla lite... julklappar kanske? ;)
Blir nog bra :)

Ha en bra dag, puss på er!

Frukost, brunch... Lunch, eller nått

2010-11-03 @ 11:13:40

Godmorgon på er :) Eller aa.. Jag har redan ätit brunch iof, haha. Är ni också såna som inte kan äta frukost när ni är lediga och väntar till "lunchen" ist och äter mycket då? :) Jag orkar inte äta när jag är ledig.. Eller jag orkar inte plocka fram.. Och mackor, uuuuk vad jag hatar dom. Man sitter i flera minuter och bara tuggar äckligt bröd och tillslut ere så tuggat så man inte kan svälja det, uusch!

Jag har packat klart alla grejer, fixat håret, tvättat såret och går nu utan bandage :) Men jag måste ha bandage sedan då mina tighta jeans och kängorna kommer att skava på smalbenet där såret är. Aja, är framme hos min pojkvän vid fyra tiden då ska vi mötas och gå till gymmet och träna ihop. Jag längtar! Har inte tränat sedan i torsdags och inte träffat honom sedan söndags så det ska bli mysigt!

Vad ska ni göra idag?
Ska någon se Paradise hotel ikväll?
Jag tyckte att denna sässongen sög och var så lam men nu börjar det komma igång, och följer man det kan man inte sluta titta, eller hur? :)

(Bild från i våras hos syrran i Götet)


Aja, nu ska jag borsta tänderna och sminka mig och allt sådant :) Pusss på er!

14:09 tåg mot Göteborg

2010-11-02 @ 19:34:18



Imorn åker jag till min pojkvän, Jonas. Jag stannar där tills jag dör... Eller neee.. Jag stannar tills söndag i alla fall :) Vi kommer att ha jättemysigt! Nu ska jag se på Paradise, puss på er!

Oooopsi och AJ!

2010-11-02 @ 19:19:45
Hände en liten olycka i duschen förut.... En ganska pinsam olycka!
Ni vet när man ska raka sig och rakhyveln vill åt ett håll när jag drar snabbt och man skär upp knölarna vid fotleden.. Det svider, det blöder, det gör sjuuukt ont.. Men detta hände inte mig idag, utan det var värre än så, ingen liten skråma direkt!

Jag duschade, skulle raka benen och ja, jag sjöng, vattnet var på, jag raka mig och ja, sen drog jag ännu hårdare och snabbare och jag hann inte stoppa så mitt skinn på smalbenet flög med, fick panik, stod och gapa men var helt knäpptyst, jag ville skrika för det gjorde så förbannat ont men jag skrek inte... Vart lite i chock. Ja, sen började ju blodet rinna, och jag hade inte hunnit ta balsam i håret, så jag stod där, det svet och hela benet värkte, kunde knappt stå kvar, skyndade att duscha klart, sedan rann det och rann och rann.. Jag tog papper och visste att vi inte hade plåster eller nått hemma så ja, för att stoppa blodet tog jag en... (piiiiinsamt) Binda till hjälp och skynda mig in till min stuga, där jag hade bandage, så jag lindade in skiten i bandage, benet blev varmare och varmare, kände hur blodet dunka i benet och det svet och gjorde så sjukt ont! Jag var/är ju skinnflodd liksom, klart som fan det gör ont, även om det inte är stort så är det djupt och gör ont. Efter en kvart tog jag av skiten för att kolla, då smärtan hade lagt sig, då kröp den sakta fram igen när jag skulle ta av allt eftersom det var ett öppet sår och blodet rann när man tog bort det, tvättade bort blodet, tog ett kort på det och satte tillbaka bandaget... Hoppas att huden växer ut snabbt igen!


När jag hade tvättat det såg det ut såhär, ser ni att skinnet är borta? Tänk vad hårt jag drog, och så snabbt så jag inte kunde hejda det... Svider som fan, och jag säger inte ett pip, jag bara skriver, och gör grimager.. Det gör ju fan ont. Fast som sagt det var inte mycket, men det var djupt, och tänk er själva, tänk det som en brändskada, ni vet när man var lite och åkte kana på McDonalds och man fick stora brännmärken på knäna eller armbågarna, tänk er hur jävla länge det sved, när man blivit lite skinnflodd..

Jaja.. En av många pinsamma "raka-benen-olyckor" i duschen för min del, haha. Skit också! Känner hur blodet pumpar inne i benet ännu, men jag tror att blodet slutat rinna iaf, vilken tur!

Discobowlingen

2010-11-02 @ 19:03:41

Kim och Nathalie




Nathalie var sjuuukt kass i början men hon vann tillslut :)

Jag ledde från början.. Att vinna är inte allt hörrni ;)

Nathalie

Moa gjorde bra ifrån sig, hon kom tvåa.



Efter en go match var alla sjuuukt hungriga så ja... Vi gick och åt!

Efter det gick vi runt lite i affärer i stan, jag köpte ett par örhängen på åhléns, svarta glittriga saker ni vet ;)

!

2010-11-02 @ 12:03:18

Bowling och käk (y)

2010-11-02 @ 09:50:59
Ska strax gå och göra mig iordning för sedan blire lite...

Bowling med nära och kära och efter det drar vi och...


Käkar på pingvin allihop. Ska bli kul :D Love to do something.

Jag får gå och göra mig iordning nu, pussss på er :)

Maria Nilsson

2010-11-02 @ 09:37:59



Ni vet min vän Maria? Hon är otroligt saknad just nu! Jag tror hon har det lite knivigt och jag vet att en gemensam vän till oss har svikit henne ganska mycket och jag tycker synd om henne och önskar att vi bodde lite närmre så jag kunde lägga en varm hand på hennes axel. Vi har alltid kul ihop när vi shoppar, snackar gossip, bloggar ihop eller bara flamsar runt! Saknar att umgås med henne nu, vi har ju träffats titt som tätt på våra skolor och varit en stund innan vi ska ta bussen hem och en dag var hon ju med mig i skolan också :) Men aa, det blir sällan mer än så. Och jag önskar att jag kunde finnas för henne mer, så hon känner att åtminstone inte jag sviker henne :) Men det är som sagt svårt när man behöver mer tid liksom, så man hinner att träffas! Jag älskar dig, Maria, det vet du nog :) Pussss på dig fina vän, synd att vi inte kunde ses igår, kommer fler dagar, gumman!

Färgade håret igår kväll

2010-11-02 @ 08:46:27



Jag färgade håret igår, det blev faktiskt bra :) Tog bilder i en halvtimme för att jag väntade på att få duscha ur färgen, haha!





Resultat:

Tänk på det

2010-11-01 @ 17:56:49

Såg denna bilden nu på min vän Marias blogg, och jag tror nog att jag ska tänka på detta varje dag då jag deppar eller inte orkar eller känner mig ful och mår kasst. Jag blir som gladast när jag känner att jag lyckas och när jag känner mig sådär sjukt snygg ibland och då folk ser att jag är glad och blir glad utav min glädje, för jag älskar att dela med mig av lycka och glädje! Tänk på det gott folk, att le, känna sig glad och dela med av sina glädje är nog det finaste på hela denna jord! Som det stod "Du är värd att må bra varje dag"

Jag är goooodissugen ;)

2010-11-01 @ 17:48:00



Ni minns hur mycket Chai latte jag jämt drack? Och hur lycklig jag blev när jag fick sushi? ;)
Har varit pank ett par månader då lönen tagit slut. Men nu har jag pengar igen, och tro mig, det lär bli mycket fika, är sjuuukt sugen på detta just nu!

Förresten igår aktiverade jag mitt nya CSN-kort
Kalasbra! En stor chai för 29:-
ME LIKIIIIEEE!

Min första måndag i november 2010

2010-11-01 @ 17:09:26



Hejsan på er allihop! Förlåt för lite dålig update, men det gör nog ingenting? Har varit upptagen idag faktiskt. Vaknade av att min kompis Nathalie smsade mig, hon bor en backe nedanför mig och vi har varit "Bästisar" sedan vi var ett år, haha iaf känt varann så länge, vi gick i samma klass också och var jämt men gymnasiet har skilt på oss då hon bor på internatskola. Så ja, nu när vi har lov tog vi tillfället i akt och träffades för första gången sedan min tjejkväll här hemma. Vi har pratat om allt möjligt, varit ute lite, kollat på Beck - Levande begravd (2010), tjötat med mamma och ja, vi bestämde att imorn ska vi två, mamma och Moa och Kim ut och bowla och käka ute tillsammans eftersom mamma ville va med oss lite eftersom hon nästan aldrig träffar oss när jag går i skolan o hem o lägger mig och är med min pojkvän jämt typ, så vi bestämde att göra nått kul allihopa imorn! Det blir nog bra :)

Ikväll ska jag färga mitt hår, jag ska se på Paradise hotel, packa väskan lite och ja, bara slappa tror jag :) Ville ut och shoppa förut.. Men alla vänner är upptagna ikväll, typiskt!!?? Ja!

Hoppas ni har en bra dag :) Pussss på er!